Kapısında ağlamak

Çok uzattım kusura bakmayın ama bide ben kapısına gittiğimde artık dönerken şey demiştim umarım bu kararından pişman olmazsın
Neden bunu dedim bilmiyorum pisman olsun diye dedim belkide
Simdi bu cümleyi pisman olursan ben yokum artık olarak algıladıysa durum baya vahim.....

Öyle algilamıs olabilir ama bunun cok onemi oldugunu düşunmuyorum bişeyler varsa dönecektir..

Ay insssallah döner gerçekten buna ihtiyacım var toparlayamadım kaç ay oldu
Hayatıma konsantre olamıyorum
Cok zor ancak yaşayan bilir ben o sürecte cok sıkınti yaşadım depresyon tedavisi gördum bi psikologdan mutlaka destek al inan hersey daha kolay oluyor o zaman..

Cok zor ancak yaşayan bilir ben o sürecte cok sıkınti yaşadım depresyon tedavisi gördum bi psikologdan mutlaka destek al inan hersey daha kolay oluyor o zaman..
Tıp Fakültesi öğrencisiyim pskiyatriye gitsem okulda duyulur bunu hiç istemem artık bi şekilde başımın çaresine bakıcam

Bırak artık.. Çok zor yaşamayan bilmez diyeceksin ama bende gittim kapısına ağladım. Aradım ağladım. Olmadı artık ne zaman seninle konuşmak istemiyorum artık dedim çocuk bana seninle barışmak istiyorum dedi. Daha sonra bana ne dedi biliyor musun? Bana baskı yaptın vicdanım yüzünden seninle sevgili oldum dedi. O gün ayrıldım. Birdaha da konuşmadım. Ve artık daha mutluyum. Bir insan için kendini bu kadar üzmene değmiyor emin ol.

Bazen Cok acıtsada Dayanmak Gerekir...
Alışmak zorundasın Aşk denen illet Rezilde Ediyor Vezirde....
İşin En kötü Kısmını
Acılara Alışınca Büyüyorsunda....

Simdi biz geçiyor diyoruz ama senin yüreğin öyle bu yaniyo ki bu bir ömür benimle kalcak diyosun önce kabullen o adam sana dönmez dönse bile seninle mutlu olmaz çünkü seni sevmiyor artık ikincisi ağla zirla onları görünce koşa koşa tuvalete git duvarı yumrukla filan ama aklından şunu geçir Geçicek biliyorum çünkü gerçekten geccek ve sen bu kadar acı çektiğin için kendine guluceksin

Yanlış bir haraket .....
Neticede biri ile ilişki halınde,
Bile bile neden kapısına dayanıyorsunuz ki
Sizinle devam etmemiş ki yeni ilişkiye yelken açmış
Neden bukadar kendinizi düşürüyorsunuz ki ?

Demeye çalıştığım şu; kapısına gidip yalvarmak zorunda kalmasaydiniz, o adamın kiymetini bilmeyecektiniz.

Kafanıza dank etmesi gerekmiş resmen.

Bütün kıymet bilmeyenlere nasip olsun böyle kapılarda aglamalar.
Demeye çalıştığım bu.
Haa siz kapıda ağlarsiniz, karşı taraf elinizi tutar ya da tutmaz, döner gider; bu ikinci aşama artık... ona kalmış...

İnsanlarin ders alması için o kişiyi kaybetmekle sinanmasi gerekiyor bazen. Ve ohh iyi oluyor.

Acaba sen ararsan açmamak için mi silmedi?

Yaptigin kendini rezil etmekten başka bir sey değil hiç mi gurur yok sende içinden sev okulda adın çıkar babanın oğlu mu sonuçta yapma böyle şeyler sevmek guzel ama karşılıklı

Beni sürekli erkeklerle görüyor sürekli
Zaten şüpheci biri
Kendi kendime iyice batıyorum
Onu görünce mantığımla hareket edemiyorum saçma sapan şeyler yapıyorum
Bu kadar zaman bunu atlatamamamın bir sebebi olmalı ya ben hala barışabileceğimizi düşünüyorum
Benim de hatalarım oldu, ama bir telafisi olmalı
Ne yapmalıyım artık kapısına da gittim Üç hafta oldu hatta
Yapabileceğim Max şeyi yaptım daha ne yapabilirim
Lütfen yardım edin.....

Ondan başka kimmmmse ilgimi çekmiyor
Benimle ilgilenen başkaları var
Ama kimseyi gözüm görmüyor
Ben artık barışmak istiyorum
Lütfen akıl verin
Unut demeyin, her gün görüyorum ve bu unutmama engel oluyor bugün dört beş defa karşılaştık
Gördükçe daha çok bağlanıyorum

Canim naptin baristiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…