- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Çok uzattım kusura bakmayın ama bide ben kapısına gittiğimde artık dönerken şey demiştim umarım bu kararından pişman olmazsınHer insanin karakteri farkli karsı taraf neleri kaldırabilir bilmiyorum ki mesela benim eşim çok kıskançtir yine bi ayrilik yaşamıstik üniversitemizin bahar senligine 3 gun kalmisti kendisine yanlislikla mesaj atar gibi yapmistim bi erkek arkadasimin adini kullanarak konser günü erken gidelim seklinde eşimde hic dönmedi msja konser gunü kizlarla evden ciktik bi grup arkadasta vardi benimki gelip beni almısti kimseyle gidemezsin demisti o sekilde konsere gidip barısmistik ,biraz bisey varsa kıskanır ama ters de tepebilir soguyabilir
Öyle algilamıs olabilir ama bunun cok onemi oldugunu düşunmuyorum bişeyler varsa dönecektir..Çok uzattım kusura bakmayın ama bide ben kapısına gittiğimde artık dönerken şey demiştim umarım bu kararından pişman olmazsın
Neden bunu dedim bilmiyorum pisman olsun diye dedim belkide
Simdi bu cümleyi pisman olursan ben yokum artık olarak algıladıysa durum baya vahim.....
Ay insssallah döner gerçekten buna ihtiyacım var toparlayamadım kaç ay olduÖyle algilamıs olabilir ama bunun cok onemi oldugunu düşunmuyorum bişeyler varsa dönecektir..
Ay kesin soğur bu
Bide şöyle bişey var ben bunu rehberden sildim ama numara ezberde tabi
Arkadaşa ekledim ordan Last seen bakıyodum, herkese açık Last seeni
Neyse arkadas dün dediki görülmüyo allah allah dedim ben ekledim baktım görülüyo
Kişilerim yapmış ve ben hâlâ ekliyim silmemis
Halbuki o benim sildiğimi biliyor ve ne resmim ne durumum gözüküyor ona
Neden silmemis anlamadım hiç bir sosyal mecrada ark değiliz artık
Benim sildiğimi gördüğü halde silmemesi......
Napsam ben de tekrar ekleyip bak ekledim seni tekrar mesajı mı versem fotoğrafım durumum görününce anlar
Ama ne işe yarar bilmiyorum
Cok zor ancak yaşayan bilir ben o sürecte cok sıkınti yaşadım depresyon tedavisi gördum bi psikologdan mutlaka destek al inan hersey daha kolay oluyor o zaman..Ay insssallah döner gerçekten buna ihtiyacım var toparlayamadım kaç ay oldu
Hayatıma konsantre olamıyorum
Tıp Fakültesi öğrencisiyim pskiyatriye gitsem okulda duyulur bunu hiç istemem artık bi şekilde başımın çaresine bakıcamCok zor ancak yaşayan bilir ben o sürecte cok sıkınti yaşadım depresyon tedavisi gördum bi psikologdan mutlaka destek al inan hersey daha kolay oluyor o zaman..
Derslerine dikkat et bu sürecte zor bir bölüm ,umarım hersey düzelir..Tıp Fakültesi öğrencisiyim pskiyatriye gitsem okulda duyulur bunu hiç istemem artık bi şekilde başımın çaresine bakıcam
Desteğiniz için tesekkürlerDerslerine dikkat et bu sürecte zor bir bölüm ,umarım hersey düzelir..
Eski sevgilimle aynı fakültedeyiz. 4ay çıktık ayrılalı beş ay oldu. Ama hâlâ seviyorum. O ayrıldı heyecanı bitmis. Tamam dedim sadece. İçim parçalandı ama yalvarmayı gururuma yediremedim. Şuan başka biriyle flört aşamasında veya başladı bile ilişkileri. Çok yeni bi hafta bile olmadı. Bunu dün farkettim, kapısına gittim ilk defa in aşağı evinin önündeyim dedim. İndi ağladım seni çok özledim dedim içinde bana dair bişey yok mu en ufak bişey dedim çok düsündü bi cevap vermicek misin dedim zorlamayalım bence dedi peçete uzattı sakin ol ağlama falan dedi resmen çıldırdım, bi daha sordum içimde sana karşı var tabiki bişeyler yok diyemem hatıralar silinmez ama artık olabileceğini düsünmüyorum vs dedi. İki kere telefonu çaldı sessize aldı. Baya uzun konustuk kendini hırpalama dedi, umarım bu kararından pisman olmazsın dedim gittim arkamdan iyi akşamlar dedi ULAN NE İYİ AKŞAMI AĞLATTIN ağlayarak yürümeye devam ettim
Gerçekten çok kötüyüm sürekli ağlıyorum, onları beraber görünce napıcam bilmiyorum, dönmesini istiyorum lütfen yardım edin bi kaç tavsiye verin artık dayanamıyorum
Demeye çalıştığım şu; kapısına gidip yalvarmak zorunda kalmasaydiniz, o adamın kiymetini bilmeyecektiniz.Yorumunuz acimasiz olmuş bitmeyen biseyler ićin emek vermenin nesi bu kadar kötü..ve bazı seyler öyle yazdığiniz gibi olmuyor en büyuk kanıt benim buna..bende kapısına gitmistim aramaya bile cesaretim yoktu bekledim aşaği indi seni cok seviyorum ,unutamadim olmadi icinde biseyler kaldıysa bi sans ver ikimize dedim ve ordan el ele okula gittik simdi ise evliyim onunla yakında bebegimiz olucak iyi ki gittim kapisına iyi ki bu gurur saćmalıgına takılmadım ..
Acaba sen ararsan açmamak için mi silmedi?Ay kesin soğur bu
Bide şöyle bişey var ben bunu rehberden sildim ama numara ezberde tabi
Arkadaşa ekledim ordan Last seen bakıyodum, herkese açık Last seeni
Neyse arkadas dün dediki görülmüyo allah allah dedim ben ekledim baktım görülüyo
Kişilerim yapmış ve ben hâlâ ekliyim silmemis
Halbuki o benim sildiğimi biliyor ve ne resmim ne durumum gözüküyor ona
Neden silmemis anlamadım hiç bir sosyal mecrada ark değiliz artık
Benim sildiğimi gördüğü halde silmemesi......
Napsam ben de tekrar ekleyip bak ekledim seni tekrar mesajı mı versem fotoğrafım durumum görününce anlar
Ama ne işe yarar bilmiyorum
Ondan başka kimmmmse ilgimi çekmiyor
Benimle ilgilenen başkaları var
Ama kimseyi gözüm görmüyor
Ben artık barışmak istiyorum
Lütfen akıl verin
Unut demeyin, her gün görüyorum ve bu unutmama engel oluyor bugün dört beş defa karşılaştık
Gördükçe daha çok bağlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?