Kapısında ağlamak

Yani yaptiginin yerinde ve anlamli kalmasi icin surekli karsisina cikma. Ondan bir adim bekle.
Insallah bekledigine deger
Bir de neden ayrilmistiniz merak ettim

Yani yaptiginin yerinde ve anlamli kalmasi icin surekli karsisina cikma. Ondan bir adim bekle.
Insallah bekledigine deger
Bir de neden ayrilmistiniz merak ettim
Beyefendinin heyecanı bitmiş monotonlaşmış ilişkimiz
Buluşmalara bile artık zorla gelir olmuş
Son bu kapısına gittiğimde sevgimin yeterli olduğunu düşünmedim dedi tamam umarım pişman olmazsın bu kararından dedim
Bugün yine karşılaştık tabiki göz göze geliyoruz hâlâ
Oofff kaçamıyorum ki çekiyo sanki görünce uzaklaşamıyorum

Hey allahım makyaj yapınca 1.0 önde mi olunuyor, belki kızın saf ve makyajsız duruşu dikkatini çekti, 4 ay çıktığım değil aşkından ölsem benden soğuyan adamın ayağına gitmem, sevdiğinden eminimdir hata yapmışımdır giderim ayağına affet derim, diğer türlü kendimi küçük düşüremem..

"lütfen yanlış anlaşılmasın o süs sever diye öyle diyorum"

Allaam inşallah ayrılıp, sonra 5 ay aramayıp sormayan sevgililerin hepsine böyle kapılarda ağlamak nasip olsun.

Karşı tarafa da aynen böyle "seni kırmak istemiyorum ama başkasını seviyorum" deme zevki kısmet olsun. O sırada yeni sevgili arıyor olsun, karşı taraf telefonu açamıyor olsun ve içinden "aglamayı kesip gitse de yeni sevgilimi arayayim hemen" diye düşünsün.

Yıh yıh yıh

Bir ayrılan ben değilim arayıp sormamam tabiki normal
İki Artık dayanamayacak seviyeye geldiğim için kapısına gittim
Üç sevgilisi değilmiş o kız
Dört lütfen konuma bir daha yorum yapmayınız

Ya boşver, yeni insanlarla tanışmaya bak. Ona mi takicaksin kafanı, o kızdan da bikar merak etme. Hem bikmasa bile ne farkeder ? Bosuna kendini insanların karşısında ezdirme, sonra birde arkandan peşimden koştu zamanında dedirtme.
Bana kalırsa yapılabilecek en güzel şeyi yapmışsın, ilgini belli etmişsin. Yerinde olsam bu aşamadan sonra ilgisiz davranirdim, senin ilgisizliğini farkedince, o kızdan da bikinca belki döner. Tabi sen o güne kadar seni kalpten seven birini bulursun bence.

Bir ayrılan ben değilim arayıp sormamam tabiki normal
İki Artık dayanamayacak seviyeye geldiğim için kapısına gittim
Üç sevgilisi değilmiş o kız
Dört lütfen konuma bir daha yorum yapmayınız
Bir genelleme yapıyorum.
İstediğim konuya yaparım. Böyle bir kisitlama yok.

Kimin ayrıldiginin önemi yok. başkasıyla olması gündeme gelince kiymete binmiş işte...

O kızla şuan konuşmuyolar bile sanırım sadece tivitırdan takip etmiş kızı
Kızda bunu bi kere favlamış
Ama okulda görüyorum mesela iki yabancılar hiç selamlaşmıyolar bile
Daha flört başlamamış
Bide ben kendime engel olamıyorum o kadar çok istiyorumki tekrae başlamasını bazen kendimi daha ne yapabilirim derken buluyorum.........

Ugrastikca kacar. Emin ol. Hiç uğraşma. Hem sen istedigini yap, eğer birşey olacaksa olur zaten. Önüne set cekemezsin. Başka birine şans tanı.

İlgilenecek başka biseyler bul kafani başka şeylere yor. illa geçer insan zamanla alisiyo bu kadar kafana takmamaya çalış şimdi ben yapamam dersin ama biraz zaman geçsin sen bile gulersin bu günlere

Kapısına gidip duygularıni anlatman iyi olmuş bence..zor ve cesaret isteyen bir karar bu sonucuna katlanmak gerek ,ilerde ah keske söyleseydim derdin olmaz ..bak bunu bende yapmıştım cok tepki görmüstum universitede arkadaşlarımdan bana da içimde tabiki biseyler var bende özledim demisti elimi tuttu beraber okula gittik suan cok suķur evliyiz cocugumuz olucak yakinda iyi ki yaptim iyi ki gurur deyip geri çekilmedim cok şukür..

Yorumunuz acimasiz olmuş bitmeyen biseyler ićin emek vermenin nesi bu kadar kötü..ve bazı seyler öyle yazdığiniz gibi olmuyor en büyuk kanıt benim buna..bende kapısına gitmistim aramaya bile cesaretim yoktu bekledim aşaği indi seni cok seviyorum ,unutamadim olmadi icinde biseyler kaldıysa bi sans ver ikimize dedim ve ordan el ele okula gittik simdi ise evliyim onunla yakında bebegimiz olucak iyi ki gittim kapisına iyi ki bu gurur saćmalıgına takılmadım ..

Ya bu yorum bana o kadar iyi geldi ki çokkk teşekkür ederim çok
Ama benimki elimi tutmadı salak gibi ben giderken arkamdan sadece iyi akşamlar dedi
Kapısına gittiğimden beri 16gün olmus
Sürekli karşılaşıyoruz ama bi adım atmadı daha napabilirim bilmiyorum
Ama kapısına gidince seviyorum demedim özledim özlüyorum diye ağladım istersen rezil de istersen kendini küçük düşürdü de benim artık burama kadar geldi dedim
Sensiz olmuyo diyemem sensiz de oluyor ama seninle daha güzel oluyor falan dedim AMA OLMADI İŞTE OLMUYOR OLMADI BİŞEY YAPMIYOR

Kız böyle olmaz.
Hiiiiç takma ya da takmama havası yap. Görme bu çocuğu, başkalarıyla takıl.

O zaman köpek plur işte.

Kız böyle olmaz.
Hiiiiç takma ya da takmama havası yap. Görme bu çocuğu, başkalarıyla takıl.

O zaman köpek plur işte.
Ya brn bunu konusana kadar sürekli yaptım sürekli
Ne zaman karşılaşsak ben bakmasam o baksa o akşam bi yerden sildi beni
Tesadüf olamaz bu ya
Ben bakmadıkça bi sinirlendi bi bisey oldu
E KAPINA DA GELDİM DAHA NAPİYİM DELİRCEM ARTIK

Canım ben onsuz nefes alamıyordum bunu söylemek zorundaydim ,hersey bitti diye dusunuyordum aramaya cesaretim yoktu cunku cevap vermicegi belliydi kapisına gittim ağladım çok sevdigimi söyledim 7 kilo vermistim o kadar aşıktım ki oda dayanamadi durumuma o zamanlar birazda vicdan yapmistı bunu simdi gülerek konuşuyoruz :) evet vicdandı geri döndüren ama sonradan o kadar farkli oldu ki yeni yeni aşık oluyordu bana sevgimi sadakatimi görüp baglandi bana ve hatasıni cok sonradan da olsa anladı ..ilk basta tek aşık vardi bendim ya benim sevgim ikimizede yeter dedigim zamanlar oldu kendisi de simdilerde söylüyor iyi ki beni kendine asık ettin diyor ben cok ugrastim asla girursuzluk olarak görmuyorum hersey aşktan ..şimdi o üniversitede beni kücük görenler hayatımiza imreniyor acik acık da soyluyorlar sen kendine bak bi umut varsa elinden geleni yap..

Tamam haklısınız ama daha ne yapabilirim kapısına gidip ağladım daha baska bisey de gelmiyo aklıma
Bundan daha vurucu ne olabilirki özledim diye hüngür hüngür ağladım

Tamam haklısınız ama daha ne yapabilirim kapısına gidip ağladım daha baska bisey de gelmiyo aklıma
Bundan daha vurucu ne olabilirki özledim diye hüngür hüngür ağladım
Her insanin karakteri farkli karsı taraf neleri kaldırabilir bilmiyorum ki mesela benim eşim çok kıskançtir yine bi ayrilik yaşamıstik üniversitemizin bahar senligine 3 gun kalmisti kendisine yanlislikla mesaj atar gibi yapmistim bi erkek arkadasimin adini kullanarak konser günü erken gidelim seklinde eşimde hic dönmedi msja konser gunü kizlarla evden ciktik bi grup arkadasta vardi benimki gelip beni almısti kimseyle gidemezsin demisti o sekilde konsere gidip barısmistik ,biraz bisey varsa kıskanır ama ters de tepebilir soguyabilir

Ay kesin soğur bu
Bide şöyle bişey var ben bunu rehberden sildim ama numara ezberde tabi
Arkadaşa ekledim ordan Last seen bakıyodum, herkese açık Last seeni
Neyse arkadas dün dediki görülmüyo allah allah dedim ben ekledim baktım görülüyo
Kişilerim yapmış ve ben hâlâ ekliyim silmemis
Halbuki o benim sildiğimi biliyor ve ne resmim ne durumum gözüküyor ona
Neden silmemis anlamadım hiç bir sosyal mecrada ark değiliz artık
Benim sildiğimi gördüğü halde silmemesi......
Napsam ben de tekrar ekleyip bak ekledim seni tekrar mesajı mı versem fotoğrafım durumum görününce anlar
Ama ne işe yarar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…