Kapiyi acmadim

Benimde başıma geliyordu o hal
Eğer ev dağınıksa teli açmıyorum
Karşı evdeki arkadaşım ararsa açmıyorum mutfağımdan görünüyor evi
Öyle gizlenerek hırsız gibi dolaştığım oluyor evde
Hele kıbrısta bir alt komşum var ki
Sırf gelecek diye onun yüzünden hergün temizlik yapmak zorunda kalıyorum:KK70:
Gözleri fettan fettan her yeri kontrol ediyor
Yatak odama bakmadan gitmez deli mi ne
Ahhahah bana ilk defa geldi ama tam gununu buldu

sağlığından önemli değil canım boş ver.. topladıktan sonra duymadım gibi devam edersin renk vermeden. ben hep öyle yapıyorum canım istemediğinde :KK48:

Kizlar az once alt katta bir teyze var bize geldi gelecem deyip duruyordu zaten bende gel diyordum tam gelecek zamani buldu. Ev baya daginikti hamile olma ihtimalim var mide bulantilariyla ugrasiyorum bir kac gundur kapiyi acmadim teyzeye 2 kere zile basti kapiya tiklatti catlakkurabiyee diye seslendi ama acamazdim yani ev kotuydu. Simdi hic evde yokmusum duymamisim gibi mi yapayim yoksa bir saat falan sonra gidip ay sen bana geldin duydum ama banyodaydim falan mi diyim?
Yalan soylemeye gerek yok bence. Eger israrla sorarsa musait degldm dersiniz. Aciklama yapmk zorunda deglsnz hele bu yuzden yalana hic gerek yok

Benimde başıma geliyordu o hal
Eğer ev dağınıksa teli açmıyorum
Karşı evdeki arkadaşım ararsa açmıyorum mutfağımdan görünüyor evi
Öyle gizlenerek hırsız gibi dolaştığım oluyor evde
Hele kıbrısta bir alt komşum var ki
Sırf gelecek diye onun yüzünden hergün temizlik yapmak zorunda kalıyorum:KK70:
Gözleri fettan fettan her yeri kontrol ediyor
Yatak odama bakmadan gitmez deli mi ne
benim annemin komşusuda beni evde yokum sanmış yatak odasına girmiş göz göze gelmiştik :KK70:bunu yapıyolar nedense ya

Bence banyodaydım çok mantıklı.
Evde yoktum deseniz ne zaman çıkmıştın, geldiğini ben neden görmedim falan diyebilir:)
Ev toplu olduğu zaman da çağırırsınız çay kahve için olmazsa:kahve:

Agda yapiyordum, namaz kiliyordum, banyo yapiyordum, uyuyakalmisim, kulaklikla muzik dinliyordum vs vs uydurun bi bahane. Evde degildim demeyin. Kimseye istedigin zaman gel ozgurlugu vermedim evim herdaim daginiktir cunku :deli:

Agda yapiyordum, namaz kiliyordum, banyo yapiyordum, uyuyakalmisim, kulaklikla muzik dinliyordum vs vs uydurun bi bahane. Evde degildim demeyin. Kimseye istedigin zaman gel ozgurlugu vermedim evim herdaim daginiktir cunku :deli:
Ayy benimde oyle :D

Evde değildim demeyin, gelip gitmenizi gözetliyor olabilir. Evdeydim ama duymadım, belki duştayken gelmişsindir deyin.

Ya da yatak odasında uyuyordum, oraya kapı sesi gelmedi herhalde diyebilirsiniz.

Kizlar az once alt katta bir teyze var bize geldi gelecem deyip duruyordu zaten bende gel diyordum tam gelecek zamani buldu. Ev baya daginikti hamile olma ihtimalim var mide bulantilariyla ugrasiyorum bir kac gundur kapiyi acmadim teyzeye 2 kere zile basti kapiya tiklatti catlakkurabiyee diye seslendi ama acamazdim yani ev kotuydu. Simdi hic evde yokmusum duymamisim gibi mi yapayim yoksa bir saat falan sonra gidip ay sen bana geldin duydum ama banyodaydim falan mi diyim?

Ay şaka gibi bizim ev de şuan dağınık oğlum dağıttı oynuyo ve tam bu konuyu açtım okurken kapı çaldı alt kattaki teyze gelmiş oğlum zart diye açıverdi kapıyı :D

Back
X