• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapıyı vurdu gitti..

evet 20 yıl sonra ucup gidecekler geriye biz kalıcaz ..
tamam işte bu çıkıp dışarı hava alıyosunzu kızınla ben ikisi ile tek çıkamıyorum ki biriside olsa henüz küçük oldukları için dışarıda laf anlatmak zor oluyor ben haftalarca evden markete bile çıkamadığımı biliyorum hep bu evin içinde dört duvar arasındayım dha işte bu sene biraz büyüdülerde havalar ıısınır diye planlar yapıyorum

canancım ben sana ne dedim evet haklı olabilirsin buyuk konuşmuyorum belki bende 2. olunca kafa dnlemek isticem. suanki fikrim bu. eşin sana destek olmuyosa gezdirmiyosa allah onuda ıslah etsin. :) bak sanada destek oldum yani

evet 20 yıl sonra ucup gidecekler geriye biz kalıcaz ..
tamam işte bu çıkıp dışarı hava alıyosunzu kızınla ben ikisi ile tek çıkamıyorum ki biriside olsa henüz küçük oldukları için dışarıda laf anlatmak zor oluyor ben haftalarca evden markete bile çıkamadığımı biliyorum hep bu evin içinde dört duvar arasındayım dha işte bu sene biraz büyüdülerde havalar ıısınır diye planlar yapıyorum

Canım neden hiç dışarı çıkmıyorsun ?

Bebeklerin 2 yaşında olmuş.Uykuları düzene girmiş olmalı.

Onlar öğlen uykusuna yattığında,eşin evdeyken 1-2 saat çıkıp hava alabilirsin.

Veya annen,ablan yakınsa onlar refakat edebilirler.

Kadın sanki çocuklarını babaya bırakıp bir daha dönmemek üzere evi terketmiş yahu. Eee yabancıya da bırakmamış çocuğunu. Öz be öz babasına bırakmış. Senin çocukları bırakmanda tek bir hatan yok. Anneliğini millete kanıtlamana da gerek yok. O konuda gönlünü ferah tut. Yılda bir kez gönlünce bir gün geçirmiş; bu kadarını da kadınlara çok görmemek lazım. Hem erkeklerde çocuk bakmanın ne zor olduğunu görmüş olurlar böylece...

:)))) ya evet biraz yanlış anlaşıldım aslında çocukları bırakıp gezmeye gitmiş gibi anlaşıldı ama aöf sınavıda d. günüde gerçekten zorunlu gitmem gerekenlerdi aslında gezme diyede bişey yok toplam 1.30 saate içinde ıkea ve realden alacaklarımı aldım çıktım bilen bilir o tarz yerlerin birinde bile rahat gittiğinde 2-3 saat geçirirsin oturup bi çay bile içmedim wc ye bile gitmedim yani kısacası ben sorumluluğnu bilen bir anne ve eşimm ki kaldıki çocuklarımı kaynanaya bıraksam oda anca bu kadar burnumdan getirirdii

biri 1 d,ğeri 2.5 yaşında. şkşsş aynı anda uyumayabilir. ama 1 uyurken diğerini alır cıkarsın fhava alırsın. kışın bende cıkmıyorum cocuk hata olmasın diye şimdi havalar guzel cocuk park gordu.

:)))) ya evet biraz yanlış anlaşıldım aslında çocukları bırakıp gezmeye gitmiş gibi anlaşıldı ama aöf sınavıda d. günüde gerçekten zorunlu gitmem gerekenlerdi aslında gezme diyede bişey yok toplam 1.30 saate içinde ıkea ve realden alacaklarımı aldım çıktım bilen bilir o tarz yerlerin birinde bile rahat gittiğinde 2-3 saat geçirirsin oturup bi çay bile içmedim wc ye bile gitmedim yani kısacası ben sorumluluğnu bilen bir anne ve eşimm ki kaldıki çocuklarımı kaynanaya bıraksam oda anca bu kadar burnumdan getirirdii

Yahu çocukları bırakıp gezmeye gitsen ne var! O günü kendine ayırsan ne var!

Ayrıca senin sorumluluğunu bilen bir anne olduğun belli. Yazdıkların başkalarına hesap veriyor gibi. Bende kimseye hesap verme diyorum. Burada bile açıklama yapmışsın sorumluluğumu bilirim filan diye. Gerek yok buna. Rahat ol diyorum. Salla yani :)

ya zaten bu zamana kdar ufaklardı bi kaç gün öncesine kadarda hava soğuktu zaten daha yeni ısındı derken demin gene yağmur bastırdı öğlen uykularına 3 gibi yatıyolar uyamaları 5 i buluyo sonra akşam yemeğine girişiyorum eşim öğretmen o yüzden eve geliş saatleri değişik bazı günler 5 de geliyo bazı günlerde 3 te geliyor 5 te özel derse gidiyor 8 de geliyor
annem maalesef çaışıyor ablam yok kızkardeşim var oda evli beykozda oturuyor yani bana çok uzak o yüzden yalnızım ya zaten öyle hani dışarı çıkayım derdim olmuyır açıkcası dediğim gibi yanlış anlaşıldım gezenti bi tip gibi algılandım konu sanki gezmek istiyorum eşim müsade etmiyora kaldı biraz öyle değil ben evimdende çocuklarımdanda memnunum hani bi gün durum bunu gerektirmiş çocukları almadan gitmem gerekmiş bi yere yani sınav olmasa sadece doğumgünü olsa zaten bırakmazdım çocuklarımı alır giderdim onları zaten çocuk doğumgünü bu ama zaten 1.30 dda başlayan d.gününe ben gitmişim 5 te eve uğrayıp çocukları hazırlasam dahada geç olacak ki saatlercede oturmadım doğumgünü ıkea real ve eve gelişim toplam 3.30 saat

cocuklar babalarına alışık sanırım seni gormeyince ağlamıyolar. o zaman gidilir tabi kendine vakit ayırabilirsin. ben cocuk yonunden söledim ağlamıştır seni bulamayınca

canım suçlama kendini senin de gezmeye nefes almaya hakkın var.zaten gezmemişsin hızlı hızlı anlamamışsın bile. tek sorun telde iletişim kurmamanız.eşin hep evde oturmana alışmış, alışkın değil çocuk bakmaya. onu da suçlamıyorum, erkekler böyle malesef ama sen kendini hiç suçlama.. düşünme herşeyi hasta olursun. şanslısın ailen yakın. eşin az çalışıyor.. hayatında büyük problemler yok

eşim geldi kızlar ..

hepiniz sağolun gerçekten içim ferahladı yazıncaaa çok çok ciddi bişey değildi ama yinede zoruma gitti işte kapıyı çarpıp gitmesii içimi size dökmek istedimm

eşim geldi kızlar ..

hepiniz sağolun gerçekten içim ferahladı yazıncaaa çok çok ciddi bişey değildi ama yinede zoruma gitti işte kapıyı çarpıp gitmesii içimi size dökmek istedimm

şimdi arkadaşımı çokkk yakından tanıyan biri olarak....eşinide tanıyan biri olarak yüzde yüzzzz haksız
arkadaşım arkadaşları ile gezmez...ev oturmasına gitmez.....akrabasına yatılı gitmez..

gündüz kocası erken geldiğinden evde olması gere çorbasını yemeğini koyması gerek...
koymadımı kızar.....o kızmazsa herşeye maydonoz olan üst katındaki kaynansı laf sokar..

birde kimi arakdaş çocuk yapıp eşlerele sen bak ben bak tartışması yaptığımızı demiş...

arkadaşım doğal yolla ikiz sahibi ben kendim tedavi ile ikiz sahibi oldum.......ama bu ben hiç nefes almadan çocuk bakacağım hiç sosyal olamayacağım anlamına gelmez......ikiz bakmak aralarında 1 yaş çocuk bakmaktan daha zor....kimse mukayese etmesin....

aynı anda ağlayan iki çocuk....aynı anda mıcan açıkan ...demek evde yanlız bir annenin çağresizliği demek...

benim eşimin iş şartları çok ağır ama ben pazar günü 12 saat bile çocukları bırakıp babasına gezerim...hakkımmmmm

arkadaşımda aylaklık yapmamış....aramasa ne olur....o arasın neredesin desin......

onu bunu bilmem erkekler sadece para kazanmayı biliyor....gerisi umrunda değilllllllllllllllllllll.................

bence sende konuşma suçlu değilsin............haber vermesen ne olurmuş.......

artı annesine anlatması kadar normal bi durum yok...neden şikayet etmiş oluyor...????

şimdi arkadaşımı çokkk yakından tanıyan biri olarak....eşinide tanıyan biri olarak yüzde yüzzzz haksız
arkadaşım arkadaşları ile gezmez...ev oturmasına gitmez.....akrabasına yatılı gitmez..

gündüz kocası erken geldiğinden evde olması gere çorbasını yemeğini koyması gerek...
koymadımı kızar.....o kızmazsa herşeye maydonoz olan üst katındaki kaynansı laf sokar..

birde kimi arakdaş çocuk yapıp eşlerele sen bak ben bak tartışması yaptığımızı demiş...

arkadaşım doğal yolla ikiz sahibi ben kendim tedavi ile ikiz sahibi oldum.......ama bu ben hiç nefes almadan çocuk bakacağım hiç sosyal olamayacağım anlamına gelmez......ikiz bakmak aralarında 1 yaş çocuk bakmaktan daha zor....kimse mukayese etmesin....

aynı anda ağlayan iki çocuk....aynı anda mıcan açıkan ...demek evde yanlız bir annenin çağresizliği demek...

benim eşimin iş şartları çok ağır ama ben pazar günü 12 saat bile çocukları bırakıp babasına gezerim...hakkımmmmm

arkadaşımda aylaklık yapmamış....aramasa ne olur....o arasın neredesin desin......

onu bunu bilmem erkekler sadece para kazanmayı biliyor....gerisi umrunda değilllllllllllllllllllll.................

bence sende konuşma suçlu değilsin............haber vermesen ne olurmuş.......

artı annesine anlatması kadar normal bi durum yok...neden şikayet etmiş oluyor...????

bir kadin nasil bakiyorsa cocuklarina babada bakacak mecbur bakacak,konu sahibininde dinlemeye gezmeye hakki var ev isi yemek cocuk bakimi birde aksama adama hizmet oh ne ala :19::19:

sen iyisini yapiyorsun haftada 1.de olsa kendine zaman ayirip toparliyorsun vücut enerjini olmasini gerekende bu

erkekleri fazla pofpoflamamak lazim rahata alistimi devamini ister

bir kadin nasil bakiyorsa cocuklarina babada bakacak mecbur bakacak,konu sahibininde dinlemeye gezmeye hakki var ev isi yemek cocuk bakimi birde aksama adama hizmet oh ne ala :19::19:

sen iyisini yapiyorsun haftada 1.de olsa kendine zaman ayirip toparliyorsun vücut enerjini olmasini gerekende bu

erkekleri fazla pofpoflamamak lazim rahata alistimi devamini ister

hayatım boyunca ki ilk tanıdığım erkek babamm....erkeklere çok değer vermeyeceksin.....ben birkere verdim ağzıma mıçtı ....sonrada anladım...birdaha asla dedim....öylede oldu evlendim anne oldum değişmedi....eşimi seviyorum yeri geldimi poff poflarımda...ama bi yerde dur diyeceksin.....hayatın kuralı bu olmuş....sen ne kadar susarsan o kadar üstüne geliyolar.....

arkadaşımda idare eden taraf ya bu deveyi güdecek ya gidecek....gitmesi zor olduğundan güdüyor...ama azcıkda diş gösterecek....

işte halimden anlayan bir ikiz annesiii burnumdan getirdi womenlove sorma yaaa gece 3 e kadar uyuyamadım o gün sinirdenn

sesiz kal trip atma canım normal davran sağlıklı kafa ile oda düşünür inş....

Sizi hatalı görmedim ben.. Sadece haber verseydiniz daha iyi olurdu.

Fakat bu durum alttan alınabilirdi..

Farzetsin ki kafanızı dinleyecek bir vaktiniz var ve bir iki saat çay içip oturmak istediniz.

Kendinizden uzaklaşmak istediniz ki ikiz annesi olmak çok çok zor.

Ne olursa olsun, siz gelince sizi dinlemeliydi..Kapıyı vurup çıkıyorsa kendinizi süt dökmüş kedi gibi olmaya zorlamayın.

Haksız olan eşiniz.

Belki yorumum bu sitedeki genel "erkeği yücelten" profilin çok dışında olacak ama eşimden, babamdan, kardeşimden ve çevremdeki birçok erkekten gördüğüm şeylere dayanarak yazıyorum. Ben senin yerinde olsaydım, kocan kapıyı çarpıp çıktıktan sonra kapıyı kilitler, çocuklarımı uyutur, ben de vurup kafayı yatardım. Hepi topu birkaç saatcik kendi çocuklarına tahammül edemeyecek bir adamın benim çocuklarıma babalık yapmaya hakkı yok derdim. Çünkü ben öyle gördüm, öyle yetiştim. Kimi yorumlarda "erkek bakamaz, yapamaz" denmiş. Ben daha bebeğim bir haftalıkken eşime bırakıp arkadaşlarımla dolaşmaya çıktım. Geldiğimde eğim evi toplamış, yemek yapmıştı, ben de hemen bir salata pilav yaptım, ikimiz de mutlu mesut.. Bebeğim 4 aylık olacak yakında, h.sonları ya eşim bizi alıp biryerlere götürür, ya bebeğe o bakar, ben arkadaşlarımla çıkarım. Eğer o da arkadaşlarıyla maç izlemek istiyorsa ben bebeğe bakarım, o gider. Eşimin abileri de aynı şekilde, ev temizlerler, çocuk bakarlar, yemek yaparlar. Eşler nasıl para kazanıyorsa kocalar da ev işlerindeki yükü alacak. Anneleri böyle yetiştirmiş. Hatta bir abisi 3 yaşındaki kızını alıp ş.dışına gider, memlekete. Hiç de öyle kapıyı çarpıp çıkılacak bir durum olmaz ortada, hem ne saygısızlıktır o? Sınav çıkışı biraz kafa dağıtmak isteyen ikiz annesine aldığı bütün temiz havayı, enerjiyi kusturan bir saygısızlık.

Neyse, uzatmayım, gördüm ki erkekleri böyle "kendini beğenmiş, ukala, kibirli ve hiçbir işten anlamaz" hale getiren bizzat kadınlar, anneleri. Burada sana kızan kadınlar erkek çocuklarını da bu algıyla yetiştirirse 20 yıl sonra da sırf kendi çocuğuna birkaç saat baktı diye kapıyı vurup giden erkek çok olur. Bilmiyorum, çocukların kız mı erkek mi? Eğer erkekse onları adil ve hakkaniyetli yetiştir. Çocuk bakmanın, yemek yapmanın, ütü yapmanın "kadın işi" olmadığını öğret onlara.

Kendi hayatımdan örnek vereyim yapı olarak sinirliyim aklıma ilk geleni genelde söylerim..Herşey için eşimden izin almam ama haber ederim bil diye ..

Ailem kendi ailem bana çok kızıyor ''kocana çok yükleniyorsun o bir erkek :))) sakın inadına gitme ters teper yok öyle eder, yok böyle eder, hizmette kusur etme, onu etme, bunu etme'' imdaaaaaaaaaaaaat !!!!

Sen annesin neden çocuğunu babasına sürekli atıyorsun diyen maalesef benim kendi ailem yahu :))
Ben de dönüp diyorum ki ; siz atmanızı da ne oldu maldaya mı taktılar ? hem ben tek başıma yapmadım ki bu çocuğu elbette babası da ilgilenecek..Ben kızımı eğlendirirken geçip kanepede uzanıp elinde kumanda kanal kanal gezmeyecek..Dinlenmek benim de hakkım !

Ben de çalışıyorum hem iş, hem ev, hem çocuk, hem koca yetmeye uğraşıp bin parçaya bölünüyorum tabiri caizse..Kadınım diye o oturup köşesinde benden hizmet beklemeyecek içimden geldiği vakitler zaten yapıyorum :))

Bu hafta sonu uni. arkadaşlarımla görüşmeye gideceğim anneme söyledim ilk dediği şu '' Eşinden izin aldın mı ne der ? ''

Yahu anne ne diyecek ? ne demeye hakkı var elbette gideceğim izin almadım ki hem :))) gideceğim bilgin olsun dedim bu tip birşey için izin almaya gerek görmem ben..

Sadece kararsız kaldığım bir konuda fikrini alırım ya da ortak yaşamımız üzere bir eylemde bulunacagım zaman evime meblagı muhim bir eşya ya da ne bileyim maddi konularda birşeyler icra etmek istedigimde..Ondan öte ben de bir bireyim aklım fikrim var

benim iki erkek evladım var.....valla evde baba yaparsa çocukda onu görüyor......

eşim benim evde toplar yemekte yapar çocukta bakar.......

evdeyim işimi yaparım zaten.....dün aksam keyfim yoktu yemeğimi yedim tabağımı aldım tezgaha attım....eşimle çocukları sofrada bıraktım......o toplamış masayı çocukları yedirmiş...bide çay demleştim onu dökmüş ocağa...ben kızmayım diye gizliden temizlemiş....çayı tekrar demlemiş...koymuş bardaklara getirmiş.....ben hiççç çay koymam o gelince çocklarada o bakar....

bencillik değil bu .....ruhumun dinlenme saati......şikayet etmez...o seyhatteyken ben tek başıma kalırım çocuklarla.....

ama annem erkek kardeşimi çok fena yetiştiriyor....çok afedersiniz pijamasını kıçından nası yere çıkarıyorsa öle bırakır...
o kadar bencilkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ev temizleyeceğiz annemle....biiriniz kalın çay servisi yapın diyor bize.....bi ton misafir gelecek....

eşim kızdı ben servis ederim dedi.............benim çocuklarımda kendi işlerini yapacak ...öle yetiştirmeyi düşünüyorum en basiti ütüsünü yapacaklar uğraşamam ....yemekti vs. zorunlu olmadıkca girmesinler............çok küçükler ama annesine yardımcı olan erkek karısınada yapar....................

Kendi hayatımdan örnek vereyim yapı olarak sinirliyim aklıma ilk geleni genelde söylerim..Herşey için eşimden izin almam ama haber ederim bil diye ..

Ailem kendi ailem bana çok kızıyor ''kocana çok yükleniyorsun o bir erkek :))) sakın inadına gitme ters teper yok öyle eder, yok böyle eder, hizmette kusur etme, onu etme, bunu etme'' imdaaaaaaaaaaaaat !!!!

Sen annesin neden çocuğunu babasına sürekli atıyorsun diyen maalesef benim kendi ailem yahu :))
Ben de dönüp diyorum ki ; siz atmanızı da ne oldu maldaya mı taktılar ? hem ben tek başıma yapmadım ki bu çocuğu elbette babası da ilgilenecek..Ben kızımı eğlendirirken geçip kanepede uzanıp elinde kumanda kanal kanal gezmeyecek..Dinlenmek benim de hakkım !

Ben de çalışıyorum hem iş, hem ev, hem çocuk, hem koca yetmeye uğraşıp bin parçaya bölünüyorum tabiri caizse..Kadınım diye o oturup köşesinde benden hizmet beklemeyecek içimden geldiği vakitler zaten yapıyorum :))

Bu hafta sonu uni. arkadaşlarımla görüşmeye gideceğim anneme söyledim ilk dediği şu '' Eşinden izin aldın mı ne der ? ''

Yahu anne ne diyecek ? ne demeye hakkı var elbette gideceğim izin almadım ki hem :))) gideceğim bilgin olsun dedim bu tip birşey için izin almaya gerek görmem ben..

Sadece kararsız kaldığım bir konuda fikrini alırım ya da ortak yaşamımız üzere bir eylemde bulunacagım zaman evime meblagı muhim bir eşya ya da ne bileyim maddi konularda birşeyler icra etmek istedigimde..Ondan öte ben de bir bireyim aklım fikrim var
:46::46::46::46::46::46:
tebrik ediyorum keşke herkes sizin gibi olabılse

Back
X