• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kaplıca kili

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
48
Manisa
Herkese selam kzlar beyler ben bi arkadaşın tavsiyesiyle kaplıca kili aldım arkadaşım yüzdeki sivilçe güneş lekeleri akneler gözenekler siyah noktalar a iyi geliyor demiştsi inanmamıştım ama gercekten denemek için bikez kullandım ve bidaha kullanmadım yüzümdeki değişimi herkez tek kullanımda fark etti yüzüm canlı ve fondötenli ymiş gibi dolaşıyorum inanın cok harika bişiy bu arkadaşımın yüzünde sivilçeler vardı hamile olduğu için yoğundu ama inanın şuan tek dahi yok artı izleride yok kaymak gibi yüzü benimde tabi her gitityimz yerde yüzümüze ne kullandığımızı soruyolar ama biz söylemiyoruz

Herkese selam kzlar beyler ben bi arkadaşın tavsiyesiyle kaplıca kili aldım arkadaşım yüzdeki sivilçe güneş lekeleri akneler gözenekler siyah noktalar a iyi geliyor demiştsi inanmamıştım ama gercekten denemek için bikez kullandım ve bidaha kullanmadım yüzümdeki değişimi herkez tek kullanımda fark etti yüzüm canlı ve fondötenli ymiş gibi dolaşıyorum inanın cok harika bişiy bu arkadaşımın yüzünde sivilçeler vardı hamile olduğu için yoğundu ama inanın şuan tek dahi yok artı izleride yok kaymak gibi yüzü benimde tabi her gitityimz yerde yüzümüze ne kullandığımızı soruyolar ama biz söylemiyoruz

Markası öğrenebilir miyim?Aktarlarda satılan killerden mi?

Markası öğrenebilir miyim?Aktarlarda satılan killerden mi?
meraba geç yazdığım için bağışla ismini yazıyorum detoks terapi arındırıcı yüz terabisi adı ben ne aktarlarada nede eczanelerde bulabildim sipariş üzeri getirtilen bişey gül ve buğday özlü kimyasal içermeyen saf bi kil sağlık bakanlığı izni olduğu yazıyor üstünde maske olarak sürdüm işte sivilçe lekelerim gitti şükür isteyen olursa özelden adresi ni mesaj atarım kızlar

canım bahsettiğin ürün bu mu ?

Eklentiler

• yeni-arindirici-yuz-terapisi-big.webp
    yeni-arindirici-yuz-terapisi-big.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 621
Benim cildimdede doğum ve güneş lekesi var bu maskenin adinı bana özelden yazarsaniz çok mutlu olurum

meraba geç yazdığım için bağışla ismini yazıyorum detoks terapi arındırıcı yüz terabisi adı ben ne aktarlarada nede eczanelerde bulabildim sipariş üzeri getirtilen bişey gül ve buğday özlü kimyasal içermeyen saf bi kil sağlık bakanlığı izni olduğu yazıyor üstünde maske olarak sürdüm işte sivilçe lekelerim gitti şükür isteyen olursa özelden adresi ni mesaj atarım kızlar[/
mrb benim de güneş lekeleri var ,kullandığınız maske nasıl iyi geldi mi size nereden bulabilirim özelden yazrsanız sevinirim

Back
X