ayy kızlar bunu okurken kaplumbağ yağı olur mu dedim hatta üzülüp minnoş kapluşuma baktım =) gerçkte böyle faydalrı var mı =)
ahh ahh siz kk hatunları ben yüzüüme kremlerimden başka şey sürmem diyorum ama burdak okuynca hemeen gidip alasım gelyor bunu da merak ettim şimdi =9
Siyah noktalarada faydası var mı acaba ?
Maskede yoğurttan başka şeyler var mı ?
Yoğurt-kaplumbağa yağı üzerine de limon yağı dökmüştüm siyah noktalarım da kaybolmuştu.Ama şimdi sadece kaplumbağa yağını sürüyorum yüzüne.Siyah nokta için ayrıca yoğurt-limon maskesi yapıyorum.Öbür türlü çok kötü kokuyor.
Bi kase yoğurda birer kaşık mı ekledin yağları ?
Ya da yağı sadece nasıl sürüyosun,cildin emmesini mi bekliyosun ?
Umarım bulabilirim bende yağı
Bir kase değildi canım 3 çorba kaşığı yoğurda göz kararı dökmüştüm yağladı:26: 2 çay kaşığı kadar dökmüşümdür herhalde ikisinden de.Ama artık kaplumbağa yağını sade sürüyorum öyle daha etkili oldu gibi.Balıkçılarda iyice araştır biz de çok zor bulmuştuk bu yağı.Ama internetten iyice araştırdım bugün cilt problemlerinde en etkili şeymiş.Çoğu kremin içinde kaplumbağa yağı varmış zaten.Cildim de en az yarım saat beklettim bu arada canım.
Cildinde beklettikten sonra temizleyici ile temizliyordun değil mi cildini ?
İnşallah bulabilirim,İstanbul gibi bi yerde bulamazsam başka biyerde de bulabileceğimi sanmıyorum zaten
Balıkçı derken balık satan kişiden mi yoksa balığa çıkan kişiden mi buldunuz :44:
Sivilce lekelerim var inşallah geçer :31:[/QUOT
Kayısı-kil sabunum var onunla temizliyorum canım.Balık satan kişilerden almıştık biz canım ama bir mevsimleri var onların yumurtlama dönemlerinde filan avlanmaları yasakmış o dönemlerde zor bulunurmuş yağları.
Cildinde beklettikten sonra temizleyici ile temizliyordun değil mi cildini ?
İnşallah bulabilirim,İstanbul gibi bi yerde bulamazsam başka biyerde de bulabileceğimi sanmıyorum zaten
Balıkçı derken balık satan kişiden mi yoksa balığa çıkan kişiden mi buldunuz :44:
Sivilce lekelerim var inşallah geçer :31:[/QUOT
Kayısı-kil sabunum var onunla temizliyorum canım.Balık satan kişilerden almıştık biz canım ama bir mevsimleri var onların yumurtlama dönemlerinde filan avlanmaları yasakmış o dönemlerde zor bulunurmuş yağları.
Balıklar için av yasağı kalktı
Belki aynı dönemdedir,sorayım anca
İntenette falanda yok satışı,bulamadım
Çok saol cevaplar için,bulabilirsem rahatsız ederim yine seni
Var canım biz balıkçılardan almıştık,aktarlarda var mıdır bilmiyorum.Ama hiç geçmeyen cilt problemlerin varsa mutlaka dene derim.Kaplumbağa yağı bulamayanlar da balık yağını denesinler.İçerdikleri hemen hemen aynı şeyler.Yanağımdaki kocaman ve simsiyah görünen sivilceyi kuruttu rengini açtı.Alnımda çıkan kocaman sivilce şuan da yok.Sivilceler için onca şey denedim ama en iyisi bu sanırım.
Bugün balıkçıya gittik ama sormaya çekindim ya
Niye çekindim canım.Olmassa babana filan söyle onlar alsınlar bu yağı.Benim babam almıştı balıkçıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?