- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.838
- 123
Eşim askeri personel 4 gün nöbeti vardı.Evde yoktu ben de her izin de kızımı babannemler gorsun diye götürüyorum
Halamla ters düşersem babanneme karşı dolduruyor.Bu sefer ben de üzülüyorum.Dedemle babannem icerleniyor diye.kafaya takıyorum.3 yıl uzak bir şehirde staj yaptım.esimsiz ailemsiz.3 yıl 10 gün anca gördüm babannemleri o yüzden eşim nöbette olduğu hafta sonlari dedemler görsün diye götürdüm.Yakin yere tayin olduk çünküKonu sahibi her izinde, tatilde, bayramda sürekli ailene gideceksen işin zor. Çocuğu ordan oraya taşıyıp, düzenini bozuyorsun. Bir orda bir burda kalmaya gidilmez küçük çocukla. Oturun evinizde anne kız beraber zaman geçirin.
Sen sonuçta evli barklı kocaman kadınsın, kendi akrabalarına bu şekilde hesap verme zorunluluğun yok. Görüşmene hesap vermene gerek yok. Biraz mesafe koy hepsiyle arana bir süre az görüş.
Ek olarak halan seni nasıl yönlendirip, asi yapıyor? Senin de sonuçta bir aklın fikirlerin var. Öyle o beni yönlendirdi olur mu hiç? Senin kendi düzenin olmak zorunda böyle karışmalarına yorum yapmalarına müsade etme.
Evlenmedigi için çocugu da olmadığı için bana endeksledi hayatını o yüzden.Böyle yapıp yapıp başa kakmalar yapan insanlar da olmasa dönmüyor herhalde dünya..
Bir bitmiyorlar ya
Evlenmedigi için çocugu da olmadığı için bana endeksledi hayatını o yüzden.
Eeee çözüm ?Evlenmedigi için çocugu da olmadığı için bana endeksledi hayatını o yüzden.
Halamla ters düşersem babanneme karşı dolduruyor.Bu sefer ben de üzülüyorum.Dedemle babannem icerleniyor diye.kafaya takıyorum.3 yıl uzak bir şehirde staj yaptım.esimsiz ailemsiz.3 yıl 10 gün anca gördüm babannemleri o yüzden eşim nöbette olduğu hafta sonlari dedemler görsün diye götürdüm.Yakin yere tayin olduk çünkü
Babannem sokağa atacak halim yok tabiki bakacaktır diyor hep.Halam da aynı sekilde ama beni eksikli bırakıyor.Her konuda kendisi haklı.Bana bu anneme gitme tavrı yüzünden benim canımı sıkmak için nereden vuracağını bilemiyorBöyle yapıp yapıp başa kakmalar yapan insanlar da olmasa dönmüyor herhalde dünya..
Bir bitmiyorlar ya
Baya nefret.Direk zaten onu da tersliyor.Babannem annemle görüşüyor zaten.Ama halam hiç sevmiyor.Annem de halamı sevmiyor.Evliyken beni oda dışında birakirlardi muhabbet ederlerdi babanla diyor.Evliykenki olan hırsları devam ediyorHalan büyük ihtimal annene karşı, sana yıllarca analık yapmadığı için nefret duyuyor. E haklı da. İster istemez onun içinde öfkesi vardır normal.
Doğru diyor haklıBabannem halamın doldurusuna geliyor ona yorum yapamam o benim annem zaten anne diyorum ama halam kendi isteğine göre yönlendiriyor bazı şeyleri babama da baskı uyguladı ama babam önemsemiyor.ben panik atağım herşeyi takıyorum.Vicdan yaptırıyor çünkü.Sana.biz baktık ölsen bile benim hakkımı odeyemezsin diyor.
Baya nefret.Direk zaten onu da tersliyor.Babannem annemle görüşüyor zaten.Ama halam hiç sevmiyor.Annem de halamı sevmiyor.Evliyken beni oda dışında birakirlardi muhabbet ederlerdi babanla diyor.Evliykenki olan hırsları devam ediyor
Bilemiyorum Doğru düşünemiyorum.Akil arıyorum gerçekten.Mesafe koysam.Halam babannemi doldurur üzer diye mesafe kıyamıyorum.Kendi de kırıcı konuşup sonra pişman oluyor.Ama sanırım biraz sinir koymam gerek.Su an açtırmıyor telefonları.Aramayi kestim ben de.Dogru mu yaptım bilmiyorum.geri de dönmüyorlarEeee çözüm ?
Her cevabınız sorun içinde dönüp duruyor.
Bir sınır şart efendim..
Bilemiyorum Doğru düşünemiyorum.Akil arıyorum gerçekten.Mesafe koysam.Halam babannemi doldurur üzer diye mesafe kıyamıyorum.Kendi de kırıcı konuşup sonra pişman oluyor.Ama sanırım biraz sinir koymam gerek.Su an açtırmıyor telefonları.Aramayi kestim ben de.Dogru mu yaptım bilmiyorum.geri de dönmüyorlar
Nefreti evlilik öncesi olaylara dayanıyor.Ayni evde kalmışlar bir süre.O zamanki kıskançlıklar vs. ben yokken ki olaylarEder nefret haklı. Annenin sorumsuzluğu yüzünden, tüm yük babaamneye halaya babaya kalmış. Haliyle en çok babaanne yorulmuş. İnsanların düzenleri bozulmuş. Sen yarım kalmışsın. Halanın kızgınlığı nefreti çok normal.
Annenin yaptığı, bu şekilde sana bakmaması, sorumluluğunu almaması ama sana baktıkları halde halana nefret duyması çok ayıp.
Nefreti evlilik öncesi olaylara dayanıyor.Ayni evde kalmışlar bir süre.O zamanki kıskançlıklar vs. ben yokken ki olaylar
Annem de birkaç gün sana gelmek istiyorum diyor.Tasinmama yardım etti.Kabul etmesem olur mu diyorum.Kabul etsem de halamlar laf eder diye çekiniyorum.Çocuğu bahane et, az görüş bir süre. Çocuğun okulu var midesi kötü onla ilgilenmekten size gelemedim arayamadım diyeceksin. Bu kadar.
Annem de birkaç gün sana gelmek istiyorum diyor.Tasinmama yardım etti.Kabul etmesem olur mu diyorum.Kabul etsem de halamlar laf eder diye çekiniyorum.
Var evet her gittiğimde saatlerce aynı eski konuları dinliyorum.Halamla babannem bu konuları anlatıyor sürekli.Annemi kotuluyor.Anneme gidiyorum halamı kotuluyor.Babama gidiyorum.Halamla onlar da samimiyet kurmuyor.Annemi dolduruyor diyor babam da.Tamam işte öncesi de vardır, senle ilgilenmeyip sorumsuzca davranması da iyice tuz biber olmuş.
Ay konu sahibi. Allah çocuğuna kolaylık versin. Mesafe koy diyoruz hala yok napsam, laf ederler, çekiniyorum yazıyorsun.Devam et bu şekilde hayatını huzursuz etmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?