Kaprislerimden ben bıktı

Okuyunca bi güldüm önce aynı beenn bi olaya takmissam asla olmamis gibi davranamam aksama kadar bi suru msj yazar aksamda küserim bu pek degismiyor bacim calissanda cocukda olsa degismiyor. biraz simariklik biraz cocukluktan beri el bebek gül bebek durumlarindan kaynaklaniyor bence. Kücükken sımartilan evlatlar büyüyünce fazlasiyla ayni ilgiyi ve ince düsünceleri kocasindan bekliyor

Son düzenleme:
Ben 22 yaşındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilime karşı senin anlattığın gibiydim hep. Kaprisler ağlamalar aynı şeyler yaşandı. Ve ilk günki gibi değil. Kesinlikle ben abartıyorum. Ve bu abartım yüzünden şu an ilişkimiz çok sorunlu. Artık toparlanma kararı aldım ve değişmeye başlıyorum. Beni seviyor mu seviyor önemli olan bu. Diğer hareketlerimde onu bunaltmaktan başka bir şey yapmıyorum, bunları aşmam gerek. Kendine sen de hatırlat hep bunları

Kocamın bana olan sevgisinin bitmesinden korkuyorum

Naz kapris icin sevgi bitmez ama illaki yipraniyor birseyler. Iste o zamanda kiriliyorsun kavga ediyorsun. Ben bunun icin psikologa gitmistim. Mesela maddi olarak birseyi cok istiyorum suan imkanim yok biliyorum ama yinede istiyorum bu huy gecmiyor bende dedim psikologda care olmadi anladim ki tek care babam)) babam saolsun hemen derdime derman olur sizde yoksa el bebek gül bebek büyüyen tek cocukmusunuz

Tek çocuk değilim ama abim 20 yaş büyük olunca annem abim babam üçü birden çok üzerime düşerdi evlenene kadar bi çay koymadım kendime her şeyimi onlar yaptı biraz mızmız büyütüldüm

benim o kişi.
şu önceden senin gibi olan.
kocasına kızdı mı b.ku çıkana kadar mesajlara boğan.
iletişim kuramadığı için surat asıp anlaşılmayı bekleyen.
anlaşılmadığı vakit sinirden ağlayan.
daha doğrusu ben d i m.
bi zamanlar...
söz verdim kendime.
surat asmanın sadece araya mesafe koyduğunu,
konuşulmayan her konunun bi yara açtığını,
sonrasında birikmelerin patlak verip saygı sınırlarının zorlandığını farkettim.
eşimle konuşurken hep savunmaya geçtiğimi,
her zaman haklı olamayacağımı,
ve hatta her olayı iki tarafın da tamamen farklı yorumlayabileceğini gördüm.
asla alttan almayan ben,
yeri gelince susmayı öğrendim.
tek gururu olan tarafın ben olmadığımı,
dilimle diken gibi battığımı,
ota çöpe küstüğümü,
eşimi boğduğumu da anladım.
böyle olup değişen var mı demişin?
evet, inanamadım kendime, ama değiştim.
her gün bunun için egzersiz yaparak ve bol duayla.
fevriliklerimin önüne geçerek, sinirliyken bi duş alarak ya da bi arkadaşımın desteğini alarak.
şuan okadar mutluyuzki..
çook şükür.
bilsem, daha önce düzeltirdim kendimi.
umarım sen de hatalarını farkeder, empati kurabilirsin eşinle.
sevgiler.

İşinizdasinizQUOTEt: 44452646, member: 694083"]Ay o mu zavallı [/QUOTE]

kaç yaşınızdasıñız canım,sen böyle çocuksu hareketler yaparsan adam ne kadar dayanır, ya şaka yapıyorsun ,yaramaz çocuk gibi adam seni iyi evde yanlız bıraķıyor

İkiniz de normal değilsiniz.Bir tarafta eşini eve kapatan despot bir eş, diğer tarafta ota boka mızmızlanıp küstüm oynamıyorum diyen bir eş.ikiniz de kendi kötü huylarınızı törpülemedikçe çok mutsuz olursunuz.evde bile olsa bir hobi edinin zihninizi meşgul edin.

uğraşçak başka bir şey bu kendine.. eşin kölen ya da köpeğin değil.. o da bir Allahın kulu nasıl bu kadar korkusuz davranıyorsun anlamıyorum..

Canım evliliğimin ilk zamanlarını hatırladim okudukça.çok yanlış yapıyorsun ben de aynı şeyleri yaptım ve çok kavga ettik sonunda eşim kesin bir şekilde boşanmak istedi artık tahammülü kalmamıştı. Onu kaybedeceğimi anladığım an aklım basıma geldi.bunun çözümü sen de.ama yapamiyorsan mutlaka iyi bir danışmadan yardım al yoksa sonun hiç iyi olmayacak.ve omur boyu pişmanlık yasayacaksin.

Merhaba

kendinize bir hobi edinin kursa felan gidin bişeyler yapın boş kaldığınız için kocanıza saldırıyorsunuz ve bu gidişle soğuyacak senden

Aynı ben. Huylu huyundan vazgeçmez. Çare bulursan banada söyle lütfen

Nedense çekiniyorum eşimden diyosun
Sen çekinmeyeceksin de kim çekinecek? Şu muştayı bize öğreten kocan sana neler öğretmiştir kim bilir
Senin sıkıntını söyleyememen korkudan bence

çok mu boş zamanın var? çalışmıyor musun? mümkünse çalış veya seni sosyalleştirecek kurslara falan git. kapris karşındaki insanı yorar ve zamanla duyarsızlaştırır.

Nedense çekiniyorum eşimden diyosun
Sen çekinmeyeceksin de kim çekinecek? Şu muştayı bize öğreten kocan sana neler öğretmiştir kim bilir
Senin sıkıntını söyleyememen korkudan bence
Beni dövcek değil sonuçta o konuda çekinmiyorum anlamında demiştim

Şu tayt giydin diye kahvehaneye dalan meşhur muştali koca seninkiydi dimi? Nasil da melek gibi anlatmissin kocani!!
Kocam çok iyi bir insandır demedim ki sadce bana karşı sabırlı davranıyo sanırım ne yapacağını o da bileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…