- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi persephone__
-
Başka bi yerde yaşasak tavrı ne olurdu bilmiyorum ama şuan izin vermemesini yaşadığımız semtin tekin olmamasıyla açıklıyor
Hapis hayatıGöndermez ki
Öyleyse çok haklısın sinirli olma konusunda. Hiç kendini suçlama.Dışarı çıkmama izin vermiyo sadece kendisi vakti olduğunda götürür biyere
Ben 22 yaşındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilime karşı senin anlattığın gibiydim hep. Kaprisler ağlamalar aynı şeyler yaşandı. Ve ilk günki gibi değil. Kesinlikle ben abartıyorum. Ve bu abartım yüzünden şu an ilişkimiz çok sorunlu. Artık toparlanma kararı aldım ve değişmeye başlıyorum. Beni seviyor mu seviyor önemli olan bu. Diğer hareketlerimde onu bunaltmaktan başka bir şey yapmıyorum, bunları aşmam gerek. Kendine sen de hatırlat hep bunlarıArkadaşlar artık bunu kendime itiraf ediyorum. Geçen gün açtığım başlıkta da kaprisli olduğumu söylediniz aslında haklıydınız. Kocama sürekli kapris yapıyorum. Açıkçası kocam da bi garip ama o konuya girmeyeceğim. Öyle ya da böyle adam bana karşı epey sabırlı. Kızınca bağırır falan ama hakaret etmez , kızana kadar da epey sabreder ki normalde sinirlenme eşiği çok düşüktür. Ama bir gün küs bir gün barışığım adamla. Resmen çocuk gibi er şeye küsüyorum. 3 günümüz huzurlu geçmiyor. Bir de eşimden çekiniyorum, öyle sinirlenip atar gider yapamıyorum. Yapsam belki sorunumuz olmayacak. Kendi diyor sinirlendiğin bişey varsa adam gibi söyle ama nedense çekiyorum. Genelde çok çekingenim herkese karşı. O yüzden o un yerine küsüp hiç konuşmuyorum susuyorum neye küstüğümü bile bazen söyleyemiyorum kocam da deliriyor artık sinirden. Kocam otoriter bi insan ama bana resmen sabrediyor ama sabrının gittikçe azaldığını hissediyorum. Bir de eskiden ağlamamdan çok etkilenirdi şimdi ağlayınca sinirleniyor her şeye de ağlanmaz ki biraz güçlü olur insan vs daha çok söyleniyor. Ben her gün yeni bi sorun çıkardıkça onun da sabır eşiği düşüyor farkındayım ama bilmiyorum sonunun kötü olacağını bilsem de kendimi o an durduramıyorum. Kocamı çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama böyle giderse benden soğuyacak. O çok otoriter ve sert karakterli ben çok mızmız kalıyorum onun yanında. Cidden napsam bilemiyorum kendimi bi şekilde meşgul edip kafama taktığım şeyleri umursamamayı başarmam lazım. Mesela bana diyor "persephone sana tamam uzatmayalım diyorsam tamam, o konuyu kapatalım olmamış gibi davranalım." diyor ama ben o tamam dedikten sonra akşama kadar 845748 mesaj atıyorum whatsaptan çalışırken milletle mi uğraşsın benle mi uğraşsın kontrol edemiyorum kendimi. Eve geldiğinde de hiç konuşmuyorum dönüp yatıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu huyumdan eskiden böyle olup kendini frenleyen var mı ?
Kocamın bana olan sevgisinin bitmesinden korkuyorumOkuyunca bi güldüm önce aynı beenn bi olaya takmissam asla olmamis gibi davranamam aksama kadar bi suru msj yazar aksamda küserim bu pek degismiyor bacim calissanda cocukda olsa degismiyor. biraz simariklik biraz cocukluktan beri el bebek gül bebek durumlarindan kaynaklaniyor bence. Kücükken sımartilan evlatlar büyüyünce fazlasiyla ayni ilgiyi ve ince düsünceleri kocasindan bekliyor
Tek çocuk değilim ama abim 20 yaş büyük olunca annem abim babam üçü birden çok üzerime düşerdi evlenene kadar bi çay koymadım kendime her şeyimi onlar yaptı biraz mızmız büyütüldümNaz kapris icin sevgi bitmez ama illaki yipraniyor birseyler. Iste o zamanda kiriliyorsun kavga ediyorsun. Ben bunun icin psikologa gitmistim. Mesela maddi olarak birseyi cok istiyorum suan imkanim yok biliyorum ama yinede istiyorum bu huy gecmiyor bende dedim psikologda care olmadianladim ki tek care babam)) babam saolsun hemen derdime derman olur sizde yoksa el bebek gül bebek büyüyen tek cocukmusunuz
Arkadaşlar artık bunu kendime itiraf ediyorum. Geçen gün açtığım başlıkta da kaprisli olduğumu söylediniz aslında haklıydınız. Kocama sürekli kapris yapıyorum. Açıkçası kocam da bi garip ama o konuya girmeyeceğim. Öyle ya da böyle adam bana karşı epey sabırlı. Kızınca bağırır falan ama hakaret etmez , kızana kadar da epey sabreder ki normalde sinirlenme eşiği çok düşüktür. Ama bir gün küs bir gün barışığım adamla. Resmen çocuk gibi er şeye küsüyorum. 3 günümüz huzurlu geçmiyor. Bir de eşimden çekiniyorum, öyle sinirlenip atar gider yapamıyorum. Yapsam belki sorunumuz olmayacak. Kendi diyor sinirlendiğin bişey varsa adam gibi söyle ama nedense çekiyorum. Genelde çok çekingenim herkese karşı. O yüzden o un yerine küsüp hiç konuşmuyorum susuyorum neye küstüğümü bile bazen söyleyemiyorum kocam da deliriyor artık sinirden. Kocam otoriter bi insan ama bana resmen sabrediyor ama sabrının gittikçe azaldığını hissediyorum. Bir de eskiden ağlamamdan çok etkilenirdi şimdi ağlayınca sinirleniyor her şeye de ağlanmaz ki biraz güçlü olur insan vs daha çok söyleniyor. Ben her gün yeni bi sorun çıkardıkça onun da sabır eşiği düşüyor farkındayım ama bilmiyorum sonunun kötü olacağını bilsem de kendimi o an durduramıyorum. Kocamı çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama böyle giderse benden soğuyacak. O çok otoriter ve sert karakterli ben çok mızmız kalıyorum onun yanında. Cidden napsam bilemiyorum kendimi bi şekilde meşgul edip kafama taktığım şeyleri umursamamayı başarmam lazım. Mesela bana diyor "persephone sana tamam uzatmayalım diyorsam tamam, o konuyu kapatalım olmamış gibi davranalım." diyor ama ben o tamam dedikten sonra akşama kadar 845748 mesaj atıyorum whatsaptan çalışırken milletle mi uğraşsın benle mi uğraşsın kontrol edemiyorum kendimi. Eve geldiğinde de hiç konuşmuyorum dönüp yatıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu huyumdan eskiden böyle olup kendini frenleyen var mı ?
Aynı ben. Huylu huyundan vazgeçmez. Çare bulursan banada söyle lütfenArkadaşlar artık bunu kendime itiraf ediyorum. Geçen gün açtığım başlıkta da kaprisli olduğumu söylediniz aslında haklıydınız. Kocama sürekli kapris yapıyorum. Açıkçası kocam da bi garip ama o konuya girmeyeceğim. Öyle ya da böyle adam bana karşı epey sabırlı. Kızınca bağırır falan ama hakaret etmez , kızana kadar da epey sabreder ki normalde sinirlenme eşiği çok düşüktür. Ama bir gün küs bir gün barışığım adamla. Resmen çocuk gibi er şeye küsüyorum. 3 günümüz huzurlu geçmiyor. Bir de eşimden çekiniyorum, öyle sinirlenip atar gider yapamıyorum. Yapsam belki sorunumuz olmayacak. Kendi diyor sinirlendiğin bişey varsa adam gibi söyle ama nedense çekiyorum. Genelde çok çekingenim herkese karşı. O yüzden o un yerine küsüp hiç konuşmuyorum susuyorum neye küstüğümü bile bazen söyleyemiyorum kocam da deliriyor artık sinirden. Kocam otoriter bi insan ama bana resmen sabrediyor ama sabrının gittikçe azaldığını hissediyorum. Bir de eskiden ağlamamdan çok etkilenirdi şimdi ağlayınca sinirleniyor her şeye de ağlanmaz ki biraz güçlü olur insan vs daha çok söyleniyor. Ben her gün yeni bi sorun çıkardıkça onun da sabır eşiği düşüyor farkındayım ama bilmiyorum sonunun kötü olacağını bilsem de kendimi o an durduramıyorum. Kocamı çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama böyle giderse benden soğuyacak. O çok otoriter ve sert karakterli ben çok mızmız kalıyorum onun yanında. Cidden napsam bilemiyorum kendimi bi şekilde meşgul edip kafama taktığım şeyleri umursamamayı başarmam lazım. Mesela bana diyor "persephone sana tamam uzatmayalım diyorsam tamam, o konuyu kapatalım olmamış gibi davranalım." diyor ama ben o tamam dedikten sonra akşama kadar 845748 mesaj atıyorum whatsaptan çalışırken milletle mi uğraşsın benle mi uğraşsın kontrol edemiyorum kendimi. Eve geldiğinde de hiç konuşmuyorum dönüp yatıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu huyumdan eskiden böyle olup kendini frenleyen var mı ?
Beni dövcek değil sonuçta o konuda çekinmiyorum anlamında demiştimNedense çekiniyorum eşimden diyosun
Sen çekinmeyeceksin de kim çekinecek? Şu muştayı bize öğreten kocan sana neler öğretmiştir kim bilir
Senin sıkıntını söyleyememen korkudan bence
Kocam çok iyi bir insandır demedim ki sadce bana karşı sabırlı davranıyo sanırım ne yapacağını o da bileniyorŞu tayt giydin diye kahvehaneye dalan meşhur muştali koca seninkiydi dimi? Nasil da melek gibi anlatmissin kocani!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?