Kaptan Sevgilim in ailesi istemedi :(

msnden normal telefondan sureklı gorusuyoruz cnm ılk fırsatta arıyor herzaman oda ne zaman fırsatı olsa arayacaktır bence umıtsızlıge kapılma derım

Merhaba,

daha önceki yazışmalarımda bahsetmiştim. Erkek arkadaşım kaptan ve evlenme teklif etmişti. Fakat ailesi açısından evlenip ayrılmış olduğum sorun olmuş ve bende uzaklaşmış kendini çekmişti. Kendisi şu anda seferde. Ve sonları yeniden yazışmaya konuşmaya başladık. Fakat hep uzu açık sümlelerle hep sorularıma cevap veriyordu net değildi. Ben bu sırada gerçekten çok zor günler geçirdim. Birşeyin net olmamaıs en sinir bozucu olan durum :( Neyse 2 gün önce onu cepten aradım ve yarım saat konuştuk. Sıcak ve yavaş yavaş yaklaştım sorularımın cevabını alabilmek için. Kendisi pek konuşmayı sevmiyor ciddi meselelerde :) Ve geldiğinde neler olacak dedim, o da sınavıma gricem benim için en önemli konu bu şu an dedi. Peki bizimle ilgili ciddi bi durum düşünmüyormuusn dedim. O da düşünüyorum tabi dedi yine net bi cüme dedğil:) bende artık dayanamadım ve evlenmeyi istiyormusun sen dedim. Bilmiyorum cevabını verdi ve o andan itibaren ben bitirdim. Ben ne istediğini bilmeyen biri ile olamam ayrılıyorum dedim kendisine. Sonra yazmaya devam etti ve eğer seviyorsan sorgulamazsın sonunu mereak etmezzin bakarız mutluysak gider evlenirizde ama zorlama ile olmaz. Ben sana hiç garanti vermedim dedi. Bende sinirlendim ve evet evlenme teklif ettin, yüzük taktın, beyaz eşya baktık ve sürekli evlilikten düğünümüzü nerde yapacağımızdan bile konuştuk şimdi bilmiyorum diyorsun dedim cevap yok :) Sonra yazdığı şey ise ben seni çok seviyorum sende beni seviyorsun sinirle davranıp yazık etme bize. Bitirme bu ilişkiyi. Herkesin yaşayamayacağı güzel şeyler yazşadık dedi. Lütfen bunu yapma bize dedi. Benim verdiğim tek cvp ise ben güvenebileceğim ve sözünün eri bi insan istiyorum unut beni oldu ve cevap gelmedi tabiki. Çok üzülüyorum ama bunun yapmam gerekiyor. Kendimi aptal gibi hissettirdi bana. Bilmiyorum ne demek? Sizinde görüşlerinizi almak isterim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum :(

sen vermen gereken cevabı vermişsin bence..
"eğer seviyorsan sorgulamazsın sonunu mereak etmezzin bakarız mutluysak gider evlenirizde ama zorlama ile olmaz" cümlesini de hiç beğenmedim..
ne ailesine seni kabullendirebilmiş ne de senin gitmeni istemiş anladığım kadarıyla ama ikisinden birini seçmeli.. iki tarafıda idare etmenin sonucu büyük ihtimal sana dokunacak..

sen vermen gereken cevabı vermişsin bence..
"eğer seviyorsan sorgulamazsın sonunu mereak etmezzin bakarız mutluysak gider evlenirizde ama zorlama ile olmaz" cümlesini de hiç beğenmedim..
ne ailesine seni kabullendirebilmiş ne de senin gitmeni istemiş anladığım kadarıyla ama ikisinden birini seçmeli.. iki tarafıda idare etmenin sonucu büyük ihtimal sana dokunacak..

Ben şu ana kadar onuda anlamaya çalıştım, bi tarfta ben bi tarafta ailesi. Ama ben ne zaman sorsam bekle beni seni seviyorum cevabını verdi bu güne kadar bekledim. Bekle diyorsam bi bildiğim var dedi. Ama bilmiyorum cevabı benimde hiç hoşuma gitmedi. Bilinmezi kabul edemiyorum, seviyorsa bana net bişeyler söylemeliydi. En azından canım ailemi ikna edicem gelince ama ikna olmazlarsada biz yine hayatımız bakıcaz gibi bişey ile beni tatmin edebilirdi. Sevgimi kalbime gömmemin zamanı geldi sanırım artık :(

Back
X