Merkezi bir sınav olduğu için ertelenmemiş diye biliyorum.ya tudem sınavı iptal edildi mi haberin var mı acaba?
Merkezi bir sınav olduğu için ertelenmemiş diye biliyorum.
Ben sanane diye çıkışanları anlamadım. Kesin işi ekenler onlarben de olsam kendimi enayi gibi hissederdim bu kışta kıyamette gelebilmişim diğerleri izin vs almadan gelmemişler. En azından arayıp haber verebilirlerdi patron da bakardı kimse gelmiyor arardı diğer çalışanları iş iptal yarın derdi. Siz de cumartesinizi bu soğukta evde geçirebilirdiniz. Benim de sinirlerim bozulurdu.
Neysr patron bunları yazıyordur bi köşeye. Teselliniz bu olsun
Maaşlarından kesse bile size vermeyecek ki, patronun cebini bu kadar stres yapmayın :)Boş boş duruyuruz çtesi günü ama patron işte is olmasada duruyoruz neyse ptesi günü sorar zaten patron gelmeyenlere onlarda anlatirlar.Birinin evi yirmi dk o bile gelmedi rahatlik işte depodaki abi de ptesi izaya çekeceksin bunları maasından kesiyorum diyince nasıl gelirler bak gör dedi
Konu sahibine mi durumu izah edecekler. Belki işvereni aradılar izin aldılar. Kim gerçeği biliyor ki.Bence arkadaş haklı . Ne demek sizi ilgilendirmez eşit şartlarda çalışılıyor sonuçta. Kardan dolayı geç kalınabilir ama ne demek hiç gelmemek yada madem gerçekten gelemiyorsun arar durumu izah edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?