Kar bahanesi ise gelmeme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi de herkes ana cadde üzerinde oturmuyor ki.. bu sabah çocukları teyzelerine bırakmak için çıktık, araba falan zaten çalışmıyor.. kar çocukların dizine geliyordu 2 sokak yürüyeceğiz diye hasta olduk resmen.. şimdi kıyamet kopsa gidip alamam çocuklar orada büyüyecekler kanımca

o yüzden ara sokakları geçip toplu taşımaya ulaşıncaya kadar akşam olur diye düşünmüşlerdir, ben sizin yerinizde olsam anca eve giderim diye izin alır çıkarım.. siz de karda yürümüş oldunuz öyle düşünün :)

Valla benim esimin kendi isi. Ve cok takiktir asla isi aksatmaz, kendi isin nasilsa gitme dedigimde surat bile yapar bana ama bugun oda gitmedi. Araba yerinden oynamiyor, taksi gecmiyor ve yol o kadar tikali ki otobuse binmesine degmez. Bence gercekten gelemedikleri icin gelmediler

bunun muhakemesini yapmak patrona düşer size değil siz onların işini yapmayacaksınız ki. Belki gelinemeyecek yerdelerdi şimdi arkalarından böyle düşünüp yazıp işe geldiklerinde yüzlerine gülüp konuşacaksınız hava şartları yapacak birşey yok laf diyecek biri varsa patron der zaten bu kadar fesat olmaya gerek yok

Bence bu tip şeyler de onlar neden gelmedi diye düşünmek yerine biz neden cumartesi günü iş olmamasına rağmen gidip boş boş günümüzü orada geçiriyoruz diye sorgulamak lazım. Siz gittiniz onlar gelmedi diye onları aşağı çekmekten daha mantıklı değil mi bu. Yani boş yere oraya gidip zaman kaybı yaşıyorsunuz ve bunu kimse sorgulamıyor. Gerçekten çok saçma.

Belki de patronu arayıp haber vermişlerdir sonradan. Bir de cumartesi çalışmak çok aptalca...

Oyleleri daha kıymetli oluyor
Enayiligin sana kaliyor

Boş boş duruyuruz çtesi günü ama patron işte is olmasada duruyoruz neyse ptesi günü sorar zaten patron gelmeyenlere onlarda anlatirlar.Birinin evi yirmi dk o bile gelmedi rahatlik işte depodaki abi de ptesi izaya çekeceksin bunları maasından kesiyorum diyince nasıl gelirler bak gör dedi

Maaşlarından kesse bile size vermeyecek ki, patronun cebini bu kadar stres yapmayın :)

Bir gün kalktım hazırlandım işe gidicem, kar yağıyordu, ama buzlanma olduğunu evden çıkınca fark ettim. Evim de yokuş üzerinde, ne yapsam diye düşündüm, sonra dedim ki ben burada düşüp kol bacak kırsam kime ne faydası var, gitmedim işe, tüm ofis gitmiş. Ne düşündüler bilemem.
Dayım benzer bir durumda işe gitmeyi seçip kolunu kırmıştı, ameliyat oldu ama diğer kolu ile arasında fark var, eskisi gibi olmadı.

Aynen neyse olan oldu ben de eve geldim simdi

Aynen hep bi mincirma bir dedikodu bir cekememe ben idare ile bu tarz sorunlar yasadim onlar benim canimi okudu bende onlarib ben le ayni statutedikiler ne karisir ustelik hamileyken.. bu fesat yapi degismeli. Hamileyken verilen kar tatilini bile kiskandilar

Heeh iş hayatında en sevmediğim insan tipi. "Bin cik sirimlilik sihibiyim insinlir çik sirimsiz."

İşleri size mı kaldı? Dört kişilik mı iş yaptınız ? Hadi diyelim öyle oldu. Patrona "ben tek kişilik iş için maaş alıyorum " der yapmazsiniz. Yani iş arkadaşınız dolaylı yoldan size zarar verse dahi bu sorun yine patron ve çalışan arasında çözülür.

Çalışma hayatım boyunca bu tiplere sinir oldum. Siz patron değilsiniz. Patronun canı isterse çalışanın birine daimi izin ve maaş verir. Bu sizi bağlamaz mesela. Siz kendi isinizden sorumlusunuz sadece.

Keşke siz de gitmeseydin iz. ben de diğer arkadaşlarınız gibi yapar gitmezdim. Hiçbiri haber vermedi mı ise gelmeyeceklerini çok acaip ,insan bir arar haber eder,ne bu rahatlık. Gelmemenin de bir adabı var. Haber etseler siz de gitmezdiniz, düsüncesizler

Bence arkadaş haklı . Ne demek sizi ilgilendirmez eşit şartlarda çalışılıyor sonuçta. Kardan dolayı geç kalınabilir ama ne demek hiç gelmemek yada madem gerçekten gelemiyorsun arar durumu izah edersin.
Konu sahibine mi durumu izah edecekler. Belki işvereni aradılar izin aldılar. Kim gerçeği biliyor ki.
Benim Evim işyerine yakın ben ulaşabildiklerime gelmeyin dedim. İncilerimşzmi dökülür. Kaldığı arkadaş çalışan oranın sahibi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…