kar tatili ve huzun :(

now or never

°Ragnarok
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
456
250
133
Herkes sevindi bir ben uzuluyorum. Finallerim yeni baslamisti 7 ocakta bitecekti memlekete gidecektik. Aksam aciklama yapilmis finaller ertelendi diye. Kardesim bana cok duskun saat sayiyor resmen gelecegim gune. Demin mesaj attim daha gec gelecem vs vs diye. Sabah uyandiginda cok uzulecek :-( icim burkuldu resmen.. Bizim memlekete hic kar yagmaz. Hic ama. Suan bulundugum yerde yaginca kar gormus masum akdenizli gibi oldum. Sevincim yarim kaldi. Sadece uzuntumu paylasmak istedimm.

kardesim orda saat gun sayiyordu diye fazla etkilendim. Normalde sevinirdim :/
Kardeşinle çok bağlısınız birbirinize, bu çok güzel bir şey. Geç de olsa kavuşur özlem giderirsiniz, netice de bu senin elinde olan bir şey değil, kardeşcağızın üzülmesin.

Geç olsun güç olmasın canım bir kaç gün daha sabreder kardeşin ablası icin hem senin elinde olan bir şey değil senede bir gorusen insanlar var hatta hic gorusemeyenler eminim anlayisla karsilar sikma canini :KK74:

gönlünü alırsın adanada kaldıgın sureyı 1 2 gun uzatabılırsen uzatırsın bu sekılde daha fazla vakıt gecırecez dersin. unıversıtede okurken benımde kardesım her gittigimde abla nolur gitme dıye aglardı içim kötü oldu sımdı konunu okuyunca çok zor. ama yapacak birşey yok finale girmesen olmaz gitsen oyle gıtmesen oyle

Kardeş sevgisi başka şey, insan kendine kıyıyor da ona kıyamıyor di mi? :KK19:
Sayılı gün çabuk geçer. Bu arada bol bol arayıp konuşun, fotoğraf çekin gönderin, siz gittiğinizde birlikte neler yapacağınızın planlarını yapın. Bir bakmışsınız zaman geçip gitmiş.

gönlünü alırsın adanada kaldıgın sureyı 1 2 gun uzatabılırsen uzatırsın bu sekılde daha fazla vakıt gecırecez dersin. unıversıtede okurken benımde kardesım her gittigimde abla nolur gitme dıye aglardı içim kötü oldu sımdı konunu okuyunca çok zor. ama yapacak birşey yok finale girmesen olmaz gitsen oyle gıtmesen oyle

Aynen finale girmezsem kalirim zaten. Mesaj attim gelecem 1 aydan fazla kalicam diye :-) tesekkur ederim

Kardeş sevgisi başka şey, insan kendine kıyıyor da ona kıyamıyor di mi? :KK19:
Sayılı gün çabuk geçer. Bu arada bol bol arayıp konuşun, fotoğraf çekin gönderin, siz gittiğinizde birlikte neler yapacağınızın planlarını yapın. Bir bakmışsınız zaman geçip gitmiş.

zaten en cok istedigi sey ben gelibce benle oturmak, disari cikmak. Bende geleyim bi waffle ismarlayim sana diyorum cafeye gideriz kahve fali baktiririz diyorum . O da abla zaten para biriktiriyorum ben ismarlatim diyor. Hakikaten cok ayri kardes..

Back
X