Kara Bahtım Kör Talihim

Şimdi bir arkadaşım bir arkadaşıma böyle laflarla gelirdi. Sonra birseyleri bahane edip geri çekilirdi geri cekilmesinin nedeni de arkadaşım arkadaşımı kıskanıyormuş bir gün arkadaşım bana bu konuları açtı. onlarin ikisi ayni okula gidiyorlardı sonra bir sekilde israrci olan beyfendi arkadas canim kardesime sosyal medyadan yazdi size 2 kez teklif götürdüm cevabınız nedir diye ama bizim arkadas cocuk yakışıklı ve imkanlari da iyi olunca istememis arkadasi iyi olsun bu yüzden hicbirseyden haberdar olmayan kız oğlana demis bana öyle bir teklif gelmedi... su an evliler ve yakinda cocuklari olacak. Nasip ayagimiza gelmiyor, gelsede ulasmiyor bazen pesinden kosturmamiz gerekiyor. Bu yüzden ne kaybedebilirsiniz ki hosunuza gittiyse sosyal medyadan ekleyin. Ya da arkadaşınıza açık açık söyleyin yaşi benim icin büyük değil ayrica hosuma gitti tip olarak deyin ne var bunda evlilik cagindasiniz ve evlenmek istiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…