Kara Bahtım Kör Talihim

28 yaşındasın 39 yaşındaki adamla evlensem diye sosyal medyadan fotoğrafına bakıp beğendim

tanıştır diyeceksin

adam tecrübelidir olmaz der muhtemelen

40 yaşındayım 29 yaşında birisi ile evlenmem

35 civarı olsun derim

mesela dün 80 lerde çocuk olmak izledim netten eşimle çok eğlendik konuşurken

sana anlatsam sen bilemezsin bile çoğunu

bak netten ne demek istediğimi anlarsın

kuşak farkı var arada

Görmüşsündür, muhabbetiniz olmuştur, hoşlanmışsınızdır bir ihtimal iletişime geçin derim fakat 11 yaş ciddi bir fark, fotoğraflar da yanıltıcıdır. Hiç birşey yapmamanı tavsiye ederim. Bir de 39 yaşında ki adam tabi ki evlenmek ister. Nefes alsın yetere bile diyebilir. Genceciksiniz kendinize flört edicek birini bulun sonrasında evlilik olsun

Kiz beni iskillendirdin
Hakikaten 28 yasinda oldugum icin istemez mi acep
Zaten araciya 30-35 yas arasi olsun demis
Ama ne bilim erkekler genelde kendinden daha genc olsun isterler bu niye istemesin ki
Sosyal medyadan istek atsam bile kabul etmez mi diyorsun

Ama adam anlatilanlara gore itibar sahibi maddi durumu iyi bi adam
Yine de nefes alsin yeter mi der yoksa cok secici mi olur

kameraman ne oldu

O kim diyormuşsun bir de

Arkadaşına de sosyal medyadan baktım tipi tam benim tipim tanıştır bir zahmet gerisi bizde biz yetişkin insanlarız de

arkadasın haklı, ben de gecen hafta arkadasımı bırıyle tanıstırdım harika gidiyordu her sey araları bozuldu sonra kız beni sucluyor simdi senin yuzunden basıma bela aldım asık oldum bilmem ne diye
Ananem hala 2 sene çıkıp evlenen ,sonra boşanan teyzem için 'hep o Aysecan yaktı kızımın başını' diyor.
Aysecan dediği de ortak arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…