- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Neden evlenemicek misimUmutsuz, sen evlenemezsin.
Ohooo sen cok geriden geliyosun tatlim yaSiz en son komşunuzun kardeşiyle netten konuşmuyor muydunuz ya fake hesaptan?
Ben orada kaldım.
Ben miyim evlilige takintiliBöyle evliliğe takıntılı kişiler genelde evlenemiyor
EvetBen miyim evlilige takintili
Hicte oyle düşünmüyorum evlilik aklima bile gelmiyo
Kiz beni iskillendirdin28 yaşındasın 39 yaşındaki adamla evlensem diye sosyal medyadan fotoğrafına bakıp beğendim
tanıştır diyeceksin
adam tecrübelidir olmaz der muhtemelen
40 yaşındayım 29 yaşında birisi ile evlenmem
35 civarı olsun derim
mesela dün 80 lerde çocuk olmak izledim netten eşimle çok eğlendik konuşurken
sana anlatsam sen bilemezsin bile çoğunu
bak netten ne demek istediğimi anlarsın
kuşak farkı var arada
Ama adam anlatilanlara gore itibar sahibi maddi durumu iyi bi adamGörmüşsündür, muhabbetiniz olmuştur, hoşlanmışsınızdır bir ihtimal iletişime geçin derim fakat 11 yaş ciddi bir fark, fotoğraflar da yanıltıcıdır. Hiç birşey yapmamanı tavsiye ederim. Bir de 39 yaşında ki adam tabi ki evlenmek ister. Nefes alsın yetere bile diyebilir. Genceciksiniz kendinize flört edicek birini bulun sonrasında evlilik olsun
Hadi sosyal medyadan ekledim diyelimbulmuşsunuz adamı. yazın işte. sosyal medyada çok oynak değilse buluşur ne olacağına bakarsınız. bu kadar düşünecek ne var ki.
Ananem hala 2 sene çıkıp evlenen ,sonra boşanan teyzem için 'hep o Aysecan yaktı kızımın başını' diyor.arkadasın haklı, ben de gecen hafta arkadasımı bırıyle tanıstırdım harika gidiyordu her sey araları bozuldu sonra kız beni sucluyor simdi senin yuzunden basıma bela aldım asık oldum bilmem ne diye
evet ya o Benimde çok dikkatimi çektiBöyle evliliğe takıntılı kişiler genelde evlenemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?