Kara Ekmek ATV

Bu seneki favori dizim bayiliyorum heyecanla bir cirpida izliyorum skilmadan:)
Aslinda fazla dogru iliskuler yok dizide
Taylan evli ama mineye asık oluyor
Selen yani asiye ile çet hepten komedi
Ben bu bolume kadar Taylaninda Asiyeyo sevmesini istiyordum ama bu bolum Cet bana cok tatli gel AsÇet askı olsun yaa :))
Mineyede uyuz oluyorum ayrica

Pervin on numara kadin valla bayiliyorun dizinin tadina tat katiyor

Benim de en favori dizim.Çetin'in şapşal hallerine bayılıyorum:)Mine de biri olmazsa biri modunda.Fena kız.

Hikaye iyi yazılmış.
Bir bu diziyi, bir de Maral'ın hikaye örgüsünü beğeniyorum şu aralar.

Kara ekmek şu sıralar izlediğim tek dizi çok beğeniyorum, Asiyeyle çetin favori çiftim asiye şu anda taylandan hoşlandığını sanıyor ama çetininde dediği gibi onun ruh ikizi çetin :) yakında asiyede anlayacaktır bunu, taylanlada mine yakışıyor bence ama haleyede üzülüyorum aslında çok seviyor kocasını taylan eğer mineyi gerçekten seviyorsa önce haleden boşanması lazım öbür türlüsü çizilen taylan karekterine yakışmaz, bu arada mlnede çok güzel kız çok beğeniyorum maviş maviş :)

Yeni bölüm bugün :)) kaçırmayın kızlar:))
Fragman çıkmış,Taylan hale ili birlikte olmuş gözüküyor,bir yandan üzgün gözüküyor.Mineden vazgeçmez ama hale hamile kalırmış birde.Hale bence Taylanı sevmiyor Taylanın yaşadığı hayatı seviyor özellikle yalıyı Taylan taşınalım dediğinde kabul etmedi.Reytingleri de iyi gelmiş.

Hale fakirmiş evlenin zengin olmuş bırakırmı Taylanı sanki Taylan zorla birlikte oldu gibi

Hale fakirmiş evlenin zengin olmuş bırakırmı Taylanı sanki Taylan zorla birlikte oldu gibi
Evet Taylan çok üzgün duruyordu aynen hale bırakmaz onu Taylanın hayatından ötürü,hale karakterini fazla beğenmedim dizide.

Taylan da fena ya madem kadından boşanmak istiyorsun ne diye birlikte oldun.Kesin hamile kalacak

Dizide işler karıştı iyice Taylan-hale-mine cephesi ne olacak bakalım.Asiye-Berkant ve Çetin cephesi de Karışık.Berkant kesin geri yollar.Anneanne GÖRDÜ gibi görmedi gibi şaşırtmacada olabilir,haleyi odadan çıkarması izinsiz Girdiği içinde olabilir.

hale yi çok beğeniyorum yüzü çok güzel tatlı bir kadın taylan la Hale yakışıyor bence de ayrılmasınlar

dizi iyice heyecanlı olmaya başladı
bence de hale kesin gebe kalır :)
mine eski sevgilisine dönsün çocuk tedavi de görüyor
benim en merak ettiğim asiye berkant

Yeni fragman çıkmış Taylan haleye boşanma davası açacağını söylüyordu galiba tam anlamadım Orayı .,halede boşanmak istemediğini,asiye yalıya dönmüş galiba,Pervin yine mineye birşeyler söylüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…