- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Orayı açıklandılar mı salim biliyor mu peki? Zaten düğün fotografında da salim gülüyorduPervinin suratı asıktı.
Kızlar bilmiyor o zaman babaannede ayrı bir komik.Biliyor tabi canım.Babaanne diyordu Pervin e seni kim alırdı o halinle diye.
Kızlar da biliyor olabilir.Ay Salim e diyor ya babaaanne saliiiimmm sen sekkkkiiss mi yaptın diyeKızlar bilmiyor o zaman babaannede ayrı bir komik.
Evet orada gülmekten öldüm desem yeridir.Kızlar da biliyor olabilir.Ay Salim e diyor ya babaaanne saliiiimmm sen sekkkkiiss mi yaptın diye
Evet orada gülmekten öldüm desem yeridir.Salimin gözü pervinden başkasını görmüyor zaten.
Salim kör kütük aşık olmuş belli.Ay aynen yarıldım gülmektenkadın yatak odasına çağırıyor konuşmak için Salim in ağzı kulaklarında
Salim kör kütük aşık olmuş belli.
Evin tapusunu verdiğinde annesi rahmetliye 2 metre birşeyler almadın dedi ne dediğini unuttum.Sorma ya ne dese yapıyor anasını hiçe sayıyor tam hanım köylü
Taylanın yerinde başkası olsa haleyi çoktan boşamıştı iyi dayanmış adam.3 yıl dile kolay,hale kendi geldiği yeri çabuk unutmuş.Asiyeden korkulur valla Ali Berkan öğrendi Asiyenin yaşadığını ma kimsseyden sıe demediki Hale psikolojisi bozuk kızının ölümünden sonra
Evin tapusunu verdiğinde annesi rahmetliye 2 metre birşeyler almadın dedi ne dediğini unuttum.
İkimizden başka izleyen yok heralde.tapuyu da astı görgüsüz salonun duvarına
İkimizden başka izleyen yok heralde.Fragmanı izledin mi sayfaya yüklemişler buraya.
bende izlyorum ama yorum yapamıyorum pervin alem kadınİkimizden başka izleyen yok heralde.Fragmanı izledin mi sayfaya yüklemişler buraya.
Sence çift kim olacak bu dizide.Babaanne de alem bir kadın,salim sen sekismi yaptın demesi hele.bende izlyorum ama yorum yapamıyorum pervin alem kadın
Sence çift kim olacak bu dizide.Babaanne de alem bir kadın,salim sen sekismi yaptın demesi hele.
Birbirlerine aşık olacak çift.Asiye-çetin,çetin-mine,Taylan-mine,Taylan-asiye gibi,Taylan -mine aşık oldu ama bakalım değişirmi,bilirsin genellikle dizilerde jenerikte isimleri ilk başta yazanlar birbirine aşık oluyor,kara ekmektede asiye ve Taylanın ismi en önde yazıyor.Asiye de şuan taylana aşık.çift derken anlamadım
Birbirlerine aşık olacak çift.Asiye-çetin,çetin-mine,Taylan-mine,Taylan-asiye gibi,Taylan -mine aşık oldu ama bakalım değişirmi,bilirsin genellikle dizilerde jenerikte isimleri ilk başta yazanlar birbirine aşık oluyor,kara ekmektede asiye ve Taylanın ismi en önde yazıyor.Asiye de şuan taylana aşık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?