gliss - fena şekilde döktü saçlarımı. tek olumlu yanı güzel nemlendiriyor.
head and shoulders - saçımdan arınmadı ve sabun birikintisi gibi görüntü verdi, yağlandırdı, söndürdü.
down under naturals - kivili olan saçımı çok kuruttu ve koparak dökülmesine neden oldu. ama saçınız yağlıysa tavsiye ederim çünkü içeriği temiz ve saçı parlatıyor. kokusu da çok hoş. keşke benim saçımı çok dökmeseydi kullanırdım sürekli.
organix - moroccan argan oil olanını kullandım. tek kelimeyle çok güzel bir şampuan. kara listemde olmasının nedeni ise fiyatı çok fazla.
mecit efendi sarımsaklı şampuan - fena değil diyebilirim ama dökülme için çok iyi değil açıkçası. kokusu da güzel değil.
finesse nemlendirici şampuan - nemlendirmesi iyi denebilir ama kokusu pril gibi.
elidor - saçımı dökmeseydi eğer kesinlikle bukle belirginleştirici olanını alır kullanırdım. çünkü gerçekten etkiliydi.
organicum - hiçbir etkisi olmadı saçımda. çok sıvı bir şampuan ve portakal kokuyor. verilen paraya değmez.
live clean - söndürdü gibi geldi saçlarımı bir kez kullandım bir daha da almadım. dökülmeye de iyi etki yapmadı. gereksiz pahalı.
saçlarımı kobay olarak kullandım resmen. hala hayalimdeki şampuanı bulamadım.. olan saçlarıma ve para oldu.