Panten hayatımda kullandığım en kötü şampuan . Benim hayatımın tek favorisi DOVE şampuan saç bakım kremleri deodarantları vacilmezim <3
Wella Pro Series Şampuan benim saçımı çok sert yaptı,blendaks,panten bir ara ağırlaştırıyordu.Elseve yağlı saçlar için olanı kullanıyorum iyi hemde pürüzsüzleştiriyor.Hacı şakiride kullandım bir ara iyiydi,sonra aldıuğımda çok sert yaptı odaelidor ve gliss kara listemde malesefen iyi elseve bence nem kolajen olan
Şampuanla boykot edemeyeceğim vallahi başka şeyler ile boykot ederim dove değiştirmem arada elseve kullanıyorum çünkü şampuan içeriğine alışıyor saç başka şampuan görsün değişiklik olsun pembe olanı güzel. Benim de saçlar ince telli dove duş jeli şampuanı inanılmaz kokuyor ve ciddi parlatıyor kapacak bir şey yok bence değiştirme :)Benimde hayatımın şampuanı Dove, kremi ve ayrıca sabunu
Ancak İsrail boykotu nedeniyle değiştirmek istiyorum
Ama bir alternatif bulamadım
Saçlarım ince telli ve boyalı ne marka alsam bilemiyorum, depresyona girmek üzereyim =(((
Şampuanla boykot edemeyeceğim vallahi başka şeyler ile boykot ederim dove değiştirmem arada elseve kullanıyorum çünkü şampuan içeriğine alışıyor saç başka şampuan görsün değişiklik olsun pembe olanı güzel. Benim de saçlar ince telli dove duş jeli şampuanı inanılmaz kokuyor ve ciddi parlatıyor kapacak bir şey yok bence değiştirme :)
Şampuan sabun ve yediğin klasik markaları değiştirmek çok zor giyim gibi değil malesef . Ben değiştiremiyorum bence sen de değiştirmemekle iyi edersin çünkü keçe gibi olma ihtimali yüksek şampuanlar fazlasıyla bileşen içeriyor en azından şu an'lık iyi geleni itmeyelim :)Bende değişiklik olsun diye arada Pantene alıyorum, yağ terapisi olanı ama asla Dove gibi olmuyor
İşin kötüsü sabuna bile alternatif bulamadım, cildim çok hassas normal sabun kullanamıyorum Dove çok iyi geliyor
Sanırım haklısın beceremeyeceğim değiştirmeyi
Otacı deneyebilirsin canim doğal içerikli ve kimyasal içermiyorarkadaşlar çok ince telli az iki günde dipleri yağlanan uçları kuru saçlara hangi şampuanı tavsiye edersiniz.. şu anda döve kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor tercihim bitkisel olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?