Şampuan ve Saç Kremleri KARA LİSTEDEKİ şampuan markalarınız

KOMİLİ - volkanik mineraller.. kokusu harika fakat saçı hatur hutur yapıyor, dolaşık dolaşık kalıyor saçım -krem kullandigim halde-

he birde syoss , aşırı yağlandırıyor ve çok itici kokuyor.. şuan gliss siyah seri kullanıyorum, tek kelimeyle harika

bioblas kepek yapıyor

dove çabuk yağlandırıyor

otacı kaşıntı yapıyor

l'oreal elseve şampuanı saç döküyor sadece yağı iyi

şimdilik gliss kullanıyorum memnunum

sebamed...
sanki sabunla yıkamış gibi kuru ve dolaş dolaş hissettirdi, kokusundan da hiç hoşlanmadım

dove
şampuanı da kremi de fazlaca döktü saçlarımı

şu an syoss kullanıyorum memnunum!

benim için listede önceden dove vardı, elidor kullanırım. Şu son bir ayda Elidor girdi kara listeye, Dove banypodaki yerini aldı :) Elidor inanılmaz derecede döktü saçlarımı. dove da kendini mi yenilemiş napmış bilmiyorum ama çok beğendim.

Panten hayatımda kullandığım en kötü şampuan . Benim hayatımın tek favorisi DOVE şampuan saç bakım kremleri deodarantları vacilmezim <3

Benimde hayatımın şampuanı Dove, kremi ve ayrıca sabunu
Ancak İsrail boykotu nedeniyle değiştirmek istiyorum
Ama bir alternatif bulamadım
Saçlarım ince telli ve boyalı ne marka alsam bilemiyorum, depresyona girmek üzereyim =(((

elidor ve gliss kara listemde malesef en iyi elseve bence nem kolajen olan
Wella Pro Series Şampuan benim saçımı çok sert yaptı,blendaks,panten bir ara ağırlaştırıyordu.Elseve yağlı saçlar için olanı kullanıyorum iyi hemde pürüzsüzleştiriyor.Hacı şakiride kullandım bir ara iyiydi,sonra aldıuğımda çok sert yaptı oda

Market şampuanlarında deterjan,slikon ne ararsan var ben goldwell kullanmaya başladım saçlarım ipek gibi oldu ama saçlarım sarıya dönük.kaynanamın kuaförü yakmıştı iyileşmeye başladı şimdi

Şampuanla boykot edemeyeceğim vallahi başka şeyler ile boykot ederim dove değiştirmem arada elseve kullanıyorum çünkü şampuan içeriğine alışıyor saç başka şampuan görsün değişiklik olsun pembe olanı güzel. Benim de saçlar ince telli dove duş jeli şampuanı inanılmaz kokuyor ve ciddi parlatıyor kapacak bir şey yok bence değiştirme :)

Bende değişiklik olsun diye arada Pantene alıyorum, yağ terapisi olanı ama asla Dove gibi olmuyor
İşin kötüsü sabuna bile alternatif bulamadım, cildim çok hassas normal sabun kullanamıyorum Dove çok iyi geliyor
Sanırım haklısın beceremeyeceğim değiştirmeyi

Şampuan sabun ve yediğin klasik markaları değiştirmek çok zor giyim gibi değil malesef . Ben değiştiremiyorum bence sen de değiştirmemekle iyi edersin çünkü keçe gibi olma ihtimali yüksek şampuanlar fazlasıyla bileşen içeriyor en azından şu an'lık iyi geleni itmeyelim :)

Elidor ve Dove mahvetti benim saçlarimi. Head& shoulders dan çok memnunum

arkadaşlar çok ince telli az iki günde dipleri yağlanan uçları kuru saçlara hangi şampuanı tavsiye edersiniz.. şu anda döve kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor tercihim bitkisel olması

arkadaşlar çok ince telli az iki günde dipleri yağlanan uçları kuru saçlara hangi şampuanı tavsiye edersiniz.. şu anda döve kullanıyorum saçlarım çok dökülüyor tercihim bitkisel olması
Otacı deneyebilirsin canim doğal içerikli ve kimyasal içermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…