Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eee olsun artık ben olsam görür görmez olurdum herhalde
Metin(Fatih) ile Nilüferde çok tatlılar ama

fatih vee nilufere bende bayılıyorum degisik bi cekim var aralarindaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fatih vee nilufere bende bayılıyorum degisik bi cekim var aralarindaa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet Nilüferin bu kadar çabuk aşık olmasını beklemezdim ama iyi oldu yakışıyorlar :)
Elifte olmuştur hayırlı uğurlu olsun ama ben Ömerin henüz bir şey hissettiğini sanmıyorum. :)

Bu bölüm o kadar akıcıydıki hiç bitmesin istedim. Yeni fenomenimi buldum.Bu günden itibaren yeni dizim budur dedim

Güzel bir bölümdü
Elifin bisikletine binip sahilde bisiklet sürmesi
Denize karşı resim cizmesi o sahneler hoşuma gitti

Nilüfer nasıl oksadi metinden gelen mektubu
Oda tutuldu sanırım

Nasill guzel bir bolumdu oylee :) bravo guzel bi yapimm uzun zamandir tv de izlencek bise yoktu bana gore
Bozmadan devam etmelerini diliyorumm
*
Ayrica dizinin adi hazine avcilarina cikcakk az kaldi o ne herkes elmaslarin pesinde :)
Bulan kacacak:)

✨✨ 🎀 ✨✨

kızlar ben nebahat çehreye çok uyuz oluyorum çok yapmacık duruyor izlmeek istemiyorum kadını ya sizcee öylemi

süper bi bölümdü, hele son sahneler " Bu oyun degildi, gercekti"
Vay elif vay, hic beklemezdim ilk adimi, ama harika oldu...
Genelde dizilerde esas kiz hep kacan olur

Nebahat Cehrenin dublaji coook kötü, o kadar belli oluyor ki sonradan cekimin üzerinde oturtma oldugu
bazen senkron bile kaciyor.
neden böyle acaba? Kendisi istedi muhakkak, sesi efektli gibi bi tuhaf yahu cok rahatsiz ediyor

nilüyle metine ben de bayılıyorum çok yakışıyorlar ama kız resmen aptal aşığa döndü

niye söylüyorsun ablam beni buldu diye

Bu bölüm o kadar akıcıydıki hiç bitmesin istedim. Yeni fenomenimi buldum.Bu günden itibaren yeni dizim budur dedim

Evet Nilüferin bu kadar çabuk aşık olmasını beklemezdim ama iyi oldu yakışıyorlar :)
Elifte olmuştur hayırlı uğurlu olsun ama ben Ömerin henüz bir şey hissettiğini sanmıyorum. :)

nilüyle metine ben de bayılıyorum çok yakışıyorlar ama kız resmen aptal aşığa döndü

niye söylüyorsun ablam beni buldu diye

evet bende hiç bitmesin istedim. ömer masanın altına baktı ya dedim işte nilüfer yine yok. hep diziler de öyle olur ya, ters köşe oldum. şaştım kaldım

fatih içini nilüfer'e acınca nilüfer de ona gerçekci olmak istedi...

fatih, nilüfer'e mektup mu yazdı ben bazı kısımlarını kacırdım arkadasım gelince...

veee ben tayyar'dan cok pis tırsıyorum kızlar yaa, o pınar daki de ne cesarett

Son düzenleme:
OF COK MERAK EDIYORUM NE OLACAk cok guzeldı bu haftaaaa

Mektuptan ziyade not bıraktı iyiyim prenses kalbim sende felan üstündede hastanenin logosu yani ismi yazıyordu Nilüferde gitti hastaneye orada onların sahnesi bitti öyle :)

Aynısını düşündüm, Fatih Nilüfer`i kaçıracak, yine bir kaç bölüm onu arayacaklar offf derkeeen tam tersi oldu.

Kayıp elması duyanın gözü parlıyor
Dizi alışılmışın dışında, güzel umarım bozulmaz.
Bu dizide Nebahat Çehre çok basit kalmış, yüz ifadeleri hiç yok, zaten kendi sesini hiç kullanmıyordu, şimdi oyunculuğunu da kullanmıyor sanki

Son düzenleme:

Botoxdan mimik kalmamis kadinda, diziye tek uymayan kisi

Botoxdan mimik kalmamis kadinda, diziye tek uymayan kisi
Bence de diziye hiç uymuyor.
Oyuncuların botox yaptırması bu nedenle kötü oluyor.
Filmlerde olsun diizilerde olsun mimik kullanamadıkları zaman bende bitiyor. Sahne kopuyor.
İnşallah rolü az olur hatta diziden çıkar diiye bekliyorum

Tuba büyüküstün cok yapmacik rol yapiyo. O nasil aglama öyle yav 😒😒😒

Insallah... pek bi amaci yok zaten dizide

Tayyar her şeyi biliyor bir kadının kendini aldattığını bilmiyor çok saçma.Senaryoyu biraz inandırıcı yazsınlar.Zaten bu senaristlerin saçmalama potansiyeli çok yüksek.Herkes de çok emin elmasları kendilerinin bulacağından.Elif'in yakın arkadaşı Elif aşıkken resim yapar,şunu yapar bunu yapar diyor.Kız zaten donuk ağzından kerpetenle laf alınacak cinsten.Gelip kıza aşık oldum kendimi resme vurdum mu diyor acaba.

[video=youtube;8DMvVz50qBI]http://www.youtube.com/watch?v=8DMvVz50qBI[/video]

ATV’nin sevilen dizisi Kara Para Aşk’ın yayın saati bu hafta değişti.

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Kara Para Aşk 9. bölümüyle 7 Mayıs Çarşamba akşamı ekranda olacak. Yayın saati 20.00 olan dizi bu hafta Türkiye Kupası final maçı nedeniyle daha geç bir saatte yayınlanacak. Kara Para Aşk yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 22.00′de ekranda olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…