yeni fragman cikmis, elif ömere iyice asIk olmaya basladi bence
Eee olsun artık ben olsam görür görmez olurdum herhalde
Metin(Fatih) ile Nilüferde çok tatlılar ama
fatih vee nilufere bende bayılıyorum degisik bi cekim var aralarindaa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu bölüm o kadar akıcıydıki hiç bitmesin istedim. Yeni fenomenimi buldum.Bu günden itibaren yeni dizim budur dedim
Evet Nilüferin bu kadar çabuk aşık olmasını beklemezdim ama iyi oldu yakışıyorlar :)
Elifte olmuştur hayırlı uğurlu olsun ama ben Ömerin henüz bir şey hissettiğini sanmıyorum. :)
nilüyle metine ben de bayılıyorum çok yakışıyorlar ama kız resmen aptal aşığa döndü
niye söylüyorsun ablam beni buldu diye
evet bende hiç bitmesin istedim. ömer masanın altına baktı ya dedim işte nilüfer yine yok. hep diziler de öyle olur ya, ters köşe oldum. şaştım kaldım
fatih içini nilüfer'e acınca nilüfer de ona gerçekci olmak istedi...
fatih, nilüfer'e mektup mu yazdı ben bazı kısımlarını kacırdım arkadasım gelince...
veee ben tayyar'dan cok pis tırsıyorum kızlar yaa, o pınar daki de ne cesarett
evet bende hiç bitmesin istedim. ömer masanın altına baktı ya dedim işte nilüfer yine yok. hep diziler de öyle olur ya, ters köşe oldum. şaştım kaldım
fatih içini nilüfer'e acınca nilüfer de ona gerçekci olmak istedi...
fatih, nilüfer'e mektup mu yazdı ben bazı kısımlarını kacırdım arkadasım gelince...
veee ben tayyar'dan cok pis tırsıyorum kızlar yaa, o pınar daki de ne cesarett
Aynısını düşündüm, Fatih Nilüfer`i kaçıracak, yine bir kaç bölüm onu arayacaklar offf derkeeen tam tersi oldu.
Kayıp elması duyanın gözü parlıyor
Dizi alışılmışın dışında, güzel umarım bozulmaz.
Bu dizide Nebahat Çehre çok basit kalmış, yüz ifadeleri hiç yok, zaten kendi sesini hiç kullanmıyordu, şimdi oyunculuğunu da kullanmıyor sanki
Bence de diziye hiç uymuyor.Botoxdan mimik kalmamis kadinda, diziye tek uymayan kisi
Bence de diziye hiç uymuyor.
Oyuncuların botox yaptırması bu nedenle kötü oluyor.
Filmlerde olsun diizilerde olsun mimik kullanamadıkları zaman bende bitiyor. Sahne kopuyor.
İnşallah rolü az olur hatta diziden çıkar diiye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?