Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasta oldugumuz ıcın yayınlanmadı ... iyikide yayınlamadılar dogru olan buydu dizi izleyecek halımızzmı kaldı

keske bunu ölenlere saygi duyduklari icin yaptiklarina inanabilsem. Eger öyle olsaydi olayla ilgili yayin yaparlardi, sacma sapan bi film koymazlardi.
Böyle yapsalar inanabilirdim samimiyetlerine, ama bu sekilde sadece reyting kaygisi yüzünden yapildigindan baska birsey düsünemiyorum.

Acimasiz dünya, birileri caninin derdine düsmüsken, öbürleri hala reyting düsünebiliyor iste.
ama kaygilanmalarina gerek yoktu, bizim milletimiz yine oturur dizi izlerdi....

evet izlerdi, dün izlemeselerde bugun izleyecekler, yarın da izleyecektik. siz niye burada takılıyorsunuz bişeyler okuyorsunuz yorumluyorsunuz. yas yas... evet üzülüyoruz kac can gitmiş.. ama ne anneleriyiz, ne babaları, ne kardesleri, sevgilileri, akrabaları.. asıl onların canı yanıyo.. burada gercekten yasta olan kac kişi var? sadece üzülüyoruz, içimiz acıyo.. ama bizler hayatlarımıza devam ediyoruz yoksa burada bunları konusuyo olmazdık. ateş düştüğü yeri yaktığıyla kalıyo..

Son düzenleme:
Umarim Ömer "Seni ilk gördügümden beri Kalbimdesin, bu yüzden benri yari yolda birakma" diye Elife demiyordun ki sanmiyorumda. Belkide Elif Ömere bunu masaj olarak cekiyor? Olabilirmi acaba?!

Umarim Ömer "Seni ilk gördügümden beri Kalbimdesin, bu yüzden benri yari yolda birakma" diye Elife demiyordun ki sanmiyorumda. Belkide Elif Ömere bunu masaj olarak cekiyor? Olabilirmi acaba?!

Bencede, ömerin yazdigi mesaj bu:

Heycanli olacak bu hafta, ama ben isteyim izleyemeyecegm

Bencede, ömerin yazdigi mesaj bu:
Eki Görüntüle 1121787

Heycanli olacak bu hafta, ama ben isteyim izleyemeyecegm

ah evet Ömer bu masaji yazdi bakalim yollayacakmi belli olmaz. Ama fragmanin sonunda öyle diyor ya ondan umarim Elife demiyordur. Ben suan icin Ömerin Elife asik oldugunu düsünmüyorum ve hemende olmasin zaten. Daha Sibelin katilini bile bulmadi, onun mezari basinda dediklerini hepimiz duyduk. Olmasin senaristler hikayeyi bozmasin. TAbi simdi Elif icin zor aslinda, gerci her ikisi icinde Ömer ama sanki etkilendi gibi. Beklemiyodu böyle birseyi :) Ama en son bölümün son sahnesi cok tatliycilar ya. Aralarindaki uyum cidden harika

omer dedım be dedım l... ben sana ne dedım artık ağzınla kus tutsan elıfın gonlunu alamazsın dedım:):)

inanmıyorummmm naptın sen fatih, sana inanmıştım ya ben :26::26:

ay ömer dizinin sonunda nasıl boğuluyo gibi 'konuşalım' dediii
bırakıp gidilirmiydi ordaaa

Bu senaristleri boğmak istiyorum.Başta gerçekten de Metin Nilüfer'e aşık olmuştu.Sonra akıllarına ne geldiyse döndürdüler.İlla aaaa dedirtecekler ya.Çok bir halt yapmışlar gibi övünüyorlardır şimdi.Boşuna övünmeyin hiç de etkilenmedim ben.Metin'in sevgisi daha etkileyiciydi.

Son düzenleme:
Metini hic sevmemistim zaten, nilüfere ablasini kötülediginde anladim bi numara cevirdigini...
salak nilü

Metini hic sevmemistim zaten, nilüfere ablasini kötülediginde anladim bi numara cevirdigini...
salak nilü

evet aynen bende öyle son bölümde aslinda belli etti biraz. Eh babasinin oglu, öyle babadan böyle bir oglu.

Ben son yarim saat 45 dakikasini izledim. Ömer Elife tam olarak nasil davrandi bilmiyorum, birtek Elif Ömerin yanina gitiginde (aksam) kizin yüzüne bakmadi tasla oynadi durdu . Evet kirici bir hareket ama Ömerede hak vermek lazim degilmi? Böyle birseyi beklemiyordu ve bence korkuyorda Elife tutulmaktan yoksa niye Sibelin mezarina gidipte "Seni ilk gördügüm günden beri kalbimdesin o yüzden beni yari yolda birakma" demezdi bence. Ömeride anlamak lazim sonucta daha ne kadar olmuski ama yinede öylede yapimazki be Ömer.

Keske Elifte "konusalim" dedigimde konussaydi öyle gitmeseydi. Her iki taraf icinde zor bir durum bakalim ne olacak. Cok nazlanmasalar bari.

Evet haklısın bende Ömer é hak veriyorum. Şimdi elife yaklassaydi onun karakterine yakışmazdi. Elifle birlikteykende sibelin katilini araması daha bi az dramatik olurdu. Bence Ömer sibelin gerçek yüzünü öğrendikçe elife olan duygularını açığını çıkaracak. Çünkü mezarda içimden seni senden başkası Atamaz gibi bişey söyledi. Böylesi daha iyi oldu bence heyecan devam ediyor. Merakla bekliyorum diğer bölümleri. Şimdiden birlikte olsalar havası kacardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence bircok dizideki gibi hizlica illerlemesin hem ömere yakismaz BEnde heyecanla bekliyorum

Dizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat RadikalBlog yazarlarından ranini ile gerçekleştirdikleri röportajda Kara Para Aşk’ın sezon finalinde yaşanacakların bir bölümünü anlattı.Buna göre Kara Para Aşk’ın sezon finalinde Elif’in babası Ahmet Denizer ile Ömer’in nişanlısı Sibel’in katillerinin kim olduğu 13.bölümde ortaya çıkacak.Kara Para Aşk’ın ikinci sezonunda şimdilik yeni karakterlerin olmayacağını belirten Sema Ergenekon ‘Tayyar’ın dünyası ikinci sezonda derinleşip şekillenmeye başlayacak. Şu anda Metin’i tanıyoruz mesela seneye Tayyar’ı izlemeye doyamayacaksın. Ömer- Elif aşkı da sağlamlaşacak. Çok güzel şeyler olacak.’ dedi.

Kara Para Aşk 18 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 13.bölümü ile sezon finali yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…