- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
yasta oldugumuz ıcın yayınlanmadı ... iyikide yayınlamadılar dogru olan buydu dizi izleyecek halımızzmı kaldı
keske bunu ölenlere saygi duyduklari icin yaptiklarina inanabilsem. Eger öyle olsaydi olayla ilgili yayin yaparlardi, sacma sapan bi film koymazlardi.
Böyle yapsalar inanabilirdim samimiyetlerine, ama bu sekilde sadece reyting kaygisi yüzünden yapildigindan baska birsey düsünemiyorum.
Acimasiz dünya, birileri caninin derdine düsmüsken, öbürleri hala reyting düsünebiliyor iste.
ama kaygilanmalarina gerek yoktu, bizim milletimiz yine oturur dizi izlerdi....
Bencede, ömerin yazdigi mesaj bu:
Eki Görüntüle 1121787
Heycanli olacak bu hafta, ama ben isteyim izleyemeyecegm
Fatihe(Metin) iyi sövmüş bulunmaktayım. Nilüfere yazık oldu gerçekten.
omer dedım be dedım l... ben sana ne dedım artık ağzınla kus tutsan elıfın gonlunu alamazsın dedım:):)
inanmıyorummmmnaptın sen fatih, sana inanmıştım ya ben :26::26:
Metini hic sevmemistim zaten, nilüfere ablasini kötülediginde anladim bi numara cevirdigini...
salak nilü
evet aynen bende öyle son bölümde aslinda belli etti biraz. Eh babasinin oglu, öyle babadan böyle bir oglu.
Ben son yarim saat 45 dakikasini izledim. Ömer Elife tam olarak nasil davrandi bilmiyorum, birtek Elif Ömerin yanina gitiginde (aksam) kizin yüzüne bakmadi tasla oynadi durdu. Evet kirici bir hareket ama Ömerede hak vermek lazim degilmi? Böyle birseyi beklemiyordu ve bence korkuyorda Elife tutulmaktan yoksa niye Sibelin mezarina gidipte "Seni ilk gördügüm günden beri kalbimdesin o yüzden beni yari yolda birakma" demezdi bence. Ömeride anlamak lazim sonucta daha ne kadar olmuski ama yinede öylede yapimazki be Ömer.
Keske Elifte "konusalim" dedigimde konussaydi öyle gitmeseydi. Her iki taraf icinde zor bir durum bakalim ne olacak. Cok nazlanmasalar bari.
Evet haklısın bende Ömer é hak veriyorum. Şimdi elife yaklassaydi onun karakterine yakışmazdi. Elifle birlikteykende sibelin katilini araması daha bi az dramatik olurdu. Bence Ömer sibelin gerçek yüzünü öğrendikçe elife olan duygularını açığını çıkaracak. Çünkü mezarda içimden seni senden başkası Atamaz gibi bişey söyledi. Böylesi daha iyi oldu bence heyecan devam ediyor. Merakla bekliyorum diğer bölümleri. Şimdiden birlikte olsalar havası kacardi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?