Kara Para Aşk ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede Nebahat Çehre yakışmıyor diziye samimiyetsiz duruyor
Bir anne gibi değil sanki kızların teyzesi gibi davranıyor
Anaçlığı yok yani.O yüzden onunla olan sahneleri izlemiyorum
Bide alışmışız Aşkı memnudan kötü kadın profiline
Şimdi olmuyor bu rol malesef :)

Bende hala elif ömere tutuldu yorumu yazmışım
Son sahneyi kaçırmıştım bugün tekrarına denk geldim
Elif ömer'i dudağından öptü değil mi bu oyun değil diyerek
Yanlış duymadm görmedim değil mi:26:

aynen öyle...
bu dizide fragmanlar genelde sönük kaliyor
bombalar bölüme saklaniyor
fragman hos gibi...

İkinci Fragmanda çıkmış fakat bence Ömer daha robot resmi çizilmeden önce görüyor Metini

[video=youtube;RbTJ9hAh67w]http://www.youtube.com/watch?v=RbTJ9hAh67w[/video]

dizinin adı bile garip çok itici

bende öyle demiştim ilk konu acıldığında, tanıtımlar dönmeye başladığında...
ama hiç de sandığım gibi çıkmadı, heyecan dorukta izliyoruz hep!

yarın olsaaaa hemen

başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Kara Para Aşk 9. bölümüyle 7 Mayıs Çarşamba akşamı ekranda olacak. Yayın saati 20.00 olan dizi bu hafta Türkiye Kupası final maçı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Yayın akışındaki değişiklik sebebiyle, Kara Para Aşk’ın yeni bölümü 14 Mayıs Çarşamba 20.00′de atv ekranlarında olacak!

Son düzenleme:

büyük bi hevesle akşamı bekliyodum yaa benn

Son saatler, vallahi heyecanla bekliyorum...
Bir yıldıt dizi izlemiyordum en son muhteşem yüzyıl izlemiştim. Bu diziyi can sıkıntısı ile izlemeye başladım ama bağımlısı oldum. Özellikle geçen bölüm...

kacta basladi dizi 10 da actim yoktu kacirdim mi yayinlamadilar mi??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yasta oldugumuz ıcın yayınlanmadı ... iyikide yayınlamadılar dogru olan buydu dizi izleyecek halımızzmı kaldı

hani 245 can yitirdikya o yüzden yayınlanmamış olabilir mi sizce? hani normal bir gün değil.hani bütün ülke yasta

niye giderli konusuyosunuz anlamadım. hepsinin farkındayım. sadece merak ettiğim için sordum. hata mı etmiş oldum?

arkadaşım hadi sen git dizi izle... polemiğe mecalim yok

tavrınız cok komik gercekten sanki dizi niye yok diye isyan etmişim. simdi siz ne tv izliyorsunuzdur ne facebookta takılıyorsunuzdur.
benim buradan bi soru sormam yanlış oldu. neyse bende sizinle tartişmak istemiyorum.. sizde burada takılın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…