- 3 Şubat 2018
- 6.639
- 25.389
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Yüzyukarı yatınca olur genelde...
O yüzden bu sefer yan yatayım dedim. Gene geldi.
Geçen sene ciddi ciddi takıntı haline gelmişti bende her gün her gece artık uykusuzluktan öleceğimi düşünmüştüm uyumaya korkar hale getirdi beni korkmayın bilinçle alakalı cesareti topladığınız an yok olup gidecek
Bende ki direk üzerime çöküyor boğazıma yapisiyordu bol bol.dua okuyunNedense karabasan geldiğinde odama hırsızın girdiğini ve bana tecavüz edeceğini düşünüp inanılmaz korkuyorum filmlerde haberlerde göre göre bilinç altıma işlemiş galiba
canim bulundugun odada isiknolsun ve nas felak ayetel kursu oku bo boll rabimize siginUykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
Dün geldim memleketime, odamda tek kalıyorum. Dün sanırım yol yorgunluğundan derin uyudum ama bugün normale döndüğüm için yakalandım hemen uyku felcine.
Normalde yurtta kalıyorum, kızlarla aynı odada kalınca hiç olmuyor bu durum. Ama mesela kızlar gelmezse o gün tek yatarsam hemen geliyor başıma.
Artık uyumaktan korkar oldum. Bilimsel olarak uyku felcini biliyorum. Gerçek olmadığını da biliyorum ama bunu yaşarken çok panikliyorum. O an hareket edemeyince sesimi duyuramayınca çok kötü oluyorum.
Nasıl kurtulurum bundan Allah aşkına söyleyin. Daha yarım saat olmuştu halbuki uyumaya çalışalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?