- 11 Temmuz 2016
- 436
- 1.316
- 63
- 33
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Yüz üstü uyuyun, ben de bugüne kadar hiç olmadı.O yüzden bu sefer yan yatayım dedim. Gene geldi.
Ön arka çapraz amut hiç farketmiyor valla, ben alıştım artık özlüyorum 1 hafta gelmeseO yüzden bu sefer yan yatayım dedim. Gene geldi.
Bende yaşadım 2 3 defa tek kaldığımda eşim evde olmadığında bana doğru bişey gelip üstüme kapaklandı ve asla hareket edemdm kulağımda da aşırı şekilde uğultu olurdu ben içimden ayetel kürsi nas felak ihlas fatiha surelerini okurdum rahatlardım üzerimden kalktığını hissederdim. Çok şükür yakın zmanda yaşamadm uyumadan önce sure okumaya özen gösteryrum bilimsel olrak bi hastlık mı değil mi bilemyrum ama ben kendi sorunuma böyle çözüm buldumUykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
Dün geldim memleketime, odamda tek kalıyorum. Dün sanırım yol yorgunluğundan derin uyudum ama bugün normale döndüğüm için yakalandım hemen uyku felcine.
Normalde yurtta kalıyorum, kızlarla aynı odada kalınca hiç olmuyor bu durum. Ama mesela kızlar gelmezse o gün tek yatarsam hemen geliyor başıma.
Artık uyumaktan korkar oldum. Bilimsel olarak uyku felcini biliyorum. Gerçek olmadığını da biliyorum ama bunu yaşarken çok panikliyorum. O an hareket edemeyince sesimi duyuramayınca çok kötü oluyorum.
Nasıl kurtulurum bundan Allah aşkına söyleyin. Daha yarım saat olmuştu halbuki uyumaya çalışalı.
Nasıl oluyor sizde. Bende de birşeyler oluyor böyle tüm vücuduma elektrik dalgasına kapılmış gibi. Bazen de uyanıp kalkıp başka bir odaya gitmiş gibi oluyorum ağır çekimdeKan değerlerim düşük. Stres zaten hat safhada. Stresli yaşama olur biter diyolar ama işte o kadar kolay değil@vesikaliyarim
Cnm saga sola dönüp yat bide öyle olunca lanet gelsin şeytana de 3 defa tü tü tü de ve kul Allahü oku ve yat bide cnm çörek otunu biraz yastığın altına koy karabasan lar gelmezUykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
Dün geldim memleketime, odamda tek kalıyorum. Dün sanırım yol yorgunluğundan derin uyudum ama bugün normale döndüğüm için yakalandım hemen uyku felcine.
Normalde yurtta kalıyorum, kızlarla aynı odada kalınca hiç olmuyor bu durum. Ama mesela kızlar gelmezse o gün tek yatarsam hemen geliyor başıma.
Artık uyumaktan korkar oldum. Bilimsel olarak uyku felcini biliyorum. Gerçek olmadığını da biliyorum ama bunu yaşarken çok panikliyorum. O an hareket edemeyince sesimi duyuramayınca çok kötü oluyorum.
Nasıl kurtulurum bundan Allah aşkına söyleyin. Daha yarım saat olmuştu halbuki uyumaya çalışalı.
Çok yorulmamaya dikkat edin. Geç yatmamaya çalışın. Ben bir ara hem okuyor, hem çalışıyor hem mezuniyet için uğraşıyordum. O zaman çok yaşadım bunu. Sonra erken yatıp çok yorulmamaya dikkat edince geçti. Ne zaman çok yorulsam yaşıyorum ama bunuUykudan şimdi uyandım. Yine karabasan gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?