Karabuğdayli,Detokslu Diyet Günlüğü...

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
Daha öncede açtım diyet günlükleri ama bu başka ve SON...
Bu yöntemle 10 günde 5 yaza kadar toplam 11 kilo vermiştim ama sonra bazı nedenlerden dolayı 6 si geri geldi ama sorun değil tüm malzememi aldım ve yarın sabah başlıyorum.
Sadece bu yöntem değil hergün ne yediysem paylaşacağım.

Benimle yola çıkmak isterseniz seve seve gelebilirsiniz...

Her şey gönlümüzce olsun...

Sabah erken kalkıp bitki çayimi demleyip bol suyumu içeyim ve öğleden sonra eliptik bisikletimi süreceğim. Nar ayiklayacagim buğday için. Şimdilik planlarım bu sabah menülu geleceğim şekerim.

Evet günlükcum, sabah yumurta,biber domates zeytin az peynirli bir ve 7 otlu çay ile kahvaltım tamamlandi. Üzerine de şekersiz sütlü kahve içtim bir dilim bitterle.
Tabi bunlar sabah için Aksam karabuğday yiyeceğim ve bol su aksama kadar 2 bardak daha bitki çayı içecegim. Şimdi kalkıp islerimi yapacağım.
Bir şey öğlen yemek yerine yoğurt yiyeceğim. Ve egzersiz yapacagim.

Bu hafta sonuna kadar hedefim en az 2 kilo ve cuma günü pirinç lapasi yapabilirim dün kepekli pirinç aldim.

Bugün bakım günü yapayım kendime bir de gunlugum saçlarımı boyayim, maske yapayım...

Tüm bakımlarim tamam 3 bardak bitki çayım tamam. Bol su tamam.
Tek değişıklık akşam mısır gevreği yemek oldu.
Bazen çok isteksizik bezginlik oluyor ama bu son ve bir daha diyet ismini unutup istediğim kiloya gelince daha sağlıklı beslenip öyle devam ettireceğim.
Bir sürü kıyafet ve takı aldım şubatta hepsi üzerimde olacak.

Yarın troid değerlerim için kan vereceğim.
Sağlık şart...

Birazdan sade Türk Kahvesi içerim bol su ve gün kapanır. Hadi kızım yine yapacaksın hemde idealin daha fazla...

Günaydınnnnnn, kahvaltım klasik oldu şimdi şekersiz çay içiyorum. Buğdayimi suya koydum öğlen ve akşam için. Ogleden sonra gidip hindi göğüs ve yoğurt alacağın kendime. Çayımi içeyim, kahvemide içeyim evi sılip,süpüreceğim. Bitki çaylarimi unutmadim tabi.

Her zaman beklerim zaten tek başımayim baksana kimse gelmedi

Bende senin yazılarını okuyorum, özellikle şu midenin guruldamasi olayı
benimde çok oldu

ama sonuçlari güzel olacak inşallah

ahh o mide rezilediyor insanı :))

karabuğdayı nasıl yapacaksın? ben kaynamış suya koyup sabaha kadar bekletiyorum öğlen ve akşamlarda tüketiyorum içine yoğurt katıp....

ahh o mide rezilediyor insanı :))

karabuğdayı nasıl yapacaksın? ben kaynamış suya koyup sabaha kadar bekletiyorum öğlen ve akşamlarda tüketiyorum içine yoğurt katıp....

Bende sabah suya koydum hemen yumuşuyor zaten. Nar,elma ve bazen cacık gibi yapıyorum. Ben yarın bunu en az bir hafta yapacağım. Salı günude kepekli pirinç aldım canım isterse bir çay bardağı haslayip lapa yapacağım.

Sen nasıl tüketiyorsun? Bu konuda birbirimize destek oluruz istersen sen de...

iyi olur.... senin boyun kaç kilon kaç yaşın kaç hiç bilgi vermemişin yahu :)

ben bu hafta buzdolabındakileri tüketme haftam yaptım tavuk falan var.... tavuklu karabuğday falan yapıcam ziyan etmeden yensin bitsin diye bakıyorum... bu gün lahana salatası günüm :) iyi çalıştırıyo tavsiye ederim... sabah kahvaltı serbest öğlen akşam lahana salatası abartacak kadar çok yiyebilirsin :))

Pardon canım isim çıktı. Yeni 29 yaşına girdim, 1.68-69 boyum kilom da 68-69 değişiyor :)

Ben lahana pek tuketemem troid rahatsizligim var. Ama bol bol yeşillik yiyorum.

Motivemi kıyafetlerime bakarak sağlıyorum :)

bende 68 lerde takıldım 9 gündür inmiyo.... hımm tiroid ablamda da var o da yiyemiyor lahana..... boyumda senden 10 cm kısa.....

senin boyutların normaldir bu boya... çok şişko değilsindir.... plates falan yapsan bi şeyciğin kalmaz bence

Yok 38 beden genelde kiyafetlerim zaten ama ben her dilediğimi giymek istiyorum. Senin kilon da çok yok bence bir kaç aya hepsini halledersin. Bu duraklama dönemlerinde detoks harika oluyor kesinlikle dene. Ve akşam kaçta yiyorsan bir hafta boyunca 1 saat daha erkene al. Bak nasıl hızla gidiyor o kilo.

en geç 5:30 da daha erkene alırsam bayılırım :))

ben 8 kg verdim ara da durdu böyle ama sonra gene başladı gitmeye... gene öyle bir dönem herhalde ....

ben 8 kg verdim ara da durdu böyle ama sonra gene başladı gitmeye... gene öyle bir dönem herhalde ....
Ne zamandir diyettesin? En son kaçta yiyorsun yemeğini? Bazen gece çok acikiyorum ya peynir atıyorum ağzıma ya yoğurt yada sade kahve ile bastiriyorum. Ben duraksama dönemlerinde dediklerimi yapıyorum. Asıl o zaman güçlü olanak zorundayız çünkü diyetin kırılma noktası orası pes etmemek lazım.

en geç 5:30 da daha erkene alırsam bayılırım :))
Bu msj yeni gördüm bende o saate yiyorum. O zaman detoks süper olur ve beyaz çay veya Lipton veya doğadanin 7 li 9 lu en son 10 lu çayları çıktı bence çok yardımcı olacak sana. He bir de zencefil çayı.

o 7 li çaylar bende alerji yaptı yüzümde kabarcıklar çıktı o yüzden içemiyorum..... yeşil çay içiyom hafta içi her gün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…