- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Her zaman beklerim zaten tek başımayim baksana kimse gelmeditakipteyim .....
Her zaman beklerim zaten tek başımayim baksana kimse gelmedi
Bende senin yazılarını okuyorum, özellikle şu midenin guruldamasi olayı
benimde çok oldu
ama sonuçlari güzel olacak inşallah
ahh o mide rezilediyor insanı :))
karabuğdayı nasıl yapacaksın? ben kaynamış suya koyup sabaha kadar bekletiyorum öğlen ve akşamlarda tüketiyorum içine yoğurt katıp....
iyi olur.... senin boyun kaç kilon kaç yaşın kaç hiç bilgi vermemişin yahu :)
ben bu hafta buzdolabındakileri tüketme haftam yaptım tavuk falan var.... tavuklu karabuğday falan yapıcam ziyan etmeden yensin bitsin diye bakıyorum... bu gün lahana salatası günüm :) iyi çalıştırıyo tavsiye ederim... sabah kahvaltı serbest öğlen akşam lahana salatası abartacak kadar çok yiyebilirsin :))
Pardon canım isim çıktı. Yeni 29 yaşına girdim, 1.68-69 boyum kilom da 68-69 değişiyor :)
Ben lahana pek tuketemem troid rahatsizligim var. Ama bol bol yeşillik yiyorum.
Motivemi kıyafetlerime bakarak sağlıyorum :)
Yok 38 beden genelde kiyafetlerim zaten ama ben her dilediğimi giymek istiyorum. Senin kilon da çok yok bence bir kaç aya hepsini halledersin. Bu duraklama dönemlerinde detoks harika oluyor kesinlikle dene. Ve akşam kaçta yiyorsan bir hafta boyunca 1 saat daha erkene al. Bak nasıl hızla gidiyor o kilo.bende 68 lerde takıldım 9 gündür inmiyo.... hımm tiroid ablamda da var o da yiyemiyor lahana..... boyumda senden 10 cm kısa.....
senin boyutların normaldir bu boya... çok şişko değilsindir.... plates falan yapsan bi şeyciğin kalmaz bence
Yok 38 beden genelde kiyafetlerim zaten ama ben her dilediğimi giymek istiyorum. Senin kilon da çok yok bence bir kaç aya hepsini halledersin. Bu duraklama dönemlerinde detoks harika oluyor kesinlikle dene. Ve akşam kaçta yiyorsan bir hafta boyunca 1 saat daha erkene al. Bak nasıl hızla gidiyor o kilo.
Ne zamandir diyettesin? En son kaçta yiyorsun yemeğini? Bazen gece çok acikiyorum ya peynir atıyorum ağzıma ya yoğurt yada sade kahve ile bastiriyorum. Ben duraksama dönemlerinde dediklerimi yapıyorum. Asıl o zaman güçlü olanak zorundayız çünkü diyetin kırılma noktası orası pes etmemek lazım.ben 8 kg verdim ara da durdu böyle ama sonra gene başladı gitmeye... gene öyle bir dönem herhalde ....
Bu msj yeni gördüm bende o saate yiyorum. O zaman detoks süper olur ve beyaz çay veya Lipton veya doğadanin 7 li 9 lu en son 10 lu çayları çıktı bence çok yardımcı olacak sana. He bir de zencefil çayı.en geç 5:30 da daha erkene alırsam bayılırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?