Aus ben düşünüyorum 5 tarifEl insaf yahu el insaaaaaf , sayfayı aşağı doğru indirdikçe yeni bir tarif geliveriyor
Yutkunmaktan , tükürük bezlerim aşındı
Adracım , pideler muhteşem , mıhlama bandıra bandıra ye beni , turşular kütür kütür ısırmalık .... son tarifi unuttum bak o kadar çok kiii
Ellerine , emeğine sağlık , kesene bereket
Harika ya , bir girmişsin mutfağa tazmanya canavarı gibi esip gürlemişsin .
Ama hep gazel yüzünden , o dedi ; tek tarif tarif diye ama 2 tarifle çıkageldi .
Şimdi sıradaki 5 miii yapacak
Hayır kabul etmiyorum ne jübilesi
Daha yeni başlıyoruz demi
Aus ben düşünüyorum 5 tarifGazel ne yapar beni
Evet yeni başlıyoruz Adra'yı hiç bir yere bırakmayız
Tamam 1 kategori dinlenirsin sonra devam ederizNadasa çekilmeye klarar verdim biraz.Aklımı çelme Nevreste.:86:
Kendi düşen ağlamaz.
Tamam 1 kategori dinlenirsin sonra devam ederiz
Öyle mi dersin2 Tarif yaptı bize de yol gösterdi
Hepsi çok güzeller katmere de, karadeniz pidesine de, muhlamaya da hepsine bayılırım bayılmayan var mıdır ki muhlamayı yengem yapar İstanbul2a ne zaman gitsem yaptırırım ekmeği bana bana uzaya uzaya yenir.Ellerine sağlık..
Yalnız şu birkaç tarif birden paylaşma işi olmadı ya biri iki yapıyor, diğer altta kalmamak için 3-4 yapıyor ee şimdi sonradan katılmak isteyenler 5-6 tarif mi yapacak. Ben mesela bir tarifle katılcaktım ama böyle görünce katılmıcam yani çünkü şansım yok hiç birkaç tarif birden yapanla tek tarif yapan bir olur mu ne kadar yapacağım şey zor olsun kolay olsun farketmez geride kalınmış olur. Çalışıyorum daha fazla tarif yapmama imkan yok sonradan katılacaklarda bunu düşünerek katılmaktan çekinebilirler bence sınır getirilmeli kaç tarifle katılım olacağı konusunda. Ben böyle düşünüyorum bilemiyorum.
Hepsi çok güzeller katmere de, karadeniz pidesine de, muhlamaya da hepsine bayılırım bayılmayan var mıdır ki muhlamayı yengem yapar İstanbul2a ne zaman gitsem yaptırırım ekmeği bana bana uzaya uzaya yenir.Ellerine sağlık..
Yalnız şu birkaç tarif birden paylaşma işi olmadı ya biri iki yapıyor, diğer altta kalmamak için 3-4 yapıyor ee şimdi sonradan katılmak isteyenler 5-6 tarif mi yapacak. Ben mesela bir tarifle katılcaktım ama böyle görünce katılmıcam yani çünkü şansım yok hiç birkaç tarif birden yapanla tek tarif yapan bir olur mu ne kadar yapacağım şey zor olsun kolay olsun farketmez geride kalınmış olur. Çalışıyorum daha fazla tarif yapmama imkan yok sonradan katılacaklarda bunu düşünerek katılmaktan çekinebilirler bence sınır getirilmeli kaç tarifle katılım olacağı konusunda. Ben böyle düşünüyorum bilemiyorum.
Anam anam!Adra, sana diyecek birşey bulamıyorum artık ben. Erkek olup seni alasım var. Tek kelimeyle MAŞALLAH! O pideler ne öyle. Ne de olsa Samsun'lusun. hakkını vermişsin. Mısırunlu turşu kavurmasını hiç duymamıştım. Mutlaka çok güzeldir. Valla hangisi güzel değil ki. Hepsi iştah kabartıcı. Ellerine sağlık.
Canım neden öyle düşünüyorsun :26:Tamam bundan sonra ki kategoride belirlensinAma bu konu yöresel yemekler bence istenilen kadar yapılmalı:26:Birde sadece 1. olmak için katılmayı düşünmeyelim Daha önce katıldın biliyorsun yarışma ayrı bir heyecan Tariflerini görmeyi çok isterim
-
- [COLOR="#008000"]Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.[/COLOR]
[/QUOTE]
Bakın burada da kazen aslında belirtmiş tek tarif ile katılımın olması gerektiği konusunda. Bazı başlıklarda oldu evet onlar o yemeği tamamlayıcı unsurlardı ya da basit şeylerdi yanına bir tarif daha yapmak gerekiyordu gibi ama burada baya aşılmış bu kural gibi geldi zaten zor olan tariflerin yanına daha fazlasını yapmak bana adil gelmiyor dediğim gibi asla arkadaşlara karşı yazılmış bir şey değildir.
Bakın burada da kazen aslında belirtmiş tek tarif ile katılımın olması gerektiği konusunda. Bazı başlıklarda oldu evet onlar o yemeği tamamlayıcı unsurlardı ya da basit şeylerdi yanına bir tarif daha yapmak gerekiyordu gibi ama burada baya aşılmış bu kural gibi geldi zaten zor olan tariflerin yanına daha fazlasını yapmak bana adil gelmiyor dediğim gibi asla arkadaşlara karşı yazılmış bir şey değildir.
Neden o mantıkla katılmayayım ki katıldıysam kazanmayı da isterim nevoşum ama böyle haksızlık oluyor çünkü ben çalışıyorum birkaç tarif yapmaya zamanım yok yöresel yemekler diye aynı başlıkta birkaç tarif paylaşmak ama adil gelmiyor ben yapamam çünkü. Oy veren insanlarda daha çok tabii ki emeğe bakarlar şimdi bir tarif yapanla 3-4 tarif yapan bir olur mu. Bu daha sonra katılacaklar içinde geçerli bakarlar ki herkes birkaç tarif paylaşmış ben yapamam bu kadar tek yapsam da kazanamam deyip katılmazlar bence kategori ne olsun sınır olması lazım yemek bölümünde öylesine paylaşılsa tabii ki daha çok tarif verilsin bu yemekler bilinsin tanınsın ama işin özünde burada yarışmadayız. Şartlar eşit olmalı bana göre. O yüzden de katılmayı düşünmüyorum. Ha kesinlikle arkadaşlara neden böyle yaptınız demiyorum belirtilmediği için yapmışlar ki adra da bende protesto gibi yaptım dedi bana göre de olmamalı dedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?