Yöresel Tarif Karadeniz Bölgesi Pideleri

Yöresel Yemekler
Aus ben düşünüyorum 5 tarifGazel ne yapar beni

Tamam 1 kategori dinlenirsin sonra devam ederiz

Öyle mi dersin2 Tarif yaptı bize de yol gösterdi

Bakalım artık durumlara göre:)

Evet yolu o açtı.Ha iki ha beş ne farkeder dimi.

Hepsi çok güzeller katmere de, karadeniz pidesine de, muhlamaya da hepsine bayılırım bayılmayan var mıdır ki muhlamayı yengem yapar İstanbul2a ne zaman gitsem yaptırırım ekmeği bana bana uzaya uzaya yenir.Ellerine sağlık..

Yalnız şu birkaç tarif birden paylaşma işi olmadı ya biri iki yapıyor, diğer altta kalmamak için 3-4 yapıyor ee şimdi sonradan katılmak isteyenler 5-6 tarif mi yapacak. Ben mesela bir tarifle katılcaktım ama böyle görünce katılmıcam yani çünkü şansım yok hiç birkaç tarif birden yapanla tek tarif yapan bir olur mu ne kadar yapacağım şey zor olsun kolay olsun farketmez geride kalınmış olur. Çalışıyorum daha fazla tarif yapmama imkan yok sonradan katılacaklarda bunu düşünerek katılmaktan çekinebilirler bence sınır getirilmeli kaç tarifle katılım olacağı konusunda. Ben böyle düşünüyorum bilemiyorum.

Canım neden öyle düşünüyorsun :26:Tamam bundan sonra ki kategoride belirlensinAma bu konu yöresel yemekler bence istenilen kadar yapılmalı:26:Birde sadece 1. olmak için katılmayı düşünmeyelimDaha önce katıldın biliyorsun yarışma ayrı bir heyecanTariflerini görmeyi çok isterim

Ben de aynı fikirdeyim.Ben altta kalmayayım diye dört tarif yapmadım.Biraz da protesto için yaptım:)Bunu çok konuştuk yemek topiğinde tek tarif olsun diye.Ama isteyen istediği kadar tarif ekliyorsa benim de dört tarif ekleme hakkım var mantığından gittim.Bundan sonra açıkça belirtilirse herkes tek tarifle katılır.Ama sizin katılmayacağınıza üzüldüm.Katılın lütfen.Amaç eğlenmek.

Teşekkür ediyorum ayrıca.

Anam anam! Adra, sana diyecek birşey bulamıyorum artık ben. Erkek olup seni alasım var. Tek kelimeyle MAŞALLAH! O pideler ne öyle. Ne de olsa Samsun'lusun. hakkını vermişsin. Mısırunlu turşu kavurmasını hiç duymamıştım. Mutlaka çok güzeldir. Valla hangisi güzel değil ki. Hepsi iştah kabartıcı. Ellerine sağlık.

Son düzenleme:

Emel'ciğim çok teşekkür ederim.Mısır unlu turşuyu yiyen bir daha yer.Daha çok annemin köyünde yapıyorlar Ordu-Ünye tarafında.Tuhaf gibi görünse de çok lezzetli oluyor.

Neden o mantıkla katılmayayım ki katıldıysam kazanmayı da isterim nevoşum ama böyle haksızlık oluyor çünkü ben çalışıyorum birkaç tarif yapmaya zamanım yok yöresel yemekler diye aynı başlıkta birkaç tarif paylaşmak ama adil gelmiyor ben yapamam çünkü. Oy veren insanlarda daha çok tabii ki emeğe bakarlar şimdi bir tarif yapanla 3-4 tarif yapan bir olur mu. Bu daha sonra katılacaklar içinde geçerli bakarlar ki herkes birkaç tarif paylaşmış ben yapamam bu kadar tek yapsam da kazanamam deyip katılmazlar bence kategori ne olsun sınır olması lazım yemek bölümünde öylesine paylaşılsa tabii ki daha çok tarif verilsin bu yemekler bilinsin tanınsın ama işin özünde burada yarışmadayız. Şartlar eşit olmalı bana göre. O yüzden de katılmayı düşünmüyorum. Ha kesinlikle arkadaşlara neden böyle yaptınız demiyorum belirtilmediği için yapmışlar ki adra da bende protesto gibi yaptım dedi bana göre de olmamalı dedi yani.

Benim için hiç sorun değil.İki tarifimi eğer oluyorsa çekebilirim.

Kazen belirtmiş ama başlığı açan da Kazen:)

Sende haklısın canımBu tariflerden sonra senin gibi düşünenler katılmayı düşünseler bile katılmayacaklar:26:Hayırlısı olsun
Bu kategoride birşey yapılamaz diye düşünüyorum.:44:Tarifler eklendiAma bundan sonraki kategoride bu belirtilsinBunu görüşürüz

Canım bu özellik her kategoride yazıyor ama yarışma başladığından beri genelde en az iki tarifle katılım olduKonuya onayı Kazen veriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…