vallahi bende tek tarif yapacaktım...ne oldu biliyomusun
dedim bu zaman kadar katılım olmadı ya, kesin millet birsürü tarif ekleyeceği için uzun süre geçti...
en iyisi bi tarif daha yapayım dedim
keşke tek yapaymışım, seni de coşturmuşum
hep benim yüzümden
Çok güzel olmuş hepsi canım benim.Bir karadeniz ziyafeti yaşattın bize.Pide,turşu kavurması,mıhlama of of offfff pc ye yapıştım resmen ,yemiş kadarda oldum haniEllerine sağlık vede bol şansların olsun canım
Yanlış düşünmüşsün canım.Evet beni sen çoşturdun.Sarı saçlarından sen suçlusun.
Adra sen naptın yaİyi ki karnım tok
Bir pide hastası olarak bayıldım hem tarife hem ayrıntıya hem de cabaya, ellerine sağlık
Beğenmenize çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için.Evet baya çaba gösterdim.Bu çabayı keşke başka şeyler için de harcasam:)
El insaf yahu el insaaaaaf , sayfayı aşağı doğru indirdikçe yeni bir tarif geliveriyor
Yutkunmaktan , tükürük bezlerim aşındı
Adracım , pideler muhteşem , mıhlama bandıra bandıra ye beni , turşular kütür kütür ısırmalık .... son tarifi unuttum bak o kadar çok kiii
Ellerine , emeğine sağlık , kesene bereket
Harika ya , bir girmişsin mutfağa tazmanya canavarı gibi esip gürlemişsin .
Ama hep gazel yüzünden , o dedi ; tek tarif tarif diye ama 2 tarifle çıkageldi .
Şimdi sıradaki 5 miii yapacak
Aus hep bu Gazel yüzünden.El insaf yahu el insaaaaaf , sayfayı aşağı doğru indirdikçe yeni bir tarif geliveriyor
Yutkunmaktan , tükürük bezlerim aşındı
Adracım , pideler muhteşem , mıhlama bandıra bandıra ye beni , turşular kütür kütür ısırmalık .... son tarifi unuttum bak o kadar çok kiii
Ellerine , emeğine sağlık , kesene bereket
Harika ya , bir girmişsin mutfağa tazmanya canavarı gibi esip gürlemişsin .
Ama hep gazel yüzünden , o dedi ; tek tarif tarif diye ama 2 tarifle çıkageldi .
Şimdi sıradaki 5 miii yapacak
ben hala tek tarif konusunda ısrarlıyım ausum, ama bu konuda yasal bir uyarı göremedik ki
hani ciddi ciddi uyarı yapılsa tek tarifle katılma zorunluluğu diye o zaman tek tarif yapardım...çünkü düşündüm şimdi herkes birçok tarif ekleyecek, benimki zımzırtlak kalacak diye vallahi mecburiyetten yaptım...
yoksa hala savunuyorum ısrarlıyım..TEK TARİF OLSUN
ben hala tek tarif konusunda ısrarlıyım ausum, ama bu konuda yasal bir uyarı göremedik ki
hani ciddi ciddi uyarı yapılsa tek tarifle katılma zorunluluğu diye o zaman tek tarif yapardım...çünkü düşündüm şimdi herkes birçok tarif ekleyecek, benimki zımzırtlak kalacak diye vallahi mecburiyetten yaptım...
yoksa hala savunuyorum ısrarlıyım..TEK TARİF OLSUN
en sevdiğim yöreseller;pide,katmer ve mıhlama tabi
helal olsun valla,kendimden utandım
hepsi harika görünüyor.ellerine emeklerine sağlık
yarışmada başarılar dilerim
Gazel bu senin olay şeye benzemiş arkadaşım , kadınlar toplanır gün yapmaya karar verir , hepsi der ki ; ama en fazla 3 çeşit bak , kimse fazla yapmasın . İlk gün gelir çatar , ev sahibi döktürmüş 7-8 tarif
Sen öncü olacaktın ahretim , baksana adrayı fena çoşturmuşsun , daha unu bitmese bunların üzerine kayseri mantısı açıp , arnavut böreği de döşeyecekmiş
Harikasınız
Daha yeni yemek yemiştim ama pideleri gördükçe kendimden geçtim yeniden acıktım
Oy oy oy bunlar ney böyle adracığım
Ellerin dert görmesin,hepsi nefis gözüküyor
Yarışmada bol şanslar
Çok teşekkür ederim canım.İki kişi oldu yarışmaya katılım.İptal edilmezse yarışacağız bakalım:)
Yok canım senden esinlenmedim:)Tarifini pazartesi akşamı gördüm.Ben o gün peynirimi,eksik malzemeleri almıştım ertesi gün yapacağım için.Değiştirsem mi diye içimden geçirdim ama vaktim yoktu.Ertesi gün izin günümdü yapmak zorundaydım.Tek tarif iyi oluyordu bence.Arkandayım ama ben jübilemi yaptım bu yarışmayla.
Teşekkür ediyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?