Yöresel Tarif Karadeniz Bölgesi Pideleri

Yöresel Yemekler
Çok güzel olmuş hepsi canım benim.Bir karadeniz ziyafeti yaşattın bize.Pide,turşu kavurması,mıhlama of of offfff pc ye yapıştım resmen ,yemiş kadarda oldum hani Ellerine sağlık vede bol şansların olsun canım

Yanlış düşünmüşsün canım.Evet beni sen çoşturdun.Sarı saçlarından sen suçlusun.

Karadenizi iyi tanıttıysam ne mutlu bana.Çok teşekkür ederim yorum yapıp güzel fikirlerinizi belirttiğiniz için.

El insaf yahu el insaaaaaf , sayfayı aşağı doğru indirdikçe yeni bir tarif geliveriyor

Yutkunmaktan , tükürük bezlerim aşındı

Adracım , pideler muhteşem , mıhlama bandıra bandıra ye beni , turşular kütür kütür ısırmalık .... son tarifi unuttum bak o kadar çok kiii

Ellerine , emeğine sağlık , kesene bereket

Harika ya , bir girmişsin mutfağa tazmanya canavarı gibi esip gürlemişsin .

Ama hep gazel yüzünden , o dedi ; tek tarif tarif diye ama 2 tarifle çıkageldi .

Şimdi sıradaki 5 miii yapacak

Adra sen naptın ya İyi ki karnım tok

Bir pide hastası olarak bayıldım hem tarife hem ayrıntıya hem de cabaya, ellerine sağlık

Beğenmenize çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için.Evet baya çaba gösterdim.Bu çabayı keşke başka şeyler için de harcasam:)

Beğenmenize çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için.Evet baya çaba gösterdim.Bu çabayı keşke başka şeyler için de harcasam:)

Olur mu hiç, inan bana su durum takdire şayan. Eline koluna sağlık. Ümit ustalar emine bederler hep kk dan :)

ben hala tek tarif konusunda ısrarlıyım ausum, ama bu konuda yasal bir uyarı göremedik ki
hani ciddi ciddi uyarı yapılsa tek tarifle katılma zorunluluğu diye o zaman tek tarif yapardım...çünkü düşündüm şimdi herkes birçok tarif ekleyecek, benimki zımzırtlak kalacak diye vallahi mecburiyetten yaptım...
yoksa hala savunuyorum ısrarlıyım..TEK TARİF OLSUN

Aus hep bu Gazel yüzünden.Hanım efendi tek tarif tek tarif dedi.Baktım iki tarif eklemiş.Sen misin iki tarif ekleyen diyip mutfağa dalıverdim.Tutabilene aşkolsun.Sıradaki beş eklerse oyum kesinlikle ona:)

Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için.

Harikasınız
Daha yeni yemek yemiştim ama pideleri gördükçe kendimden geçtim yeniden acıktım

Son düzenleme:
en sevdiğim yöreseller;pide,katmer ve mıhlama tabi
helal olsun valla,kendimden utandım
hepsi harika görünüyor.ellerine emeklerine sağlık
yarışmada başarılar dilerim

Gazel bu senin olay şeye benzemiş arkadaşım , kadınlar toplanır gün yapmaya karar verir , hepsi der ki ; ama en fazla 3 çeşit bak , kimse fazla yapmasın . İlk gün gelir çatar , ev sahibi döktürmüş 7-8 tarif

Sen öncü olacaktın ahretim , baksana adrayı fena çoşturmuşsun , daha unu bitmese bunların üzerine kayseri mantısı açıp , arnavut böreği de döşeyecekmiş

Zımzırtlak mı? Neyse seninkilere kardeş yaptım ben.

en sevdiğim yöreseller;pide,katmer ve mıhlama tabi
helal olsun valla,kendimden utandım
hepsi harika görünüyor.ellerine emeklerine sağlık
yarışmada başarılar dilerim

Utanacak birşey yok canım.Eminim istesen sen de yapabilirsin.Katmeri ilk defa yaptım.Çok merak ediyordum bu yarışma vesile oldu.İsteyen herkes yemek yapabilir.Başarı dileklerin için de çok teşekkür ederim.

Dün tam da yemek yapma gününmüş.Hiç yorulmadım o derece.Gerçekten yapabilirdim yani.Ama evdekilerin gazabından korktum.Yemek birşey değil de bulaşık yıkama olmasaydı iyiydi.

Harikasınız
Daha yeni yemek yemiştim ama pideleri gördükçe kendimden geçtim yeniden acıktım

Bu pideler bugün herkesin karnını acıktıracak anlaşılan:)Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Oy oy oy bunlar ney böyle adracığım
Ellerin dert görmesin,hepsi nefis gözüküyor
Yarışmada bol şanslar

Oy oy oy bunlar ney böyle adracığım
Ellerin dert görmesin,hepsi nefis gözüküyor
Yarışmada bol şanslar

Çok teşekkür ederim canım.İki kişi oldu yarışmaya katılım.İptal edilmezse yarışacağız bakalım:)

Hayır kabul etmiyorum ne jübilesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…