Evet ataerkiller bu bir gerçek,aile bağları çok ama çok kuvvetli ,kadın etkili gibi gözükebilir ama öyle değil ,çok sıcak olduklarını da düşünmüyorum,egenin bir çok şehrine de gittim köye de izmire de ,insanları çok sıcakkanlı bencedoğma büyüme oralıyım valla. hangi ataerkillik? trabzon kadını bu be. evde sözü geçen genelde kadındır bizde. kadına ağzını açıp yolda bir şey diyemezsin anında tepene binerler.şu anda egenin en güzel ilindeyim. yani insan olarak bana sorsan kesinlikle karadeniz insanı derim.
Artvin de yaşamayı çok istiyorum bende karadeniz aşığıyım hadi inşallah
İstedikten sonra imkansız diye bişey yoktur.. muhakkak olucak ben inanıyorum bi gün yolum artvinle kesişecekArtvini ben de çok istiyorumm ama imkansız gibi...
25 yil yaşadım istisnalar hariç hiçbir ataerkillik görmedim.bizim dedelerimiz nenelerimiz de oralı onlarda da böyle bir şey görmedim valla. sıcakkanlı olmasına sıcakkanlılar da herkes kendi halinde. yolda başına bir şey gelse kimsenin umrunda olmazEvet ataerkiller bu bir gerçek,aile bağları çok ama çok kuvvetli ,kadın etkili gibi gözükebilir ama öyle değil ,çok sıcak olduklarını da düşünmüyorum,egenin bir çok şehrine de gittim köye de izmire de ,insanları çok sıcakkanlı bence
dogulu lara dimi sanirimmemleketim benim. insanı gibi insan bulamazsınız hiçbir yerde. suc oranı vok düşüktür gece 3 4 de eve gittiğimi bilirim.insanı birbirini sahiplenir dışardan gelene de hiçbir şey yapılmaz.bazı illere önyargıları var ama.
belli basli illere hepsine degil. ama oralarda yasayan dogulular da var. kendi hallerindelerse kimse bir sey demiyor valla.hassaslar bu konuda biraz.dogulu lara dimi sanirim
Bir rizeli olarak trabzonu önermiyorum insanları biraz sabit fikirli maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?