Karadeniz özellikle ordu erkeği sorunlu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim of lu Rizelilerle bizim derdimiz futbol diyor bizim esimin yaylaları rize de orada da akrabaları var öyle çok bariz bir sorun görmedim ben hiç futbol dışında

Türkiyenin neden bu durumda olduğunu biliyordum ama şimdi daha net anladım
Beyin kimyasında sorun olan çok insan var
Genetik bozukluk zannımca çevresel faktörler de birleşince sanırım ortaya bu çıkıyor.

Konu sahibi kışkırtmaya yönelik bir konu açmış oldukça belli
Orduluyum ve üzülerek söylüyorum bunu çevremdeki,buradaki pek çok insandan daha düzgün düşünüp kendimi daha düzgün şekilde ifade edebiliyorum.

Genetik faktör artı çevredir
Ülkemizde de durum bellidir
Adam çıkmıyorsa muhattap olmazsınız olur biter

Ne alakası var ? Bunun Ordulu, Karadenizli ya da doğulu batılı olmakla alakası yok . Karakter meselesi ..

Memleket eleştirisinden nasibini "büyük payda" alan biri olarak diyorum ki bu genellemeleri bırakın. Kışkırtmak için acmissaniz ki bazı mesajlarınızda özellikle arka arkaya yazmışsınız, bu izlenimi aldim, yapmayın. Her yörenin iyi kötüsü vardır. Sizin kütük nereye bağlı bilmiyorum ama şu yaptiginizla bı Alex olmadığınız kesin.

Şehre göre etiketlemek mi kaldı.
Bi tanıdığım amca var ordulu, evin her işinde eşine destek çocuklarına sevgi dolu bir baba.
Elbette her birimiz kendi büyüdüğümüz yerdeki insanlara alışkın oluyor ve farklı durumlarda çözüm üretemiyoruz. Bu demek değil ki o insanlar kötü.

Genellemeyelim de siz hayatınıza aldığınız adamla paylasimlariniza göre anlarsiniz zaten ne mal oldugunu

İle Göre mi şekilleniyor böyle şeyler? Aynı evin içinde büyümüş iki kardeş bile bambaşka olabiliyor. Eşim ve kaynım aynı anne ve baba tarafından yetiştirildi, aynı evde büyüdü ama ikisinin kadınlara, eşlerine, aileye bakış açısı bambaşka mesela. Ya da 2 abim var, ikisinin de bambaşka huyları var. Genellemek doğru olmaz.

Bana da kullanıcı mercandedee olanlara, kendini geliştiremeyenlere, yurtdışında yaşayıp korunma nedir bilmeyenlere orayı kötüleyenlere güvenilmez demişlerdi. Bilin bakalım bu kim? Aaa sizmişsiniz.

Kafamı buluyorsunuz? Cidden sizin ağır problemleriniz var mutlaka bir doktora gidin, aksi halde durumunu vahim.

Ordu bize yakın ya iyidir Ordulular. Arkadaşlarım var Ordulu. Biri sosyal demokrat biri muhafazakar her telden çalar onlar kalıplara takılmazlar. Erkekleri yakışıklıdır

aslında o tamamen rizelilerin fenerbahçeli olmasından kaynaklanıyor

beylık laflar etmedim, zaten belkı tesaduftur diyip ozur dıleyerek paylaştım deneyımımı. bu şehır mılliyetçiliği olsa evet sevmem ordu lu ları adam çıkmaz vs derdim. lütfen sap ile samanı karıştırmayınız.

Yok eleştirim size değildi, her şehrin kötüsü var gibi klasik şeyler söylenmiş, eğitimli değilse insan az çok şehir kültürünü taşır. O yüzden sonradan oluşan önyargıları ciddiye almak gerek bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…