- Konu Sahibi mercandedee
-
Eşim of luOflu ile Rizeli anlaşamaz denir,onu biliyorum,gecinemezlermis,ama bu sorunları hoşgörü kazanında eritiyorlar ya..
Sevmediğim yanları da var aslında.
Karadenizliyle evli değilim,ama hoşgörü ve eleştiri kabul vardır,bunu severim..
Ne alakası var ? Bunun Ordulu, Karadenizli ya da doğulu batılı olmakla alakası yok . Karakter meselesi ..Merhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Tamam biz çıkalım sen konudan çıkarken bir zahmet kapıyı da kapaAçılın kocası Ordu'lu geldi haaaanııım
Genellemeyelim de siz hayatınıza aldığınız adamla paylasimlariniza göre anlarsiniz zaten ne mal oldugunuMerhabalar bu aralar cevremde cok SIk duydugum bısey var . Eşi ordulu olan varmidir. Ordulu erkekler guvenilmez sapık vs mi dirler. Ordudan adam çıkmaz dıye bir laf var ya . Buna katılıyormusunuz. Karadeniz insani en zor karakterli ınsanlarmıdır
Ben de Adanalıyım. Sizi çok iyi anlıyorum.Memleket eleştirisinden nasibini "büyük payda" alan biri olarak diyorum ki bu genellemeleri bırakın.
Oflu ile Rizeli anlaşamaz denir,onu biliyorum,gecinemezlermis,ama bu sorunları hoşgörü kazanında eritiyorlar ya..
Sevmediğim yanları da var aslında.
Karadenizliyle evli değilim,ama hoşgörü ve eleştiri kabul vardır,bunu severim..
beylık laflar etmedim, zaten belkı tesaduftur diyip ozur dıleyerek paylaştım deneyımımı. bu şehır mılliyetçiliği olsa evet sevmem ordu lu ları adam çıkmaz vs derdim. lütfen sap ile samanı karıştırmayınız.Bence beylik laflar etmeye gerek yok,kız o kadar eleştiri duymuş, misal siz de bunu yaşamışsınız. Biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız, şehir milliyetçiliği ile gerçeklerin üstünü örtmemeliyiz.
Yok eleştirim size değildi, her şehrin kötüsü var gibi klasik şeyler söylenmiş, eğitimli değilse insan az çok şehir kültürünü taşır. O yüzden sonradan oluşan önyargıları ciddiye almak gerek bence.beylık laflar etmedim, zaten belkı tesaduftur diyip ozur dıleyerek paylaştım deneyımımı. bu şehır mılliyetçiliği olsa evet sevmem ordu lu ları adam çıkmaz vs derdim. lütfen sap ile samanı karıştırmayınız.
ama onlar gunese ates edıyorBen de Adanalıyım. Sizi çok iyi anlıyorum.
Çünkü "Adana merkez patlıyor herkez"ama onlar gunese ates edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?