- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Konu hakkinda bilgim yok ama insallah sikinti cikmaz.bence avukata danisin.
Evin icinde yaptmSes kaydini evde mi yapmistiniz ?
Forumda okumustum hane icinde ses kaydi yapılabiliyor diye. Yine de avukata danisin.
Darp raporunuz falan var mi ?
Ben boşanma davasi açtım ama oda bana böle bi suç duyrusunda bulunmuşhıc bırsey olmaz korkmayın
pekı onun insansizlıgına karsı sız ne yapıyorsunuz
ınsanlık dısı davranıslarına karsılık dava actınız degıl mı
Korkuyo insan yinedeNe hapsi ayol, alacağın tazminatın ilk taksidi kadar para ödersin en fazla.
Kadını koruma kanununda savunur sizi avukatınız.
Kemiksiz sıyrılırsın. O da kendi avukatından akıl alıyor bence, ne varsa yapılacak hepsini yapalım diyorlar.
İçin rahat olsun.
onun suc duyurusundan bırsey cıkmaz daBen boşanma davasi açtım ama oda bana böle bi suç duyrusunda bulunmuş
Tabi canım. Ne hapsi?Korkuyo insan yinedeallah korkulari yok bu adamların para mi öderim en fazla yani
Hane icindeyse hic korkmayin.Evin icinde yaptm
Gerçekten aileside arka cıkiyo hep zaten sırf yıldırmak için yapiyolar diye düşünüyorum insalh bisey ckmaz bundanonun suc duyurusundan bırsey cıkmaz da
sız baya ugrasın onla
tutustu tabı sızı yormak yıldırmak ıcın her yolu deneyecek
bır ınsanı boyle zamanlarda daha ıyı tanırsınız
ıyıkı kurtuldunuz bundan
Korkuyo insan yinedeallah korkulari yok bu adamların para mi öderim en fazla yani
Sadece o ve ben vardik beni uyandirip işkence yapmaya başladi bende sesini kaydetmeye başladım çok korkmuştum öldürmekle tehdit ediyoduHane icindeyse hic korkmayin.
İnsallh bisey ckmaz insan yinede tedirgin oluyo işteTabi canım. Ne hapsi?
En fazla diyorum ben.
Hakîm beni haklı bulur insallh nasl böle bisey yaparlar inanamdmSizi yıldırmak için yapmış hapis falan söz konusu olmaz korkmayın.
Anlıyorum, avukatın var değil mi?İnsallh bisey ckmaz insan yinede tedirgin oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?