- Konu Sahibi lifegoeson_
-
dediğim giibi kazanan siz olacaksınız.bu süreç içerisinde sakin ve tedbirli olun sizi kışkırtıp haksız konuma düşürmeye çalışacaklar.o yüzden sakin kararlı ve bilinçli olun.size hiçbirşey olmaz kaybeden onlar olacak.Var çok kötü şeyler yaptı bana küfürler felan hangi yüzle beni şikayet etti anlam veremedim pislik o ve ailesi
Evet suçsuz olduğum halde ben ifade verdm çok canımı sktıses kaydında söylediklerinden korktuğu için, önce atak yapıp sizi panikletiyor ki elinizdeki kaydı silin, ona karşı kullanmayın diye.
sanırım karakolda ifadeye çağrılmak sizi ürküttü ama korkmayın, hakkınızı arayın, haklısınız.
Insallhh çok sağolunn..dediğim giibi kazanan siz olacaksınız.bu süreç içerisinde sakin ve tedbirli olun sizi kışkırtıp haksız konuma düşürmeye çalışacaklar.o yüzden sakin kararlı ve bilinçli olun.size hiçbirşey olmaz kaybeden onlar olacak.
Yok ben deglmDün eşi intihar eden üye değilsiniz değil mi?
Yok silmedim okadar pislikler bosanma davası acilmadan hemen böle bisey yaptılar sırf haksz durumunu düşüyüm diye Bende tedirgin oldumOncelikle geçmiş olsun. Çok zor günler ama hepsi gececek. Hukukcu degilim ama evinizde eşinizle yalnızken kaydettiyesiniz ve sabıkanız yoksa hiç ceza alacağınızı düşünmüyorum. Hatta ailenize de iftira attiğı için karşı dava bile açabilirsiniz. Bence avukatınıza bunu da bir sorun. Üstelik ses kaydını sakın korkup silmeyin. Sizi sindirmeye çalışiyorlar belli ki... Birkaç kopya alıp saklayın. Yolda telefonunuza birşey yapar mazallah. Çok kötü niyetli, korkunç insanlar anladığım kadarıyla, sonuna kadar hakkınızı savunun. Mumkunse donuna kadar alın. Ben normalde nafakaya karşıyım. Burda olay başka.
Amin tehdit var diyolar bide ortada yaptgmz hiç bisey olmamasina rağmen iftirada atiyolar
Yok silmedim okadar pislikler bosanma davası acilmadan hemen böle bisey yaptılar sırf haksz durumunu düşüyüm diye Bende tedirgin oldum
Peki bi kaç bisey danışabilirmiyim size özeldenAçılınnnn ben avukatım
Artık boşanma davalarında ses kaydı delil niteliğinde sayılıyor o yüzden sakın o kaydı silmeyin.
Dosyanın tamamını bilmiyorum ama korkmayın istediklerini yazabilirler suç duyurusuna karşılıklı suçlamalar olucak tabiki merak etmeyin.
Savcı büyük ihtimalle kovuşturmaya yer olmadığına karar vericektir.Yani dava açılmasına gerek olmadığına demek.Hadi dava açtı diyelim yine birşey çıkmaz sakin olun suçlamalara devam
Bide ben 2. Savunmami gonderdim avukatları adresinde yok gonderdigimz savunma geri geldi avukat bir türlü ulasilmyo bunlar resmen beni yıldırmaya çalışıyolar 2 ay gecikti sırf bu yüzden uzatmaya çalışıyolar ne yapcaz böle hiç amlamadimmAçılınnnn ben avukatım
Artık boşanma davalarında ses kaydı delil niteliğinde sayılıyor o yüzden sakın o kaydı silmeyin.
Dosyanın tamamını bilmiyorum ama korkmayın istediklerini yazabilirler suç duyurusuna karşılıklı suçlamalar olucak tabiki merak etmeyin.
Savcı büyük ihtimalle kovuşturmaya yer olmadığına karar vericektir.Yani dava açılmasına gerek olmadığına demek.Hadi dava açtı diyelim yine birşey çıkmaz sakin olun suçlamalara devam
Nasil yani zaten acigimi arıyolar iftira atan adamlar herşey beklenir de bilmiyorumhiçbi şey olmaz canım ama çok pislik yapacaklar uyanık olman lazım firsatlari degerlendirmen lazım
Ölede işte nebileyim daha duruşma günü belli olmadan böle bisey yapmışlarKorkma canım, ses kaydı yüzünden kim hapis yatmış. Bir şey olmaz bence.
Ya bilmiyorum çok iftira atiyolarAvukat değilim ama sanmıyorum suç olsa bile ağır cezası yoktur ucuz bir para cezasıyla çözülür bu iş hapise girmek o kadar kolay değil adam yaralamadın kesmedin sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?