Bu test daha önce yapılmış mıydı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim:):):)
Karakter testidir öncelikle belirteyim.
Şimdi sorunun yanıtını bir kaç gün sonra vereceğim, baştan verince tadı çıkmaz hem de merak edelim değil mi:):):)
1.En sevdiğiniz hayvan hangisidir? neden?
2.İkinci en sevdiğiniz hayvan hangisidir? neden?
3.Bana camdan bir eşya söyleyin.
İyi eğlencelerrr!!! :):):):)
Şimdi sorunun yanıtını bir kaç gün sonra vereceğim, baştan verince tadı çıkmaz hem de merak edelim değil mi:):):)
Arkadaşlar sizi merak ile bekletmek istemiyorum:):):)
Birinci hayvan: Sizin karakterinizi yansıtıyor
İkinci hayvan ise sevdiğiniz insanda aradığınız özellikler yani bu özellikteki insanlarla mutlu olursunuz:)
Cam ise, eğer basit bir camsa KOMPLEKSLERİ OLMAYAN BİRİSİNİZ...BARDAK SÜRAHİ gibi.
Ama mesela ben ELMAS demiştim, ya da şu enteresan elmas gibi avizeler var ya bu tarz enteresan bir CAM örneği vermeye çalışanların büyüklük ya da aşağılık kompleksleri varmış:):):)
Ben illa değişik olsun diye CAM ı çok düşünmüştüm, bu benim kompleksimi yansıtıyormuş farklı olma bir nevi büyüklük kompleksi..:):):):)
Benim cevabım da:
Maymun; çünkü çok akıllılar ve herşeyi çabuk öğreniyorlar insan gibiler
Köpek; çünkü sadık güvenilir ve koruyucu (eşimi tanımlıyor gerçekten)[/QUOTE
aaa valla dogruuu ben bardak demiştimm gerçekten kompleksim hiç yok cok 2. soruya yunus balığı cunku cok duygusal ve insan canlısı demiştim gerçekten sevgilimin duygusal olmasını sevıyorumm..sevdim bunuuu sağol canım
Arkadaşlar sizi merak ile bekletmek istemiyorum:):):)
İkinci hayvan ise sevdiğiniz insanda aradığınız özellikler yani bu özellikteki insanlarla mutlu olursunuz:)
Cam ise, eğer basit bir camsa KOMPLEKSLERİ OLMAYAN BİRİSİNİZ...BARDAK SÜRAHİ gibi.
Ama mesela ben ELMAS demiştim, ya da şu enteresan elmas gibi avizeler var ya bu tarz enteresan bir CAM örneği vermeye çalışanların büyüklük ya da aşağılık kompleksleri varmış:):):)
Ben illa değişik olsun diye CAM ı çok düşünmüştüm, bu benim kompleksimi yansıtıyormuş farklı olma bir nevi büyüklük kompleksi..:):):):)
Benim cevabım da:
Köpek; çünkü sadık güvenilir ve koruyucu (eşimi tanımlıyor gerçekten)[/QUOTE
aaa valla dogruuu ben bardak demiştimm gerçekten kompleksim hiç yok cok 2. soruya yunus balığı cunku cok duygusal ve insan canlısı demiştim gerçekten sevgilimin duygusal olmasını sevıyorumm..sevdim bunuuu sağol canım
Beğenmene sevindim.........!!!!!!! tanıştığım insanlara bu testi yapıyorum genelde tutuyor!:):):):) Hem de karşındakini tanımış oluyorsun!::):):):)
1.köpek ;sadık ve canayakın ayrıca çok şirinler
2.at ;çok asil ve dost canlısı
3.camdan biiiir yunus balığı ( o kadar hayvandan sonra bu geldi valla aklıma)
eee ben vazo dedim o ne oluyorArkadaşlar sizi merak ile bekletmek istemiyorum:):):)
Benim cevabım da:
Köpek; çünkü sadık güvenilir ve koruyucu (eşimi tanımlıyor gerçekten)
1. at.... çünkü çok asil
2.inek......çünkü çok cool
3.bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?