Karakter TESTİ

1-kamplumbağa,çünkü zararsızdır.

2-kuala,çünkü sevimlidir,

3-pencere
Cevaplar ilk sayfada yazıyor hemen açıklamıştım zaten, :) Avize kompleks belirtisi:) Bende de var:)

Lambrusco hoşgeldin ,

Özledikl seni,daha geçen hafta angeldreams le (cudana oldu) sen i konuştuk,merak ettik.Nerelerdeydin?

1- Kaplumbağa,gerçektenden zararsızımdır.

2-kuala sevimli demiştim,eşim bazen sevimli,bazen değildir.

3-pencere,komplekssizim demekki

1- Kaplumbağa,gerçektenden zararsızımdır.

2-kuala sevimli demiştim,eşim bazen sevimli,bazen değildir.

3-pencere,komplekssizim demekki

Merhaba Parkon,

Teşekkür ederim, ben de sizleri özledim. Gerçekten oldukça uzun bir zaman olmuş buraya gelmeyeli, sadece derslerim biraz ağırlaştı, hayattan ne istiyorum sorusunun karşılığını arama sürecindeydim:) Hoş buldum mu? Bulamadım henüz... Ama işte gelip geçiyor bu durum ben de ara ara nükseden bir hastalık gibi:)

1- köpek demiştim zaten köpeği sadık olduğu için severim
2- balık demiştim
cam eşya da vazo
güzelmiş bu testi başkalarınada yapıcam

1. Yılan çünkü çok karizmatik ve o istediğine ulaşır kimse ona ulaşmaya cesaret edemez.
2. Tavşan çünkü çok sevimli, hareketli
3. Fanus çünkü çok amaçlı bir aksesuar :)

Aslında bunun bır tersini biliyorum ben,piskolojı mezunu bir arkadş aile içinde yapmış bıze tamam hatırlayamacağım ama herkesin içinde benım bır cevapım yorumu çok net çıktı,22 önce idi,en sevdiğin hayvan filan derken,vazo demişti bana,asla almam,çok gereksız,evımde bulundurmam,hatta evdekılerıde kaldırmıştım ortalıkdan,vazo evliliğe bakışımızı gösterıyormuş meğersem,o zamanda şimdide evlenmekten hep uzak durdum,itici geldi,gereksız gördüm,yıllar geçti halen öleyim,demiştki sanırm sen evlenmeyeceksın,duvar deyınce ne düşünüyorsun demişti,siyah bır duvar geldi gözümün önüne,ve arkası yok mechul,son demiştim,meğersem oda ölümmüş,onu hatırlattınız bana,tşk,paylaşmak istedim

güzel bir testmiş. ben hayvanda kararsız kaldım. bu kötü bir şey mi
bardak geldi direkt aklıma.

bir de çok saçma ama test açıklamasını okurken saçma sapan bir şarkı geldi aklıma. (kompleks ile komple kelime çağırışımı herhalde)
benden testi cevaplayan arkadaşlara gelsin.

Karinca cunku cogu kisi fark etmiyor
Ugur bocegi cunku cok masum
Vazo

1)köpek ; sadık.
2)at ; asildir.
3) çay kaşığı ..
yalnız eşim 2 de inek dedi süt verdiği içinmiş, napim ben şimdi koptum ya

1.panda: cok sevimli duruyor kucagima alip yumos yumos sarilmak isterim hep
2.balik: renkli baliklara bayılırım suda yüzerken onları izlemek rahatlık veriyor
3.cam bardak

konu sahibi test sonucum nedir acaba merak ettim kız

1.muhabbet kusu cok tatli ve insanlara yakin davranislarini cok seviyorum
2.at cok asil bor hayvan
Bardak

At:Asil
Maymun : Zeki ve eğlenceli
Misket : Cam misket var mı ki
?

Kuzu.Çok sevimliler yumuşacık kara gözlüler
Kumru.Hep sevmişimdir aşkı muhabbeti hissettirirler
Vazo.

Yavru köpek çünkü çok şirinler içten buluyorum ikinci balıklar çünkü sakinler.ayna

Bu eşimin ki
1.Maymun:çok sevimli olduğu için
2.Köpek:insanlara yakın olduğu için
camdan eşya ise:vazo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…