- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Ben zaten onu savunmuyorum gördüğüm yaşadığım neyse onu anlatıyorum sizde benim yazdigim kadarini bilip yorum yapiyorsunuz. Yani amaç kendimi doğru ifade edebilmek.. Yoksa şuan sizle konustuklarim benim kendimle hesaplasmamdan farksiz inanin..
Ve sizin son paragrafta bahsettiğiniz gibi ben arkadaş olmam bile diyorum bırak sevgilimi su konumlara sokmayi..
Oda ben arkadasken böyle bi durum yoktu şuan böyle yapiyo kendini kaybetti diye atamam hayatımdan kafasinda.. O da benim vicdanimi biliyor.. Ama cift olarak görüstürmeye kalktı bir kez o kadar rahatsız oldumki kaç kere davet ettiler daha sonra gitmedim oda bana ikiletmedi Ama sizinde dediginiz gibi burda çok yaman bi çelişki var o hallolmadan sanmıyorum ki evlensek ne olur moduna bile girmek istemiyorum..
Yakıştıramıyorum adama... Ya ben taniyamadim bunca zamandır yada bilmediğim bişi var.. İşin komiği bana en ufak saygisizliğinda sildiği arkadaşları var.. Bu adam benim hakkım da tek kötü söz etmemiş, saygısızlık yapmamış.. Ne istiyor muşum arkadaşından!..
İnanın sizi öyle iyi anlıyorum ki...
İçerik çok farklı da olsa da ben de buna benzer bir durum yaşamıştım, o nedenle sohbet ediyor gibi yazışıyorum sizinle.
Ben kendi meselemde kafam karışıkken devam edemezdim, öyle de oldu, mesele çözüldü ve ben şu an çok rahat ve huzurluyum.
En çirkini, bu tip meselelerin "ya o ya ben" gibi algılanması oysa derdimiz bu durumu hayatımızdaki insana yakıştıramamak.
Bu mevzudaki karanlığınızı sürdürmenizi öneririm, ben kaybetmek pahasına olayı çözmek istedim çünkü aklımdaki soru işaretleriyle muhatabıma saygı duyamazdım.
İnşallah siz de huzura erer, ilişkinizi elle tutulur hiçbir yanı olmayan bir adamı ölümüne savunan erkek arkadaşınızın inadına kurban etmezsiniz çünkü bu haliyle olay iyi niyetli bir arkadaş müdafaasının ötesinde bir gizemle çok sevimsiz görünüyor.