Karaktersizlik diz boyu..

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Arkadaşlar ben buraya bu kez kendim için değil, kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım için yazıyorum.Kendisi rica etti de..
Olay şu ki; bu arkadaşıma 4 yıldır sırılsıklam aşık bir çocuk var.Arkadaşım da ona onun baktığı gözle bakmaya başladı 1,5 yıldır falan.Ama bir türlü kavuşamadılar, sürekli aralarına olaylar ve insanlar girdi vs.. Derken 1 ay önce çocuk artık her şeyi aştık, bence biz hazırız yeni bir ilişkiye dedi ve başladılar.Her şey çok güzel gidiyordu.Bir gün çocuğa bi şeyler oldu.Tüm gün boyunca aramamalar, arkadaşımın telefonların cevap vermemeler.. Yazık tüm gece uyumadı bekledi kızcağız. sonra çocuktan bir mesaj; ben kaza yaptım, sen sadece trip atmayı biliyosun benim ne çektiğimden haberin yok vs vs.. Sonra da kapattı telefonu, kesti sesi soluğu.Arkadaşım günlerce kahroldu.Barışmak için neler söyledi.ben başına kötü bi şey geldiğini bilsem böyle mi yapardım, hem önce benim bilmem gerekiyodu sevgilinim ben senin diye.Ama çocuktan günlerce ses çıkmadı.Sonra da tuttu, sen her şeyi kendi içinde yaşıyosun, bi gün aramadım diye tavır yaptın.Ben bu ilişkiye inanmıyorum artık bitti dedi. Biz tabi sürekli tahminlerde bulunuyoruz acaba neden böyle yaptı, sorunu neydi ne oldu diye.Çünkü çocuk yıllarca arkadaşım için çok şey yaptı ve birbirlerine karşı her zaman saygılıydılar.
Ve az önce çocuk faceden sildi arkadaşımı, bir de ilişki durumunu güncelleyip nişanlı yaptı. :47: Şok üzerine şok yaşıyoruz o çocuk bunu nasıl yapar diye.Ve ben arkadaşıma susmaması gerektiğini söyledim, içindekileri bir bir saysın ki en azından rahatlasın.
sizin fikriniz ne yönde hanımlar, niçin böyle bi şey yapmış olabilir aklınıza gelen bi ihtimal var mı ? Ve ona şöyle okkalı bir mesaj döşeyip yollamayı düşünüyor arkadaşım, bu konuda da yardımcı olanınız varsa seviniriz.Çünkü kendisi şu an düşünemiyor bile.. :50:

Bizim söylediklerimizle olmaz ki..
Acıyı yaşayan kendisi.
İçinden ne geliyorsa onu yazsın!
Ancak karşı taraf için bunun bir şey ifade etmeyeceğini unutmasın.

Bizim söylediklerimizle olmaz ki..
Acıyı yaşayan kendisi.
İçinden ne geliyorsa onu yazsın!
Ancak karşı taraf için bunun bir şey ifade etmeyeceğini unutmasın.

Evet aslında çok haklısınız ama insan böyle kötü bi şey yaşayınca aklı duruyor demekki. Zaten çok hassastır kendisi..

Senin yaş aralığın kaç ?? 0-6 yaş mı:D hahaha komedisin yaa insanlara kaza yaptım diye kandırırken bi bakarsınnn hoop kaza yapmışsın gerçekten:D nişanlanmışsın ne diyeyim Allah zaten seni biliyor o yüzden bişi dememe gerek yok.. kendine iyi bak aman kazalara gelme hahaha :D

ben olsam aynen böyle dikkate almıyormuş gibi yazardım:) çünkü içini dökmek bile karşıdakine değer verdiğini gösterir:)

Son düzenleme:
Bence şimdilik sadece sabretsin ve beklesin.Çocuğun yaptığı elbetteki yanlış bir tutum.Kadınların geninde var merak etmek.Kendilerini kontrol edemezler.Anneler her zaman merak eder yavrusunu acaba bir şey mi oldu neden geç kaldı gibisine sanırım bu yaratılıştan gelen bir durum.(Tabi ben bu tür ilişkileri pek tasvip etmem).Ciddi düşünülüyorsa.İlk önce aileler bilmelidir.Gençler kendi kafalarına göre hareket etmemelidirler.
Sevgilerimle

Senin yaş aralığın kaç ?? 0-6 yaş mı:D hahaha komedisin yaa insanlara kaza yaptım diye kandırırken bi bakarsınnn hoop kaza yapmışsın gerçekten:D nişanlanmışsın ne diyeyim Allah zaten seni biliyor o yüzden bişi dememe gerek yok.. kendine iyi bak aman kazalara gelme hahaha :D

ben olsam aynen böyle dikkate almıyormuş gibi yazardım:) çünkü içini dökmek bile karşıdakine değer verdiğini gösterir:)

Canım bence de çocukça bu yaptıkları.Ama o kaza olayından bikaç gün sonra, yani şimdi oldu bu nişan zırvalığı. Nasıl bi karaktermiş bu anlamadım ki hiç beklemezdik. :50:

Bence şimdilik sadece sabretsin ve beklesin.Çocuğun yaptığı elbetteki yanlış bir tutum.Kadınların geninde var merak etmek.Kendilerini kontrol edemezler.Anneler her zaman merak eder yavrusunu acaba bir şey mi oldu neden geç kaldı gibisine sanırım bu yaratılıştan gelen bir durum.(Tabi ben bu tür ilişkileri pek tasvip etmem).Ciddi düşünülüyorsa.İlk önce aileler bilmelidir.Gençler kendi kafalarına göre hareket etmemelidirler.
Sevgilerimle

Aileler biliyor.Çünkü çocuk memleketten arkadaşıydı zaten. Sabretme konusuna gelince, haklı olabilirsiniz ama hiç sanmıyorum bunu yapabileceğini.Çok çok kızgın çünkü.Bir şey söylemeden duramaz biliyorum. :(

Back
X