Karaktersizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gozdenuzaklarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
39
4
38
22
Merhabalar

Benim canımdan çok sevdiğim birisi vardı sözde o da beni çookk seviyordu ayrıldık, ayrılışımızın üzerinden 1 hafta geçmeden sevgili yaptı.. Onunla şuan çok mutlu geçen fotoğraf attılar onun üzerinde benim ona hediye ettiğim tişört. Bu ne biçim bir saçmalık?! Benim aldığım tişörtle yeni sevgilisiyle buluşmaya gidiyor amaç?

Şimdi senin ayrılık sonrası üzülmen gereken bir süreç vardı ya o süreç bitti sevin

Karakterli biri olsa üzülürdün arkasından , içinde bir ukde kalırdı belki,acaba mı derdin. Kurtuldun bu sayede bak. Değmez çünkü böyle bir insana. 1 hafta sonra bulduğu sevgiliyi de 1 ay sonra bulduğu başka biri için bırakabilir.

Boşver kendi yoluna git sen de

Valla bende sevgilimden ayrılınca üstündenyirmi gün geçti yeni bı ilişkiye başlamıştım.icinizde daha önce bittiyse biri hadi ayrılalım der demez yeni bı ilişkiye başlayabiliyor insan

Sana misilleme deil öncelikle bunu bil.Sen aldın diyede gitmedi yani seni hatırlamıyor bile.Bence kurtulduna sevın

erkekler bu kadar ayrıntılı düşünmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…