Karaman 2018 hamilesi 2019 annesi :)

mevsiminegore

Ân..
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
3.465
4.737
133
Diğer
Merhabalar grupta Karaman'da yasayan var mi? Kadin dogum olarak hangi dr a gidiyorsunuz? Malum epey dr sıkıntısı olan bir şehir ;( Fadime Pınar Ateş gittiği icin Ahmet meteciye gectim bir defa gittim ona daha ama bayan dr olsa icim daha rahat edecek.Selcuklu hastanesine Fadime Açıkel gecmis ona muayene olan var mı nasıl acaba?

Kizlar karamanda hangi doktoru önerirsiniz?

Benim tercihim bayan olduğu için Fadime açıkel e gittim selçukluda.Memnundum ocakta doğum yaptım. Dr normal doğum yanlısı aksi durum olmadığı sürece ben suni sancıyla 12 saat sonra sezeryanla doğum yaptım Karaman tıp ta pınar hanım var ama doğum yaptırmıyor o hastanede diye duydum

Söylediklerimiz özel hastane mi? Biz yeniyiz karamanda da cok bilmiyorum. Devlette bir doktor arıyorum açıkçası.yeni öğrendim hamile olduğumu kendi doktorum konyada ama burda bi tane olsun istiyorum acil durumlar icin? Bide keseyi görebilmek icin gidicem pazartesi

Söylediklerimiz özel hastane mi? Biz yeniyiz karamanda da cok bilmiyorum. Devlette bir doktor arıyorum açıkçası.yeni öğrendim hamile olduğumu kendi doktorum konyada ama burda bi tane olsun istiyorum acil durumlar icin? Bide keseyi görebilmek icin gidicem pazartesi

Evet özelde dediğim dr. Devlet doktorlarını bilmiyorum hiç gitmedim zaten orası da yeni kendine geldi gelen dr gidiyor sıra alınmıyordu

Hande hanımı önerebilirim aynı zamanda komşumuz.. iyi bi bayan, Ali Acar’ın öğrencisi hatta.. kime gittiniz merak ettim

Back
X