Saç Rengi ve Saç Boyama Karamel saç

freedom38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
9
1
36
İçel Mersin
saç rengimi sizlerle paylaşmak istedim.. vital in karameli bu.. tabanı çok açık yaa çok koyu değildi. dipleri kahve olmasına rağman doğal saç rengi olduğu için kolayca girdi..boyatmak isteyeniniz varsa buyrun bakın..

$IMG_7223.webp

:17: :nazar:

Son düzenleme:
saç rengimi sizlerle paylaşmak istedim.. vital in karameli bu.. tabanı çok açık yaa çok koyu değildi. dipleri kahve olmasına rağman doğal saç rengi olduğu için kolayca girdi..boyatmak isteyeniniz varsa buyrun bakın..

Eki Görüntüle 493673

17: :nazar:

Bayıldımmmmmmmm rengine.
Tam olarak numarasını yazabilir misin :26: benim şu an saçlarım kestane ,sence tutar mı onun üstüne :50:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 493673

:17: :nazar:

kuaför malzemesi satan yerden aldım ben boyayı zaten büyük kutu halinde satılmıyo. numarası VİTAL 7-55 KARAMEL. eğer saçlarında boya yoksa tutabilir die tahmin ediyorum.çünkü dedğim gibi benm diplerde 2 cm kadar doğal saç rengim olmasına rağmen tuttu.

ayrıca aynı boyayı kaşlarım siyah olduğu için kaşımada sürüp bi 10-15 dk beklettim. saç rengim ve kaşım çok uyumlu oldu

Son düzenleme:
palettenin açık karameli deilde altın karameline boyamıştım kutunun üzerindeki renk aynen tuttu ama çok çabuk aktı..palette çabuk akan bi boya. koleston akmıyo diye ona baktım karamele ama yok. vitalde kolestonun ürünü ama her yerde satılmıyor. vitalden memnun kaldım ve istediğim şekilde karamel çıktı ortaya.

palettenin açık karameli deilde altın karameline boyamıştım kutunun üzerindeki renk aynen tuttu ama çok çabuk aktı..palette çabuk akan bi boya. koleston akmıyo diye ona baktım karamele ama yok. vitalde kolestonun ürünü ama her yerde satılmıyor. vitalden memnun kaldım ve istediğim şekilde karamel çıktı ortaya.

açık karamelle kumral saçıma balyaj yapmayı düşünüyorum bugün kutusuna baktım aslında koyu durmuyor ama emin olamadım :17:

Eki Görüntüle 493673

:KK17: :nazar:
uzun zaman olmuş bu post açılalı bende saçlarımı karamel yapmak istiyordum ilk kuaförde boyatıcam açılması lazım sonrasında evde kendim boyamak istiyorum karamel boya bulmak zor renk çok güzel kuaförden sonra bu rengi alıp boyayabilirim :)

Back
X