Karamel'in Davetiyesi

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
40
Merhaba yine yeniden

Bir sürü katolog gezip sayısız davetiye görüp en sonunda oldukça sade bir davetiyede karar kıldık..
Davetiye Elite Davetiyeye ait sanırım kodu 9131'di..
Resim temsilidir bizimki daha basılmadı :16:
$davetiye.webp

aklımdaki davetıye :) bende sanırım bu davetıye de karar kılıcam sade ve aynı zamanda ozel davetıye ayarında ben 300 tane ıcın 225 tl fıyat aldım sız ne kadara yaptırdnuz acaba

Çok şık gerçekten. Rengi pek güzel.
Biz de 250'ye anlaştık 300 TL demişti zorlamadık 50 TL inince :1:

Bütün davetiyelerde aksesuarlar alıcı tarafından takılıyormuş. Yani bu fiyonklar yanında gelecek ve zarflara biz yapıştırcaz.
Görenler pek beğendi gerçekten, inşallah sizin de içinize siner :16:

bende kaç gündür davetiye bakıyorum aklımda en çok kalan modellerden biride buydu çok zariff mutluluklar dilerim size :) bizim tercihimiz komik karikatürlü bi modelden oldu şık ve sade bi davetiye de karar verseydik bunu seçicektik çok ho gerçekten :):16:

bir yakınım yaptırmış.çok hoşuma gitti benimde.şık ve sade. bende bundan yaptıracağım. fiyatıda makul. 100 adedi 80 tl civarı..

ben buna çok benzeyen ve yeni katologdakı davetıyeyı sectım daha uygundu 400 tane yaptırdım tanesı 65 krs a geldı

bende kemeraltında baktım bir kaç yere ama daha bi karar kılmadık. sanırım erken bizim için daha davetiye işi :) güzelmiş ama sade ve şık duruyor canım.. :)

Back
X