Karamsarlık yok umut var olmalı

Çıkar çatışması olmadığında herkes çok iyi. Fedakarlık yapmak çoğu erkek tarafından enayilik olarak algılanıyor, kadınlar sevdikleri için daha fedakarken erkekler daha menfaat odaklı. İyi kalpli, özgüveni sağlam, aşağılık kompleksi olmayan, sadık ve sevdiğine fedakar erkekler yok değil. Ama bulmak için şans denen meret yada kader denen yazı yada define arayan sabırlı kadın lazım. Bahtsız bedevilerden biri de benim malesef.

+1000

• Beğen
Reactions: 000
Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?

Benim evliliğim böyle. Birbirimizi kırmamaya çalışırız. Kırarsak da hemen düzeltmeye. Ümitsiz olmayın, birine değer verdiğinizde genelde o da size karşılık veriyor. 7.5 yıldır evli 14 senedir beraberiz bu arada. :)

İnsanlar istiyorlar ki karşıma her şeyiyle dört dörtlük biri çıksın, ama öyle bir şey yok. Bence çağımızın en temel problemlerinden biri beklentinin çok yüksek olması. bir de kadında da erkekte de "ya daha iyisi varsa" düşüncesi var. bu da eldekini çok çabuk gözden çıkarmaya neden oluyor.

Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
Var benim eşim, hayatımda tanıdığım en mükemmel birisi hem insan olarak hem de eş olarak iyi ki tanımışım onu

Maşallah diyeyim kocam öyle arada tabi ki sürtüşmeler oluyor ama tatlıya bağlanıyor önemli olan o ;)

çok isterdim emeğimin sevgimin anlayışımın hoşgörümün karşılıgını almayı..ama malesef diyorum ve susuyorum..
artık bir kadının gözünün içine baktıgımda hüzün mü mutluluk mu olduğunu görebiliyorum.biri hayalim,biri yansımam..

Back
X