Fark ettiniz mi bilmiyorum.Aynen dediğim gibi telefonum günlerdir çalmıyor odamdan bi kere olsun dışarı çıkmadım haftalardır yemek yemiyorum su içmiyorum tüm gün tek yaptığım oturmak boş boş oturuyorum çünkü resmen hipnotize oluyorum aklımdan tek bir düşünce bile geçmiyor. Biliyorum depresyondayım ama bu çok farklı sölemiştim 5 yıllık ilişkim bitti daha bunu atlatamadan bi dostumun benim hakkımda söylediği iğrenç iftiraları duydum resmen yıkıldım ..... Hala iş bulmak için uğraşmıyorum beynim sanki tükendi hiç bi sinir hücresi çalışmıyor soyut bi karakter oluyorum korkuyorum çok korkuyorum .....
Her gün rüyamda çok derin bi okyanusun dibine doğru battığımı görüyorum karanlık her yer sabah olmuyor bana tüm olanlara rağmen bi kere gözyaşı dökmedim hislerim yok birdenbire taş oldu sanki içim. Bunları yazarken çok zorlanıyorum içimdeki karanlığı tarif etmeme imkan yok kimseye anlatamıyorum yapayalnızım daha kötü sorunlar yaşayanlar var dünyada bunu hatırladıkça kendime küfrediyorum ama olmuyor... Çekilip gitsem şu dünyadan acaba orda nefes alabilir miyim....
Özgüvenimi tamamen kaybettim korkuyorum herşeyden ama bi yandan da zamanım azalıyor farkındayım hayat geçiyor yapamıyorum hiçbir şey... Nolur akıl verin lütfen bana doğru yolu gösterin gün geçtikçe karanlığa daha çok gömülüyorum karamsarlığımın sınırı yok hastayım çok hastayım tüm organlarım iflas etmek üzere kıvranıyorum bedenim tükeniyor güneş rüzgar yemek su hiçbir şey görmüyor vücudum şu küçücük odada....
Dışarı çıkamıyorum sanki herkes düşman bana hiç kimse sevmiyor beni kendimden çoktan vazgeçtim haftalardır saçımı bile taramıyorum sanki dışarı çıkınca herkes bana gülecek gibi geliyor. Bana kazık atan arkadasımn aracılığyla bi çocukla tanışmıştım 2 gün görüştükten sonra arkamdan arkadaşımla bir olup o kaşar zaten salak işte falan diye konuşmuşlar kendime savunamıyorum çünkü bunu yapabilicek insan yok karşımda hepsi hayvan tek bi laftan anlamazlar atıyorum içime boşver diyorum ama beynim beni terkediyor...
Önceden ne güzel hayal kurardım en azından şimdi tek gördüğüm ölüm oluyor intihar etmek gibi bi düşüncem yok ama bişiler bunu sokuyo kafama sürekli fısıldıyorlar sanki.. İnancımı tamamen yitirdim Allah'a bile sığınamıyorum çünkü hissetmiyorum hiçbir şey.. Bunların sebebi yaşadıklarım değil hep bi karamsarlık umutsuzluk vardı zaten içimde aştım sanıyodum yanılmışım kötülük hep bende saklanıyomuş evet ben kötü bir insanım iradesizim zavallıyım dışardaki herkes biliyor bunu..
Şimdi size anlattım sizde öğrenin biliyorum çoğunuz sonuna kadar bile gelmiyecek haftalardır ilk kez konuşuyorum çözüm arıyorum yaşamak istiyorum sıradan olmak istiyorum insan olmak istiyorum nefes almak istiyorum yolumu bulamıyorum .......
Yardım almayı haketmiyorum herşeyin sebebi benim bilerek yapmasam da aklım beni suçluyor farketmeden cezalandırıyorum kendimiTatlım olaya direk "psikologa görün" diye girmekten nefret ederim ama gerçekten yardım almalısın. Tek başına başa çıkamıyorsan, sana yol gösterecek, yardımcı olacak uzmanlardan yardım istemek ayıp değil...
Belki sana yedi kat yabancı birine içini dökmek, ondan tavsiye almak daha iyi gelir kimbilir?
İnsanlar çiğ süt emmiş. Kendinden başka kimseye değer vermeyeceksin, umursamayacaksın.
Konuşurlarsa konuşşsunlar.
Benim soframda ekmeğimi bölüştüğüm insanlar arkadamdan o...u dedi...
Onların demesiyle oyle olmadığıma göre, herkesin tuttuğu kendinedir. Ben değil onlar kaybetti:)
Demem o ki, dengesiz ayarsız salakların söyledikleri için kendini yıpratma, gidene baybay gelene hayhay.
Sen kendini sevdikten sonra, başka kimseye ihtiyacın yok zaten.
aylardır geçsin diye bekliyorum geçmiyor daha da kötü ilerliyor en son nerde tıkanır kalırım bilmiyorum nasıl olursa olsun yeter ki bitsin bi kere gülebildiğimi farkedeyim çok geç olmadanFark ettiniz mi bilmiyorum.
Ben de aynı durumdayım ve burada gördüm ki herkes aynı durumda.
Yani nasıl anlatsam, genel olarak insanların yarısından çoğu depresyonda sanki.
Herkesin bir memnuniyetsizliği var.
Herhalde geçici bir dönemdeyiz insanlık olarak, bana öyle geliyor.
Emin ol yalnız değilsin.
Yaşın kaç ki ömür geçiyor diyorsun.
Benim yaşım genç ama hiçbir şey yapmadan geçiyor en enerjik çağlarım.
Aynı duyguları hissediyorum seninle.
Ha geçti, ha geçecek diye bekliyorum şu dönemin.
Sorun kendi içimde derine indiğimde iki laf için olmadığını farkediyorum sebebi buna bağlıyorum ama gün içinde bile bi kere aklıma gelmiyo yaşadıklarım hiç bişi gelmiyo aklıma neye takılıp kaldığımı bilmiyorumKendini eve kapatmakla , Disari cikmamakla , yemek yememekle..
Sadece ama sadece kendine zarar verirsin , kimsenin umrunda olmaz.
kalk bir dus al kendine gel , herseyi herkesi bosver..
hayat cok kisa ve hic kimse icin uzulmeye degmez...
krndin icin yasa dogru bildigini yap.
Kim hakkinda ne konusuyorsa konussun , pasa pasaninda arkasindan konusuyor..
Herkes oyle bir iki laf icin eve kapanmaz ooo...
Ya bu yoruma kızabilir herkes ama ben bunlar cok abartılı buluyorum.Aynen dediğim gibi telefonum günlerdir çalmıyor odamdan bi kere olsun dışarı çıkmadım haftalardır yemek yemiyorum su içmiyorum tüm gün tek yaptığım oturmak boş boş oturuyorum çünkü resmen hipnotize oluyorum aklımdan tek bir düşünce bile geçmiyor. Biliyorum depresyondayım ama bu çok farklı sölemiştim 5 yıllık ilişkim bitti daha bunu atlatamadan bi dostumun benim hakkımda söylediği iğrenç iftiraları duydum resmen yıkıldım ..... Hala iş bulmak için uğraşmıyorum beynim sanki tükendi hiç bi sinir hücresi çalışmıyor soyut bi karakter oluyorum korkuyorum çok korkuyorum .....
Her gün rüyamda çok derin bi okyanusun dibine doğru battığımı görüyorum karanlık her yer sabah olmuyor bana tüm olanlara rağmen bi kere gözyaşı dökmedim hislerim yok birdenbire taş oldu sanki içim. Bunları yazarken çok zorlanıyorum içimdeki karanlığı tarif etmeme imkan yok kimseye anlatamıyorum yapayalnızım daha kötü sorunlar yaşayanlar var dünyada bunu hatırladıkça kendime küfrediyorum ama olmuyor... Çekilip gitsem şu dünyadan acaba orda nefes alabilir miyim....
Özgüvenimi tamamen kaybettim korkuyorum herşeyden ama bi yandan da zamanım azalıyor farkındayım hayat geçiyor yapamıyorum hiçbir şey... Nolur akıl verin lütfen bana doğru yolu gösterin gün geçtikçe karanlığa daha çok gömülüyorum karamsarlığımın sınırı yok hastayım çok hastayım tüm organlarım iflas etmek üzere kıvranıyorum bedenim tükeniyor güneş rüzgar yemek su hiçbir şey görmüyor vücudum şu küçücük odada....
Dışarı çıkamıyorum sanki herkes düşman bana hiç kimse sevmiyor beni kendimden çoktan vazgeçtim haftalardır saçımı bile taramıyorum sanki dışarı çıkınca herkes bana gülecek gibi geliyor. Bana kazık atan arkadasımn aracılığyla bi çocukla tanışmıştım 2 gün görüştükten sonra arkamdan arkadaşımla bir olup o kaşar zaten salak işte falan diye konuşmuşlar kendime savunamıyorum çünkü bunu yapabilicek insan yok karşımda hepsi hayvan tek bi laftan anlamazlar atıyorum içime boşver diyorum ama beynim beni terkediyor...
Önceden ne güzel hayal kurardım en azından şimdi tek gördüğüm ölüm oluyor intihar etmek gibi bi düşüncem yok ama bişiler bunu sokuyo kafama sürekli fısıldıyorlar sanki.. İnancımı tamamen yitirdim Allah'a bile sığınamıyorum çünkü hissetmiyorum hiçbir şey.. Bunların sebebi yaşadıklarım değil hep bi karamsarlık umutsuzluk vardı zaten içimde aştım sanıyodum yanılmışım kötülük hep bende saklanıyomuş evet ben kötü bir insanım iradesizim zavallıyım dışardaki herkes biliyor bunu..
Şimdi size anlattım sizde öğrenin biliyorum çoğunuz sonuna kadar bile gelmiyecek haftalardır ilk kez konuşuyorum çözüm arıyorum yaşamak istiyorum sıradan olmak istiyorum insan olmak istiyorum nefes almak istiyorum yolumu bulamıyorum .......
aylardır geçmiyo çünkü kendine şans vermemişsin.canım her karanlığın sonunda illaki aydınlık günler gelir önemli olan eskisinden daha sağlam olman.yaşadıkların için şükret ilerde güzel hayatının yapı taşları yaşadıkların olcak hayata pozitif olmaya çalışaylardır geçsin diye bekliyorum geçmiyor daha da kötü ilerliyor en son nerde tıkanır kalırım bilmiyorum nasıl olursa olsun yeter ki bitsin bi kere gülebildiğimi farkedeyim çok geç olmadan
Ya bu yoruma kızabilir herkes ama ben bunlar cok abartılı buluyorum.
Bak aynılarını bende yasadım bede 4.5 yıllık iliskimi bitirmiştim. Hemde adam Amerika'ya gidince beni bi mesajla terk etmişti yüzüne bi laf bile söyleyemedik duşun. Evet dost kazığı da yedim. Be ne var biliyo musun. Sen boyle berbat duygular içindeyken o ayrıldığım adam,sana iftira atan alçak gunünü gun ediyor. Buna izin mı vereceksin. Uc-bes insanın Gül gibi hayatlarına devam etmelerine karşılık seni karanlığa atmasına izin mı vereceksin.
Sana bisi deyim mı o adam beni terketti sonra biriyle tanıştım beni dunyanın en mutlu kadını yaptı evlendik ve kızım oldu harika bir duygu. Bak ne oldu ne oterkeden adam kaldı ne de iftira atan. Peki bende insanlara küsüp esimle tabismadaydim simdi onlar kazanmış olurdu. Simdi kendine gel. Öldürmeyin sey seni yükseltir. Onlara nasıl insan kaybettiklerini gösterme zamanı
Keşke ağlasam en azından ağlayabilsemde yaşadığımın hala hayatta olduğumun farkına varsam ben sanki ölmüşüm ama bunu ben dahil kimse bilmiyorYapabilegin tek sey var, o da dua canim. Dua ettikce icin ferahlicak emin ol. Yapamiyorum dersen de zorla. Dua ederken aglamaya calis. Bosver seni anlamayan insanlari onlarin ici kara senin degil. Seni dinlemeyen insan yok belki ama Allah var, inancini da duani da yitirme.
Oyle değil. Bir derdim var bölümündeyiz. Burda tabi ki insanlar dertlerini anlatacak, hatta çoğu zaman kendilerinin başa cikamadiklari büyük dertler için konu açacaklar. Ben geçen gün albümler bölümüne baktım hani şu evlilik kısmında olan, baya mutlu insanlar da var vallahi Allah bozmasın. Depresyonu normallestirmeyelim. Bu bizim güçsüzlüğümüz, yenik düştüğümüz zamanlar. Ama şunu da bilmek gerek, gerçekten hepsi geçiyor. Bugün dert saydiklarimiz beş sene sonra hatirlamayacagimiz şeyler. Depresyondayken hayatı kaciriyoruz. Kendi hayatımızda figürani oynuyoruz. O yüzden ne kadar kısa sürede aşarsak o kadar güzel o kadar kaliteli yaşarız. Diye düşünüyorumFark ettiniz mi bilmiyorum.
Emin ol yalnız değilsin.
Motivasyon bedava olan nadir seylerden canım. Icinde bu motivasyon. Duşun hayal kur. Bunlar sizi harekete geçirsin. Nefret ettigin insanların seni koreltmesjne izin vereceğinize, sosyal,isi elinde,mutlu bi kadın olarak sizi gördüklerini hayal edin.Ne güzel yazmissin canim ya. Motivasyonu nerden nasil alicaz peki?
Al benden de o kadar herkesin farklı farklı Allah dermansiz dert vermesin yinede napalimFark ettiniz mi bilmiyorum.
Emin ol yalnız değilsin.
Hiç kimse umrumda değil zaten kendimi düşüncelere kaptırmış bulduğumda onları hiç düşünmediğimi farkediyorum ama ne düşündüğümü bende bilmiyorum hani kazık yediğim için odama kapanıp kimseye aklımca trip atmıyorum. Bişey var ne olduğunu bilmiyorum ruhum çekildi sanki o kız bana kazık atmadan öncede böle gelgitler yaşardım kafam dağılsın diye görüştüm hatta onlarla. Sonucun böle olduğuna şaşırmadım insanların içinde nasıl davrandığımı bilmiyorum belki kendimden vazgeçtiğimi farkettiler. Ne sevgilim ne onlar kimse aklımda yok hiçbir şey yok şu yazıyı bile nası yazdığımı bilmiyorum kelimeleri toparlayamıyorumYa bu yoruma kızabilir herkes ama ben bunlar cok abartılı buluyorum.
Bak aynılarını bende yasadım bede 4.5 yıllık iliskimi bitirmiştim. Hemde adam Amerika'ya gidince beni bi mesajla terk etmişti yüzüne bi laf bile söyleyemedik duşun. Evet dost kazığı da yedim. Be ne var biliyo musun. Sen boyle berbat duygular içindeyken o ayrıldığım adam,sana iftira atan alçak gunünü gun ediyor. Buna izin mı vereceksin. Uc-bes insanın Gül gibi hayatlarına devam etmelerine karşılık seni karanlığa atmasına izin mı vereceksin.
Sana bisi deyim mı o adam beni terketti sonra biriyle tanıştım beni dunyanın en mutlu kadını yaptı evlendik ve kızım oldu harika bir duygu. Bak ne oldu ne oterkeden adam kaldı ne de iftira atan. Peki bende insanlara küsüp esimle tabismadaydim simdi onlar kazanmış olurdu. Simdi kendine gel. Öldürmeyin sey seni yükseltir. Onlara nasıl insan kaybettiklerini gösterme zamanı
bak canım sana söyleyeceğim şeyi mutlaka yap çünkü sana en iyi gelecek şey bu . daha ilk denemende faydasını göreceksin. bende çok zor günler geçirdim ve inan sana Allah tan başka yardım edemez. inan bana çözümü orada buradan başka insanlarda aramakla hata ediyoruz. bende çok zor günler geçirdim hala geçiriyorum ama Allah a şükür çok kötü bir halden aklı başında birine dönmeye başladım ve inan bunu daha ilk denememde faydasını gördüm.Aynen dediğim gibi telefonum günlerdir çalmıyor odamdan bi kere olsun dışarı çıkmadım haftalardır yemek yemiyorum su içmiyorum tüm gün tek yaptığım oturmak boş boş oturuyorum çünkü resmen hipnotize oluyorum aklımdan tek bir düşünce bile geçmiyor. Biliyorum depresyondayım ama bu çok farklı sölemiştim 5 yıllık ilişkim bitti daha bunu atlatamadan bi dostumun benim hakkımda söylediği iğrenç iftiraları duydum resmen yıkıldım ..... Hala iş bulmak için uğraşmıyorum beynim sanki tükendi hiç bi sinir hücresi çalışmıyor soyut bi karakter oluyorum korkuyorum çok korkuyorum .....
Doğru söylüyorsun da bir kesim için iyi, bir kesim için kötü bir dönem olabilir.Oyle değil. Bir derdim var bölümündeyiz. Burda tabi ki insanlar dertlerini anlatacak, hatta çoğu zaman kendilerinin başa cikamadiklari büyük dertler için konu açacaklar. Ben geçen gün albümler bölümüne baktım hani şu evlilik kısmında olan, baya mutlu insanlar da var vallahi Allah bozmasın. Depresyonu normallestirmeyelim. Bu bizim güçsüzlüğümüz, yenik düştüğümüz zamanlar. Ama şunu da bilmek gerek, gerçekten hepsi geçiyor. Bugün dert saydiklarimiz beş sene sonra hatirlamayacagimiz şeyler. Depresyondayken hayatı kaciriyoruz. Kendi hayatımızda figürani oynuyoruz. O yüzden ne kadar kısa sürede aşarsak o kadar güzel o kadar kaliteli yaşarız. Diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?