aynen öyleDibe vurmuşsun belki ama işte o en dipten çıkmak mühim olanı.Çıkılıyor da emin ol, o dibe vuruyorsun yavaş yavaş seneler alıyor belki ama en sonunda vuruyorsun.Sonrası yok zaten sonrası oradan çıkmaya odaklanıyorsun çıkıyorsun.Öyle dışarıdan biri olarak konuşmuyorum gayette yaşadığım için söylüyorum.Benim senden tek farkım hiç bırakmadım.Sende bırakma sakın bırakma kendini.O kapı açılıyor sonunda.O kötü zamanların şimdi karanlığa vurduğum dediğin zamanların aydınlığa dönüyor.
Savaşmaktan,hayata tutunmaktan asla vazgeçme.Profosyenel yardım al diyemem sana çünkü her şey sende bitiyor sen istemedikten sonra on tane uzman başına dikilse ne fayda.
Aynen bir dönemler öss üniversite diye kendimi bitirmistim kazandım okudum eeee sonra hayat kaçıp gitmiş .... Her şeyin farkındayız aslında ama bu sahte dünyanın carkinda savruluyoruzaslında hayatının amacı derken aslında yine herşey Allah ta bitiyor. ben şunu anladımki dünyadaki hiçbirşeyi çok sevip bağlanmamak lazım.mesela birini çok sevip onu hayatının anlamı yaptığında sonra o kişi hayatından çıktığında evet hayatının anlamı kalmıyor ama mesela üni .okuyorsun yıllarını veriyorsun istediğin gibi bir iş bulamadığında bu da sendeçöküntüye sebep olabiliyor yani demem o ki herkesin sınavı farklıdır bence burada önemli olan şey bağlandığın şey. o senden alınınca bu kariyer de olabilir sevgili de olabilir başka birşey de olabilir mesela ailenden birinin vefat etmesi de olabilir.
bu dünya sınav dünyası. hz. İbrahim Allah a söz verdiği için çok sevdiği oğlunu yani hz İ.smaili kurban edecekti ama Allah onun samimiyetini görünce ona koyun gönderdi ve hz. İsmail i kurban etmedi. yani buradan anlıyoruzki bu dünya imtihan yeri ve Allah kendisinden daha çok başka bir şeye bağlanmamızı istemiyor. yani ben öyle anlıyorum.Aynen bir dönemler öss üniversite diye kendimi bitirmistim kazandım okudum eeee sonra hayat kaçıp gitmiş .... Her şeyin farkındayız aslında ama bu sahte dünyanın carkinda savruluyoruz
ay canım çok sevindim inşallah sana şifa olur sonrasında nasıl hissettiğini de paylaşırsan ilerleyen günlerde sevinirim iyi gecelerBen tavsiye edilen duaları okumaya başlıyorum hepimiz için Allah kabul.eylesin ... Hepinize iyi geceler ....
Aklının senı bu kadar esir almasına ızın verdıgın ıcın yardım almalısın aslında. Kaynağı saptamıssın sorunu çözmeyi de bu ısı bılen ınsanlara bırak. Inan bu dünyada depresyona giren ilk insan sen degılsın. Hepımız ıcınden çıkamayacağımızı sandığımız zamanlardan gectık. Yalnız degılsın. Ve bıl kı bu sonsuza kadar boyle devam etmeyecek. Icini bir profesyonele acarsan ruhun nefes alır. Iste o zaman o okyanusun dıbınden yukarı çıkmaya başlarsın.Yardım almayı haketmiyorum herşeyin sebebi benim bilerek yapmasam da aklım beni suçluyor farketmeden cezalandırıyorum kendimi
birde o bende de oluyor. mesela diyorumki kendime niye yaşıyorumki birini seviyorsun istiyorsunki hayatında tek o lsun hadi o olmadı diyelim tutmadı başka biri diyorsun belki onunla olur o da olmuyor yahu bunların hepsinde mi bir arıza var. artık olmaz herhalde diye düşünüyorum sonra diyorum bu saçma sapan dünyada insanların saçma sapan hırsları egoları içinde yarış atı gibi koşturmanın ne anlamı var. herşey bana çok boş geliyor. heee evet birini sevip onu aşık olduğumu düşündüğüm zaman kendimi mutlu hissediyorum ama ne zaman birine aşık olsam güzel bir kazık yiyorum bu yüzden içimden benimde birşey gelmiyor hatta bende kendimi ölüme yakın hissediyorum.
Yardım almayı haketmiyorum herşeyin sebebi benim bilerek yapmasam da aklım beni suçluyor farketmeden cezalandırıyorum kendimi
cherry bebeğim böyle 5 kuruş etmez adamlara prim veriyoruz ya ona yanıyorum . inşallah bizde yeniden bizi hakeden insanlara aşık olup evleniriz canım. bak ben geçen gün bir arkadaşla tanıştık bana dediki olmasını çok istediğin birşey için "1 tesbih yani 99 adet. 1 boncukta 1 fatiha3 ihlas suresi okuyup dua etmiş. sonra dileğin olunca 41 tane tesbih dağıtmış. ben bunu yapacağım istersen sende yap. ben inanıyorum bugünlerde güzel şeyler olacak
Ey karanlık! ! Karar kararabildigin kadar. Karanlığın en koyu hali aydınlığın başlangıcıdır. Sözünü çok severim ben. Sizde Sevin bu sözü acımayin kendinize.Aynen dediğim gibi telefonum günlerdir çalmıyor odamdan bi kere olsun dışarı çıkmadım haftalardır yemek yemiyorum su içmiyorum tüm gün tek yaptığım oturmak boş boş oturuyorum çünkü resmen hipnotize oluyorum aklımdan tek bir düşünce bile geçmiyor. Biliyorum depresyondayım ama bu çok farklı sölemiştim 5 yıllık ilişkim bitti daha bunu atlatamadan bi dostumun benim hakkımda söylediği iğrenç iftiraları duydum resmen yıkıldım ..... Hala iş bulmak için uğraşmıyorum beynim sanki tükendi hiç bi sinir hücresi çalışmıyor soyut bi karakter oluyorum korkuyorum çok korkuyorum .....
Her gün rüyamda çok derin bi okyanusun dibine doğru battığımı görüyorum karanlık her yer sabah olmuyor bana tüm olanlara rağmen bi kere gözyaşı dökmedim hislerim yok birdenbire taş oldu sanki içim. Bunları yazarken çok zorlanıyorum içimdeki karanlığı tarif etmeme imkan yok kimseye anlatamıyorum yapayalnızım daha kötü sorunlar yaşayanlar var dünyada bunu hatırladıkça kendime küfrediyorum ama olmuyor... Çekilip gitsem şu dünyadan acaba orda nefes alabilir miyim....
Özgüvenimi tamamen kaybettim korkuyorum herşeyden ama bi yandan da zamanım azalıyor farkındayım hayat geçiyor yapamıyorum hiçbir şey... Nolur akıl verin lütfen bana doğru yolu gösterin gün geçtikçe karanlığa daha çok gömülüyorum karamsarlığımın sınırı yok hastayım çok hastayım tüm organlarım iflas etmek üzere kıvranıyorum bedenim tükeniyor güneş rüzgar yemek su hiçbir şey görmüyor vücudum şu küçücük odada....
Dışarı çıkamıyorum sanki herkes düşman bana hiç kimse sevmiyor beni kendimden çoktan vazgeçtim haftalardır saçımı bile taramıyorum sanki dışarı çıkınca herkes bana gülecek gibi geliyor. Bana kazık atan arkadasımn aracılığyla bi çocukla tanışmıştım 2 gün görüştükten sonra arkamdan arkadaşımla bir olup o kaşar zaten salak işte falan diye konuşmuşlar kendime savunamıyorum çünkü bunu yapabilicek insan yok karşımda hepsi hayvan tek bi laftan anlamazlar atıyorum içime boşver diyorum ama beynim beni terkediyor...
Önceden ne güzel hayal kurardım en azından şimdi tek gördüğüm ölüm oluyor intihar etmek gibi bi düşüncem yok ama bişiler bunu sokuyo kafama sürekli fısıldıyorlar sanki.. İnancımı tamamen yitirdim Allah'a bile sığınamıyorum çünkü hissetmiyorum hiçbir şey.. Bunların sebebi yaşadıklarım değil hep bi karamsarlık umutsuzluk vardı zaten içimde aştım sanıyodum yanılmışım kötülük hep bende saklanıyomuş evet ben kötü bir insanım iradesizim zavallıyım dışardaki herkes biliyor bunu..
Şimdi size anlattım sizde öğrenin biliyorum çoğunuz sonuna kadar bile gelmiyecek haftalardır ilk kez konuşuyorum çözüm arıyorum yaşamak istiyorum sıradan olmak istiyorum insan olmak istiyorum nefes almak istiyorum yolumu bulamıyorum .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?