- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.787
- 798
- 41
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
TamamTanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmaya devam edin tebrik ederim
Ay Allah korusun bu çocuklukla dayanamaz 1 ay ayrı kalmaktan ya başkasına giderseYani özlediği için sabırsız biraz çocuk gibi
Sen onunla mı kaldın uzaktan görsem nolacak kiSoyle bir sey var bende sevgilimle bj surecte gorustum ama sonra ailemin yanina gitmedim bisey varsa tasiyiciysam bulastirmayim diye ama senin oyle bi sansin yokmus keske ailen izin versede onunla kalsaydin ama oda olmuyor iste.
Ozlemis bencede gidin buluşunYani gerçekten özlemiş olamaz mı benden başka kimsesi yok şu an
Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmaya devam edin tebrik ederim
Millet çocuğunu görüp sevemiyor bu ergen tripler senin sağlığını düşünmeyen bir sevgiliyle asıl sen bir ömür nasıl geçirirsin onu düşün karşılıksız sevgi kendinden önce karşıdakini düşünmektir bunu unutmaMerhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Yok belki ama adam sizi sevmiyor sevmiyor sevmiyor net busavunmak için demiyorum cinselliği düşünmeyen erkek var mı
Yorum yapıp yapmamıza siz karışamazsınız.Yorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun ki
Konu ayni bence salt cinsellik
Konu ayni bence salt cinsellik
Ozlemis bencede gidin buluşun
Başka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak yaYorum yapıp yapmamıza siz karışamazsınız.
BDV kurallarında "yorum yapmak için H Hayatyolculugu 'den izin alacaksınız" diye bir kural yok, varsa göremiyorum lütfen alıntılayın. İnsanlar saygı çerçevesinde yazarken siz hala sevgilinizi savunuyorsunuz.
Hatalı yani neden kabul etmek istemiyorsunuz?
Çok uyanıksınız ya ben niye düşünemedimOkudukça şoklara girdim bu ilişki nasıl iki sene sürmüş onu geç sizin gibi kaç kişi aynı şeyi yazmış hala konu aynı değil diyor ısrarla şey falan sanıyor galiba giderim en fazla sarılır film izleriz ! Adamdaki potansiyeli biz okuyarak bile gördük konu sahibi aç şu gözünü
Beni niye alintiladin bulusun dedim ya iste ne desem yaranamiyorum yavBaşka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak ya
Tiye alınmışsınız, hakaret ya da saygısızlık yok.Başka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak ya
Beni niye alintiladin bulusun dedim ya iste ne desem yaranamiyorum yav
[/QUOTE
Dalga geçmeye hakkınız yok
Evet uyanığız en azından senden uyanığız sende uyan biraz da bu atarları bir aydır görüşmedik ciddi düşünemem bık bık diyip seni tehdit eden sevgiline yap adamın niyeti isteği belli biraz sende uyan hadi iyi gelecek emin olÇok uyanıksınız ya ben niye düşünemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?