Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

İnsanlar size gayet mantikli ve aklı basinda cevaplar yazıyor, yol gosyermeye çalışıyor ama ısrarla siz sevgilinizi savunup, kendi fikirlerinizi dayatmaya çalışıyorsunuz. Bakın onca beklentinize rağmen hiç kimse sevgilinize hak vermedi (normal olarak) bundan da birşey cikaramadiysaniz buyurun yolunuz açık olsun Corona Corona oturursunuz sevgilinizle.

Soyle bir sey var bende sevgilimle bj surecte gorustum ama sonra ailemin yanina gitmedim bisey varsa tasiyiciysam bulastirmayim diye ama senin oyle bi sansin yokmus keske ailen izin versede onunla kalsaydin ama oda olmuyor iste.
Sen onunla mı kaldın uzaktan görsem nolacak ki

Millet çocuğunu görüp sevemiyor bu ergen tripler senin sağlığını düşünmeyen bir sevgiliyle asıl sen bir ömür nasıl geçirirsin onu düşün karşılıksız sevgi kendinden önce karşıdakini düşünmektir bunu unutma

Yorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun ki
Yorum yapıp yapmamıza siz karışamazsınız.
BDV kurallarında "yorum yapmak için H Hayatyolculugu 'den izin alacaksınız" diye bir kural yok, varsa göremiyorum lütfen alıntılayın. İnsanlar saygı çerçevesinde yazarken siz hala sevgilinizi savunuyorsunuz.
Hatalı yani neden kabul etmek istemiyorsunuz?

Ozlemis bencede gidin buluşun
Başka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak ya

Çok uyanıksınız ya ben niye düşünemedim

Bakın sevgilinize çok dikkat edin...
Ayrılın demiyorum ama iyiyken herkes iyi, insanların karakteri ortalık kötüyken belli oluyor.
Bu bencil şımarık yönünü de tanımış oldunuz, insanlar kendilerini size gösterdiğinde onlara inanın.
Şimdi cicim ayları olduğu için heyecanlıdır, baktınız ki bu tutumu devam ediyor kararınızı verirsiniz.

Bu arada gençler başka ülkelerde yaşlılara gönüllü alışveriş yapıyor, sizi görmek istiyorsa bir ihtiyacınız var mı diye sorsun, ailenize yardım etsin bakalım.

Başka birine sorduğum soruya cevap veriliyor anlamadan konuşmayın hem ne saygısı Bi hakaret etmediği kaldı bazı kişilerin saygıya bak ya
Tiye alınmışsınız, hakaret ya da saygısızlık yok.
Sevgilinizi haklı çıkarmaya çalıştığınız için tepki alıyorsunuz ki haksız sayılmazlar.
Millet karı koca ayrı yatıyor virüs varsa bulaş olmasın diye siz buluşmayı düşünüp sevgilinizi aklamak için "amaaa özlemiişşş" diyorsunuz.

Çok uyanıksınız ya ben niye düşünemedim
Evet uyanığız en azından senden uyanığız sende uyan biraz da bu atarları bir aydır görüşmedik ciddi düşünemem bık bık diyip seni tehdit eden sevgiline yap adamın niyeti isteği belli biraz sende uyan hadi iyi gelecek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…