Karantinayi yalniz gecirmek

Miliemilie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
148
167
53
35
Uzun zamandır evde yalnızım. İlk zamanlar bu durum hoşuma gitse de son zamanlarda depresif bir hal almaya başladı. Kitap okumak, dizi izlemek, spor yapmak...Bunlarin hepsini yaptım, yapıyorum. Ama hep bir burukluk, eksiklik var içimde. Çok fazla arkadaşım kalmadı. Çoğu evli barklı artık. Her istediğimde görüşemiyoruz. Hayatımda biri yok. Olma ihtimali de çok düşük. İşe de gidemiyoruz.
Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim.

Hayatında biri olma ihtimali niye düşük?

Ben de karantinayı ailemle geçirdim. Evimi çok aradım. Kendime ait odam, düzenim, istediğim saatte yatıp kalkmam, burda yapılacak iş çıkıyor sürekli vs. Zaman zaman offf dedim. Kalabalık aileyiz herkes burda. Evimde yalnız geçirsem de senin gibi şikayet edecektim. Velhasıl iki ucu çoklu denklem canım.

Aynı durumdayım. Başlarda iyiydi. Birsürü yapacak şey buluyordum ama artık hiçbirşey yapamıyorum.Yaptığım herşeyden sıkıldım. Ne birşey okuyabiliyorum ne birşey izleyebiliyorum. Yemeğimi bile zar zor yapıyorum. Öyle ki hiçbirşey yapasım yok.
Sabahtan akşama tavanı izliyorum resmen. Geçecek elbet içimizi ferah tutalım.

Yapılacak her şeyi tükettim ben de. Şimdi de ukulele almaya karar verdim youtube videolarıyla öğrenmeye çalışacağım
Oturduğum şehirde hiç arkadaşım yok evden başka bir yere gitmiyorum. Cidden aklımı kaybetmeme çok az kaldı, hiç sabrım kalmadı yani. Sizden tek farkım erkek arkadaşım var. 4 aydır görmüyorum en iyi ihtimalle Ekim'de görücem. Ondan uzak olmak beni daha kötü etkiledi. Özlem bu zor durumun üstüne eklenince tukendigimi hissediyorum. Onu ne zaman gorecegim belli değil artık sabredemiyorum.
İlişkinizin olmaması bu açıdan iyi olmuş diyebilirim. Olsaydı ve uzakta olsaydınız katlanmak çok zor olurdu.

Amin diyelim

Ben de evli barkli olduğum halde yine sizin gibiyim. Cevrem azaldı. Yalnız kaldım.
Sanırım dönemin en büyük sıkıntısı bu

Eşiniz yok mu yanınızda?

Bir akşam var o da gec geldiği icin işten. Çoğu zaman ben ondan once önce uyurum bazen diyorum ki ha varsın ha yoksun anlamıyorum bile varlığını.

Gündüz insan, bir kahve arkadaşı olsun istiyor. Sohbet edecek birileri.

Eş de bir yere kadar hic kadın sohbetinden 1 gr anlamıyor.

"7Bu konular beni açmıyor" diyor bazen ben de diyorum "o zaman mac konuşalım hangi takım kac gol yedi kac gol atti falan "diyorum. Oyle yani sacmasapan ilişkiler...
Bugun mesela evdeydi. 24 saatin icinde 5 dakika oturup sohbet edemedik neden ?
Çünkü benden daha önemli bir şeyi vardı. Maç. O bitti tam bir kac laf verdim tv izliyorum dedi. E bitti ya mac dedim mac özeti ve yorumlarına bakıyorum dedi.
Içimden neler saydirdim artık sen düşün.
Oyle yani canım. Bak bekarsın madem sana tavsiye evleneceğin kişi mac sevmesin sevse bile senden cok sevmesin olur mu ?

Bal yiyen baldan usanır hesabı olmuş sizin ki tam tersi olsada sıkılacaktınız.. bence olaylara hep iyi tarafından bakın .. Kalabalık bi ortamda karantina geçirmekten daha iyidir yalnız geçirmek.. çünkü yalnız sıkılmanın sonu var tv izle kitap oku buraya yaz vs. Diğer türlü olsa kaçmak istesen kaçamazsın kalabalıktan..

Umarım bir orta yol bulursunuz Mutluluklar dilerim

Aslında son birkaç haftaya kadar olumlu bakıyordum bu duruma, keyfim yerindeydi. Son zamanlarda nedense hayatımı sorgulamaya başladım. Yanlış olduğunu biliyorum ama biraz isyan moduna geçtim.
Herkesin sınavı farklı bu hayatta. Ben de yalnızlıkla sınanıyorum demek ki. Haklısınız pozitif düşünmek lazım yine de. Öbür türlü düşünmenin kimseye bi faydası yok.

Umarım gönlünüzce olur her şey Duygusal anlamda tamam deyip mantığınızın da kabul ettiği birileri çıkar mutlaka karşınıza Yalnız olmayı seçmediğiniz müddetçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…