karar ne olur? :(

bambaleyo34

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
5
0
16
Hakkari
arkadaşlar bundan bir kaç ay önce büyük bir alış veriş mağazasından bişeyler aldım kasada parasını ödeyip fişim aldım ve tam kızımla çıkarken alarm öttü meğer kızım gezerken babet almış ve elindeki poşete koymuş...bir yanlışlık oldu sandım ama görevli gelip bizi arka bölüme çağırdı bakalım bir yanlışlık varsa çözeriz dedi...ama bi baktılarki poşette babaet...nerden gelmiş nasıl olmuş derken ben kzıım ağlamaya başladı (bu ara kızım üni öğrencisi) bende mağaza mdrüne gidip paramın olmadığını ve kzıımın çok istediğini ve çalmak zorunda kaldığımı ama bunu hemen telefi edebileceğimi anlattım ama dinlemediler ve mağaza güvenli görevlisi gelip kimliklerimizi istedi bende sana kimlik vermem polis çağır dedim polis geldi polise durumu anlattım kızım gitsin onun bişeyden haberi yok dedim...ve beni karakola götürdüler ordaki komsere herşeyi açıkça anlattım oda ifadeye şöle yazdırdı...mağazadn alışveriş yaptım parayı ödeyip fişimi aldım çıkarken babaetleri gördüm elime aldım ve başka şeylere bakarken arkadaşımdan telefon geldi onunla konuşurken ayakkabıları poşete koyup çıkmışım amacım hırsızlık değil alarmın öteceini biliyorum ve zaten aynı mağazadan alışveriş yapmıştım zaten...kısaca böle ver dedi ifadeni...ekimin ikisinde mahkeme var ve sonuç acaba ne olur sizce?... eşim bilmiyor ve kızım suçluluk duygusundan depresyona girdi seni hapse atarlamı diye...lütfen yardım

Bir avukattan yardım almanızı öneririm. Maddi durumunuz yok ise Baro size ücretsiz bir avukat tayin eder. Teşebbüs aşamasında kaldığı için ceza verilse de muhtemelen hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilir, ancak iddianamedeki sevk maddelerini ya da iddianameyi incelemeden yorum yapmak doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…