- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sonunda karar verdim ve evimi terkettim...avukata gittim görüştüm vekalet verdim artık eşimi hayatımdan çıkartıyorum yeter artık bana yaptıkları...
tek sıkıntım bu zor süreci nasıl atlatacağım bilmiyorumm.....
önceki konularınızı bilmediğim için iyi ya da kötü yapmışsınız diyemeyeceğim ama bu kararı verdiğinize göre artık dayaılmaz hal aldı demek ki evliliğiniz çünkü kadınlar kolay kolay boşanma kararı almaz çocuğunuz var mı bu arada
hayırlısı olsun....
boşanmaya karar vediğine göre belliki çözülmeyecek bi duruma gelmişsin...
eşin ne diyo bu konuda...
kabul ettimi boşanmayı...
merhaba çalışan bir bayanım ve 2 tane çocuğum var.Biri anaokuluna gidiyor biri daha 1 yaşında ..Bebeğim 6 aylıkken işe başladım çünkü ev aldık borcumuz var.şimdiye kadar kayınvalidem baktı.kışın da annemle babam geldi.Ama evde sürekli birilerinin olması beni bunaltmaya başladı.Tamam çocuklarım için katlanmak zorundayım ama bazen çok bunalıyorum.Babam de eşime kafayı taktı.Ben sabah 7 de kalkıyorum .eğer yetiştirebilirsem kahvaltı hazırlıyorum..yetişmezse işyerinde kahvaltı yapıyoruz kızım da okulda beslenme yapıyor zaten ..babam hemen ben kalkınca eşimin adı ali. ali de kalktı mı onu da kaldır diyor.eşim de sabahları zor uyanır.7.30 da da o kalkıyor.beraber kalkın o kahvaltıyı hazırlasın sen çocuklarla ilgilen diyor kendini ezdirme falan deyip duruyor.Eşim de hafta sonları temizlik yapmama yardım eder ya süpürür ya da siler..Küçük çocukla akşam yemeğini yerken ilgilenir yemeğini yedirir.Bazen yemek yapar.Hafta sonları mesela.Kızımla ilgilenir daha okula başlamadan kızıma ingilizce öğretiyor mesela.Tamam daha çok yardımcı olabilir ama bunları yapması bile iyi değil mi ..evine bağlıdır.Akşamları hiç dışarı çıkmaz.Ama babamın bu laflarından artık bıktım kendimi enayi gibi hissediyorum babam böyle konuşunca.Eşime babam böyle diyor desem yapacağı varsa da yapmaz.Yemin ederim evde annem babam bile olsa kimseyi istemiyorum artık.Bir de yaşadığımız yere yeni taşındık 8 ay falan oldu buraya daha alışamadım.İnanın buraya taşındığımızdan beri hiç yalnız kalamadık.çocuğa bakmak için sürekli birileri vardı evimizde .artık ben dayanamıyorum eşimle hiç özelimiz olmuyor oturup iki çift laf edemiyoruz annemler nisan ayı gibi gidecekler.Eşim de sizinkiler gidince annemi çağırırız yaza kadar da o bakar ondan sonra kreşe veririz ya da bakıcı tutarız diyor ama ben artık kimseyi istemiyorum evimde çocuğum için bile olsa sizce ne yapayım arkadaşlar çok bunaldım
24 yaş o kadar küçük ki...Tekrar yeni bir hayata başlayabilirsin. Evlilik terapisini denediz mi? Eğer evlilikle ilgili soru işaretleri şiddet ve aldatmayı içermiyorsa mutlaka bu yola başvurmalısın, sonrasında boşanma kararı almalısın. Ben bunları denedim, düzelmiyecek dersen de, tek başına yardım al canım; çünkü bu süreç çok çok zor. Herkesin koşulları, duyguları farklı. En kolay nasıl atlatırsın, bunu sana objektif yorum yapacak bir uzman söyleyebilir diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun...
evet cnm ınan kolay değil daha 24 yaşındayım hayatımı mahfetti..çocuğum yok....
arkadaşım ben de bugün yeni bir konu açacaktım ama senin konunun altına açmışım yanlışlıkla çünkü sabah kk yı açınca senin konuna yorum yapyım ya karıştırdım çok özür diliyorum senden ve diğer üyelerden ne kadar da dalgınmışım demek ki
Eski konularını şimdi okudum. Ve doğru bir karar verdiğini düşünüyorum alyacım.
Eşin kuru tehditlerle seni korkutmuş geçen sene hala yapıyor mu aynı şeyleri? Ayrılamazsın öldürürüm, ailene gidersen hepsini öldürürüm gibi?
Evi terkettiğinden haberi var mı?
Eğer ailen arkandaysa korkma sakın abine, babana söyle inan hiç bir şey yapamaz onlara da sana da..
Böyle bir eşle ömür geçmezdi zaten gençliğine yazık olurdu.. Allah yolunu açık etsin..
Canım önceki konularından sıkıntılarını biliyorum aldatma şiddet hepsi var yani...canım bence doğru karar vermişsin ...umarım herşey istediğin gibi olur..ailen ne diyor bu duruma
Alya canım konularını daha önceden biliyorum.seninle yasadiklarimiz aynı sende biliyorsun.ben 2 hafta önce bosandim.senin gibi sonrasına dair hep korkularim endişelerim vardı.inan hepsinden kurtuldum.iyi ki bosanmisim. Keşke bunu cok önce yapsaydım.
hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten zor bir durum ve zor bir dönemden geçeceksiniz, bu dönemi kolaylıkla atlatabileceğinize inanıyorum güçlü bir kadınsınız.
Eski konularini okudumda cok iyi bir karar vermissin böyle piskopst bir adamdan bosanmakla![]()
her ihtimale karşı savcılıktan da koruma iste. eşinin hareketleri normal değil çünkü:S çok genç yaşta evlenmişsin 22 yaşında hayatın ı bu şekilde sürdürmeni gerektirecek hiçbir sebep yok. hayırlısı olsun.
daha önceki konularına şöle bi göz attım.değişen hiç bişey olmamış denemişşin..bunda sonra da değişmez cnm...bence en iisini yapmışşın.. .ölmüş bi ilişikiyi yürütmekten kötüsü yok...boşanma asamasını kolaylıkla atlatırsın inş...çalışmıyosan hemen işe girmeni öneririm..böle durumlarda vucudu ve beyne yormak en iiisidir..
eski konularını bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum bir kadın canına tak etmedikten sonra boşanmazdemek ki sende artık dayanamaz olmuşsun
çocuğunda yokmuş bu yönden şanslısın Allah yolunu açık etsin canım