Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Cay tarifi ne peki canimmm

detoks hosuma gitti kuzum ☺

Canim hoşgeldin. Duzenli beslenip spor yaparsan gayet iyi kilo verirsin. Basarilar :)

merhaba günlüğüm, haftasonları ihmal ediyorum seni biliyorum, cuma ve ctsi pek iyi değildi, diyetime uyamadım maalesef cuma kilo bildirimimden sonra bana bir haller oluyor, kendimi kontrol edemiyorum, her neyse, pazar günü karabuğday lapası yaparak kendimce bir detoks programı hazırladım

sabah
3 kaşık karabuğday (sıcak su ile ıslatılılmış) ve yeşillik

öğlen ve akşam sabahın aynısı, hani şu meşhur pirinç lapası yerine ben karabuğdayı koydum....

bu günde aynısını yapacağım, akşamdan karabuğdayımı ıslattım sabaha yeşilliklerimi yıkadım ve hazırladım, iş yerinde yedim, ne yalan söyleyeyim çok az yiyebildim, Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin, kalanıda öğlen yerim (yiyebilirsem tabi) eğer 1,5 kg dan az kiloverirsem bir daha asla böyle bir detoks metoks denemiycem, o derece sevmedim....

not:dün jillian yapamadııııımmmmmmm

senın detox bıraz katıymış cnm bızımkı sabah 2 meyve öglen ve aksam ekmeksız sebze

senın detox bıraz katıymış cnm bızımkı sabah 2 meyve öglen ve aksam ekmeksız sebze

merhaba canım, sorma ya bir yola baş koydum, 2 öğünüm kaldı, eğer kilo az giderse çok üzülürüm, onca emek boşa gitmiş olacak, zaten bir daha yapmam...

merhaba canım, sorma ya bir yola baş koydum, 2 öğünüm kaldı, eğer kilo az giderse çok üzülürüm, onca emek boşa gitmiş olacak, zaten bir daha yapmam...
sende bızım gıbı yapsaydın cnm keske sonucta 2 gunde ne kadar gıderse gıtsın bunun yag olmadıgını bılıyoruz çogunlukla ödem atıyoruz

sende bızım gıbı yapsaydın cnm keske sonucta 2 gunde ne kadar gıderse gıtsın bunun yag olmadıgını bılıyoruz çogunlukla ödem atıyoruz

sorma canım yaaa, neyse sabah bakayım ne kadar verebildim :)

senin detoks nasıl gidiyor canım?

bugun basladık cnm bızde sabah 2 meyve yedım sımdıde karnabahar yemegı yedım gayet tokum aksamıda atlatırsam

zaten bende simsims sayfasında gördüm sizi imrendim bende başlıyayım dedim, ama karabuğdayı tercih etmem hataydı

jillian 1/6 bitti, dün yapamamıştım

akşam karabuğday macerama son verdim...bir daha mııı
akşam
2 s.k. haşlanmış et
turp
ayran
2. s. k. bulgur pilavı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…