Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bende öyle zorakı şeylerı yapamıyorum cnm hergun ne pişiyorsa ondan dozunda yemesı en guzelı

yani, diğer türlü eziyet oluyor, bende zaten öyle yapıyodum, dedim ya ilk defa böyle bir maceraya atıldım, sonuç hüsraaan ve ilk defa diyet yapmaktan nefret ettim ama neyseki bitti, tekrar sağlıklı kilo vermeye devam

evet cnm iradeyle saglıkla devam

günaydın herkese, güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle...

biraz önce kk yı açtım ve ayaklarınıza kapanacaklar yarışmasında ödül kazandığım bildirimi geldi... hiç beklemediğim bir şeydi, bu nedenle şaşırdım ve mutlu oldum :)...

ufacık şeylerden mutlu olmanız dileğiyle, :)

her neyse :)
sabah
peynir
zaytin
uno kepekli galeta

öğlen iş yerindeyim eve gitmiycem ama yemek te istemiyor canım, yemekte pırasa ve çorba varmış yiyebileceğim, pek sevmem, aslında sebze, yesem iyi olur, neyse karar verirsem 10 dk. çıkarım, akşam aşure yapacaz evde, çok severim ve tek vazgeçemeyeceğim tatlı, yermiyim bilmiyorum, akşam göreceğim irademi :)

bu günkü menüm

sabah
peynir
zeytin
uno kepekli grisini

öğlen
pırasa vardı yemedim

akşam
ıspanaklı çörek 1 ad yiyeceğim,
ayran

bu gün aşure yapıcam, en sevdiğim tatlı ama yemiycem

su şimdiden 2 lt oldu
spor akşam yaparım inşallah

hepinize şimdiden iyi akşamlar, ben yavaş yavaş eve doğru yol alayım

günaydııın

sabah
peynir
zeytin
az fındık
grisini

dün bir hata ettim, öğlen yemeğini yemedim, eve gidince elim ayağım titremeye başladı, illaki biraz kaçırdım, kendimi tutamadım, çok açtım çünkü, aynı hatayı bir daha yapmıyayım diye günlüğüme yazıyorum, sabah ve öğlen doyurucu şeyler yemeliyim ki, akşamı öğününü az bir şekilde geçiştireyim :)

SABAH
uno grissuno-129
siyah zeytin-72
sütaş süzme peynir-131
kuru kayısı (gün kurusu)-58

ÖĞLEN
cacık-131
un çorbası-92
tavuk sote-230

AKŞAM
mercimek çorbası-225
mevsim salata-90
yoğurt-126
ızgara köfte-309

1593 KALORİ

Kahvaltı

beyaz peynir
20 x gr
50
Toplam 50 kal.

Öğlen

ezogelin çorbası
1 x porsiyon
140
çoban salatası
1 x porsiyon
90
ızgara köfte
1 x porsiyon
309
Toplam 539 kal.

Ara öğün 2

kuru kayısı
20 x gr
60
Toplam 60 kal.

Akşam

göbek salata
1 x orta boy
30
somon füme
200 x gr
342
Toplam 372 kal.

slm canım kalori sayımına mi başladın iyi gidiyorsun ben artı dayımdayım

Afiyet olsun arada kendini bi ogun olarak sevindirmek diyeti tetikler ablacim zarar vermez bence aklında kalicagina midende kalsin cubku asureyi cok seviyormussun afiyet bal seker olsun

canım hiç iyi değil ama yapayım
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200
yüzde 0,30

2-3 hafta int. olmayacak ve buralarda olmayacağım, izinliyim çünkü, sevgiler canııımmm...

slm canım kalori sayımına mi başladın iyi gidiyorsun ben artı dayımdayım

kalori merak ettim ne kadar alıyorum diye, 1500 hiç az değilmiş, bende kuş kadar yiyorum zannediyordum

birazdan sayfana bakacağım canım

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200
yüzde 0,30

2-3 hafta int. olmayacak ve buralarda olmayacağım, izinliyim çünkü, sevgiler canııımmm...

Öbür daha iyi olursun eminim sen benim idolumsun ablacim

kendine iyi bak ALLAHA emanet ol kuzummm

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200
yüzde 0,30

olsun canım 200gram artı değilsin ya özlü c e ğ i z seniseni

Öbür daha iyi olursun eminim sen benim idolumsun ablacim

kendine iyi bak ALLAHA emanet ol kuzummm

canıım , sen çok iyi kilolar vereceksin inanıyorum buna, sakın sağlıksız diyetler yapıp kendini mahvetme olur mu, diyetisyeninin dediğini yap, spor yap gayet güzel kilo verirsin... sevgiler canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…