iyi olmus cnm
bende öyle zorakı şeylerı yapamıyorum cnm hergun ne pişiyorsa ondan dozunda yemesı en guzelıvalla kendime geldim, çok teşekkür ederim canım, iyi akşamlar,
bende öyle zorakı şeylerı yapamıyorum cnm hergun ne pişiyorsa ondan dozunda yemesı en guzelı
evet cnm iradeyle saglıkla devamyani, diğer türlü eziyet oluyor, bende zaten öyle yapıyodum, dedim ya ilk defa böyle bir maceraya atıldım, sonuç hüsraaan ve ilk defa diyet yapmaktan nefret ettim ama neyseki bitti, tekrar sağlıklı kilo vermeye devam
slm canım kalori sayımına mi başladın iyi gidiyorsun ben artı dayımdayımKahvaltı
beyaz peynir
20 x gr
50
Toplam 50 kal.
Öğlen
ezogelin çorbası
1 x porsiyon
140
çoban salatası
1 x porsiyon
90
ızgara köfte
1 x porsiyon
309
Toplam 539 kal.
Ara öğün 2
kuru kayısı
20 x gr
60
Toplam 60 kal.
Akşam
göbek salata
1 x orta boy
30
somon füme
200 x gr
342
Toplam 372 kal.
jillian1/7 bitti....akşam 1 kase aşure yedim
Afiyet olsun arada kendini bi ogun olarak sevindirmek diyeti tetikler ablacim zarar vermez bence aklında kalicagina midende kalsin cubku asureyi cok seviyormussun afiyet bal seker olsun
slm canım kalori sayımına mi başladın iyi gidiyorsun ben artı dayımdayım
canım hiç iyi değil ama yapayım
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200
yüzde 0,30
2-3 hafta int. olmayacak ve buralarda olmayacağım, izinliyim çünkü, sevgiler canııımmm...
olsun canım 200gram artı değilsin ya özlü c e ğ i z senisenicanım hiç iyi değil ama yapayım
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.7
fark 200
yüzde 0,30
2-3 hafta int. olmayacak ve buralarda olmayacağım, izinliyim çünkü, sevgiler canııımmm...
Öbür daha iyi olursun eminim sen benim idolumsun ablacim
kendine iyi bak ALLAHA emanet ol kuzummm
olsun canım 200gram artı değilsin ya özlü c e ğ i z seniseni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?