Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydııın günlük!, ablamlar geldi tatil için, çok mutluyum çook. ama diyet konusunda böyleyim... bunu vebunları hakediyorum..

günaydııın günlük!, ablamlar geldi tatil için, çok mutluyum çook. ama diyet konusunda böyleyim... bunu vebunları hakediyorum..
gözün aydın canımm.. :) kendini bırakmaa.. en azından kilonu sabit tutmaya çalış ablanlar varken..sonra gene başlarsın

tati oldumu düzenin değişiyor cnm en azından abartmadan ye gelince devam edersin oh ablanda gelmiş benım cnm kardeşimde gelseydi bir

tati oldumu düzenin değişiyor cnm en azından abartmadan ye gelince devam edersin oh ablanda gelmiş benım cnm kardeşimde gelseydi bir

merhaba canım nasılsın, umarım kardeşin gelir tez zamanda?

ablam ve yeğenlerim geldi, tatil iyi geçiyor, kilo aldım ama telafi edeceğim inşallah, fazla giremiyorum foruma, günlerimiz yoğun geçiyor, şansımıza buralarda havalar pek güzel, kaç gündür gezdik gönlümüzce :) 9-10 gün sonra yeniden, kaçamaksız bir şekilde start vereceğim kısmetse, zaten yeteri kadar kaçamak yaptım, artık dur deme vakti... sevgiler canım...

gözün aydın canımm.. :) kendini bırakmaa.. en azından kilonu sabit tutmaya çalış ablanlar varken..sonra gene başlarsın

çok teşekkür ederim canım, akşamları pek yememeye özen gösteriyorum, ama fırsat bu fırsat deyip gündüzleri kendimi aşıyorum yeme konusunda , ama 10 gün kadar sonra yeniden dikkat edeceğim elbette... sevgiler canım...

tamam canım, bekliyoruz seni… benden de sana sevgiler..

inş cnm çok özledim kardeşimi 5ay oldu
oh tatilin keyfini çıkkarıyorsun cnm 10gun sonra sıkı şekilde aramıza beklıyoruz

evettt şimdi egzersiz planı hazırlıyorum, sanırım bundan sonra çoğu günler öğlen 1 saat yürüyüş yapabileceğim, öğlen yemekten önce 20 dk civarıda ofiste yapılabilecek egzersiz yapsam, evde egzersiz yapmama gerek kalmaz, bende çocuklarla daha keyifli dakikalar geçirebilirim...

günaydın canım, gidecek inşallah, nasılsın? kilonu koruyomusun, en zor kısmı değil mi?

bende kendime iş yerinde yapabileceğim egzersiz planı hazırlıyordum, bir türlü resim ekleyemedim, zormuş :))
evet sadece bir kilo aldim carsamba gunu Leslie grubu basliyor katilmk istermisin bi bak istesen ...biraz dinlendikten sonra 55 olmak istiyorum bakalim...

evet sadece bir kilo aldim carsamba gunu Leslie grubu basliyor katilmk istermisin bi bak istesen ...biraz dinlendikten sonra 55 olmak istiyorum bakalim...

maşallah fazla almamışsın canım, genede dikkat etmelisin, kilo çok nankör oluyor, öncelikle anlamıyorsun birden bire kendini gösteriyor... özelliklede göbekte :)

her hangi bir gruba katılamıyorum, çünkü ben her gün yapamayabilirim, özelliklede haftasonları.. gündüz iş yerinde yapmaya çalışacağım..

09.02.2015 68.5 kg

artık spor yapma vakti geldi, öncelikle gündüz 15 dk yürüyüş ile başlayıp

ilk hafta aşağıdaki hareketler 50 şer kez yapılacak....! (09.02.2015-13.02.2015= 50 şer adet)

+
ip atlama

yukarıdaki hareketler ve 15 dk yürüyüşü tabiki haftanın beş günü gündüz iş yerinde yapacağım, ayrıca öğlen arası eve gitmeyip, yürüyüş yapmayı düşünüyorum, tabi her öğlen olmasa da (bazen eve uğramam gerekebilir), arada bir yürürüm, en azından akşamları, egzersiz yapmam lazım deyip, kendi kendime stres yapmam :) hadi bakalım kolay gelsin bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…