verırsın cnm merak etme bende ıyım sagol cnmIİnşallah göreceksin canim. : D
Merhaba canim tatil ya evdeyim gunlugume ugrayamadim. Kilo bildirimide yapmamisim 200 gr fazlam var tatil yaramadisen nasilsin ?
Olsun kaldigin yerden devam canım
Benimde 400 gr fazlam oldu kuzumm tatil banada yaramadi
Canım yarismaya katildin artık gayet iyi verirsin
Diyeti bıraktım bugun tartildim ya 1 hafta saldim 2 kilo almisim yime 78 olmuşum ben artik mola vermicemhep diyet hedefe kadar
sen 200 gr + dasın cnm ben gecen hafta 1 kılo +daydım ama bu hafta daha fazla gıttıgünaydın 4 gün tatil bitti gitti :)
cuma bildirim yapamamıştım
geçen hafta cuma 66.2
bu hafta cuma 66.4
fark +0.200
yüzde +0.30
evet +200 gr ile dönüş yaptım, diyeti bırakmadım ama çok dikkatli de değildim, koruma gibi bir şeydi anlıyacağınız :)
geçtiğimiz günlerin menülerini paylaşmıycam, zaten unuttum gitti, bu aralar ciddi unutkanlığım oluyor b vit. kullansam iyi olacak :)
dün jillian shret e yeniden başladım, umarım devam ettirebilirim, artık vücudumun sıkılaşmasını ciddi ciddi istiyorum :)
aslında çocuklar uyusa ve ağlamasa çok istekle yapacağım sporu, ama çocuklar uykularını kaçırdı... son 1-2 aydır ciddi uyku sorunları ile karşı karşıyayım, uyusalar bile 30 dk içinde hemen uyanıyorlar, akşamları hiç bir şey yapamıyorum, önceden ne güzel uyuyorlardı, bende sporumu yapıyordum her gün, ve çok keyifle yapıyordum... her neyse inşallah düzelir her şey....
sen 200 gr + dasın cnm ben gecen hafta 1 kılo +daydım ama bu hafta daha fazla gıttı
Merhabalar arkadaslar bende kilo verme maceramiza katilmak istiyoru :)
Hoşbulduk tatlım inşallah herkez için fit ve zayif bir vucut diliyorummerhaba canım, hoşgeldinumarım güzel kilolar verirsin, seni mutlu edecek bir vücut diliyorum
Hoşbulduk tatlım inşallah herkez için fit ve zayif bir vucut diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?