bayılırım lahana sarmasına, ben olsam az da olsa yerdim mutlaka :)
niye vermiyorlar ki, senden gizli mi alıyorlar ölçüleri?
sağol tatlımmmm bende ödül olarak mantı yedimmmmvefacım tebrik ederimmmm
yoğurt yedim yaaa nasıl bir uykum geldiiiiii
kuru deyince ben fasulye sandım, diğer kurulara da bayılırım ya, hmm senin akşam menün süpermiş :)mahzenim ben pek sevmiyorum lahanayı ama, yanında diğer kurutmalıklar da olacak onlardan yerim belki ,
kuru deyince ben fasulye sandım, diğer kurulara da bayılırım ya, hmm senin akşam menün süpermiş :)
kuru fasülyede var, lahana ve diğer kuru biber patlıcan dolma da varama bakalım en masum ne ise ondan yiyeceğim artık, kaçamak yokk!
bendede kurufasulye varrr
eşim pirinç dedi ben bulgur pilavı yapacağım yanına bakalım
kızlar ben çıkıyorum, akşama iyi bir menü ve güzel bir spor yapabilmek dileğiyle, iyi akşamlar hepinize
İçinde bulgur varsa hepsinden ye canımkuru fasülyede var, lahana ve diğer kuru biber patlıcan dolma da varama bakalım en masum ne ise ondan yiyeceğim artık, kaçamak yokk!
bend dün spora gidemedim bugün gidicem inşallah iş çıkışı gidiyorumbende dün spora gidemedim akşama gidecem öğlen yemeklerimi yaptımmm akşama boşumm
ben b fit te gidiyorumsen sporda neler yapıyorsun
ellerine sağlık canım ne güzel hazırlamışsın.aynı gidiyoruz nerdeyse.bakalım haftaya hedefim en az 1 kg .inşEki Görüntüle 1476591
kızlar baştan sona doğru sıraladım, nageden ve benim yüzdeler aynı ama benimkisi 1,171 den öyle yuvarlandı, nageden ise 1,169 dan ,:) bu nedenle ben bir ön sıraya yükseldim
haftaya bu sıralama değişecek elbette, bakalım kim 1. olacak
hepinizi tebrik ederim, @tatlitambak emziriyorsun, bu nedenle + olabilirsin ama biraz daha dikkat ederek, haftaya 1. bile olursun inşallah
teşekkür ederim aslında ben de bu hafta pek iyi değildim.inş haftaya daha iyi oluruz
vefa84 e kocaman alkış ve yıldızlar gönderiyorum.tebrikler....ayyyy birinci olmuşummmmmmm
teşekkürler zelişiiimmm
ahahahaa
koltuğu ısıttımm şimdiden, kimseciklere vermeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?