- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
maşallah fazla almamışsın canım, genede dikkat etmelisin, kilo çok nankör oluyor, öncelikle anlamıyorsun birden bire kendini gösteriyor... özelliklede göbekte :)
her hangi bir gruba katılamıyorum, çünkü ben her gün yapamayabilirim, özelliklede haftasonları.. gündüz iş yerinde yapmaya çalışacağım..
ole bakarsbakarsin yanina gelirim bir iki kilo daha vermek icin olurmu
tamam abla kafanda bitireceksin inan dun yarim ekmek kofte yedim saat sekizde bugun sabit uyandim cok kolay kilo vermekte korumakta ne tatlilar yedim ne pastalar borekler ama sayiyla sporda yapmadim suan iyi gidiyor.carsamba Leslie 5 mile basliycam grupla sonrada biraz dikkat edip 54 55 arasinda gidip gelmek yanindayim bnde artik merak etme..iki paket yesil cay aldim ..su icmek ve cay icmek gelmiyo icimden tekrar basliycam ama ins...canım çok memnun olurum, kilo verirsen de gel lütfen, ben bir aksilik olmadığı müddetçe (İnşallah bir aksilik olmaz) hep buralarda olacağım, kilolarımı verdikten sonrada, kilo korumak amaçlı yazmayı düşünüyorum çünkü...
tamam abla kafanda bitireceksin inan dun yarim ekmek kofte yedim saat sekizde bugun sabit uyandim cok kolay kilo vermekte korumakta ne tatlilar yedim ne pastalar borekler ama sayiyla sporda yapmadim suan iyi gidiyor.carsamba Leslie 5 mile basliycam grupla sonrada biraz dikkat edip 54 55 arasinda gidip gelmek yanindayim bnde artik merak etme..iki paket yesil cay aldim ..su icmek ve cay icmek gelmiyo icimden tekrar basliycam ama ins...
gider ablcm merak etme iki gune yesil caya beraber basliyalim ne guzel yapmissin afiyet olsun hayatimiZin sonuna kaddar yemeden ne kadar duracagiz degi mi.yanımda olmana çok sevindim canım,
yeşil çaya bende başlıyayım tekrar, ayrıca yukarıda bahsettiğim egzersizlere başlıycam ve devam edeceğim, zaten günlük yediklerimi buraya yazıyorum, cuma günleri kilomu yazacağım... offf yarışmaya başladığım kiloya geri çıktım, inanamıyoruummm
esmacım sen benim bu 3 hafta neler yediğimi görsen, şaşırırdın, kıtlıktan çıkmış gibiydim, aslında 1 hafta sonra tekrar devam edecektim diyete, ama ani bir kararla ablam ve 3 yeğenim tatilde yanıma geldiler, bende onlarla beraber, hiç kiloları düşünmeden, canım ne istediyse yedim, kıyafetle 68.5 kg ım, aslında 3-4 gün öncesine kadar kıyafetle 67 kg geliyordum, birden bire kilolar artıverdi, nankör kilolar...
gider ablcm merak etme iki gune yesil caya beraber basliyalim ne guzel yapmissin afiyet olsun hayatimiZin sonuna kaddar yemeden ne kadar duracagiz degi mi.
biraz kisacagiz biraz birakacagiz ..
ay pişmaniye mi oldu mu şimdi çok severim canım çektibu gün menü paylaşıyorum, ama yarından itibaren düzenli olacak menülerim...
sabah
kıymalı börek 1 por. (bir bunu yememiştim, oda tam oldu, artık canımın isteyipte yemediğim hiç bir şey kalmadı)
çay
öğlen
2 ad. pişmaniye (dışı çikolatalı)
1 avuç leblebi
yarım avuç leblebili şeker
(kvalidem yoldan geldi, aldıklarından yedim )
akşam
etli nohut
salata
ayran olucak
ara
sanırım 2 adet pişmaniye daha yerim :)
yarın herşey çok güzel olacak! ümidiyle güne son veriyorummm. Okuyan herkese kucak dolusu sevgiler
bu gün menü paylaşıyorum, ama yarından itibaren düzenli olacak menülerim...
sabah
kıymalı börek 1 por. (bir bunu yememiştim, oda tam oldu, artık canımın isteyipte yemediğim hiç bir şey kalmadı)
çay
öğlen
2 ad. pişmaniye (dışı çikolatalı)
1 avuç leblebi
yarım avuç leblebili şeker
(kvalidem yoldan geldi, aldıklarından yedim )
akşam
etli nohut
salata
ayran olucak
ara
sanırım 2 adet pişmaniye daha yerim :)
yarın herşey çok güzel olacak! ümidiyle güne son veriyorummm. Okuyan herkese kucak dolusu sevgiler
ay pişmaniye mi oldu mu şimdi çok severim canım çektineyse sende yarından sonra yeme onları bakayım biraz sabret sonra yersin geçerken uğradım tekrar kolay gelsin
sen anladın
günaydın canımm güzel bir başlangıç olsungünaydın,anladım canııımm
günaydın canımm güzel bir başlangıç olsun
bende aynıyım cnmgünaydın günlüğüm fazla fazla +++ larla geri döndüm
bende aynıyım cnm
hoşbulduk cnm verırız biz veririzhoşgeldin canım, 2-3 güne verirsin canım, fazla bi + yok sende, benim çok ama
hoşbulduk cnm verırız biz veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?